Nástroje na stroje

Nyereményjáték és akció

Novemberi szerszámzat akciónk

Használd ki az őszi kedvezményes vásárlási ajánlatot és vegyél részt a Hilti multifunkciós szerszám sorsoláson!

Használd fel az egyik utalványunkat 2023. november 1. és 2023. november 30. között, és takaríts meg a szerszámzat rendeléseden. Ha felhasználod az OSZ20 utalványkódot, akkor esélyt kapsz egy Hilti SMT 6-22* akkumulátoros multicsiszológép megnyerésére is! Legyél az első tulajdonosok egyike a NURON platform új termékének, és élvezd a könnyű szerszámcsere kényelmét fém-, fa- és műanyagmunkák során!

Hogyan lehet beváltani az utalványokat?

Egyszerűen csak vásárolj szerszámzatot az alábbi kategóriákból legalább 150 000 Ft, 400 000 Ft vagy 750 000 Ft nettó értékben és add meg a megfelelő utalványkódot. A megrendelésének összértéke azonnal újraszámításra kerül.

Voucher PODZIM10

Minimális rendelés 150 000 Ft nettó

Vásárolj szerszámzatot az alábbi kategóriákból legalább 150 000 Ft értékben, és az "OSZ10" promóciós kóddal 10% kedvezményt kapsz rendelésedből.

Voucher PODZIM15

Minimális rendelés 400 000 Ft nettó

Vásárolj szerszámzatot az alábbi kategóriákból legalább 400 000 Ft értékben, és az "OSZ15" promóciós kóddal 15% kedvezményt kaphatsz.

Voucher PODZIM20

Minimális rendelés 750 000 Ft nettó

Vásárolj szerszámzatot az alábbi kategóriákból legalább 750 000 Ft értékben, és az "OSZ20" promóciós kóddal 20% kedvezményt kaphatsz.

Ezen kívül, ha felhasználod ezt az utalványt, automatikusan részt veszel egy NURON Multigép SMT 6-22!* sorsoláson.

További részletek

Termékek, amelyekre az utalvány beváltható

Fúrószárak betonhoz

Vésőszárak

Fúrószárak fémhez

Csempefúrók

Bimetál lyukfűrész

Bitkészletek

Gyémánt vágótárcsa

Gyémánt csiszolótárcsa

Abrazív tárcsák

Csiszoló szerszámzat

Csiszolópapírok

Körfűrészlapok

Kardfűrészlapok

Dekopírlapok

Pengék szalagfűrészhez

Kivágófejek

Nástroj do SMT

Szerszámzat multigéphez

Hilti multitool

Nyerj egy multigépet !

Vásárolj szerszámzatot 750.000 Ft értékben, használd az "OSZ20" kuponkódot és vegyél részt az SMT 6-22 multigép sorsoláson!

Az SMT 6-22 fő előnyei:

Egyszerű és gyors szerszámcsere - kompatibilis a StarlockMax-szal, biztonságos csere további kéziszerszámok nélkül!

Szerszámzat széles választéka a legtöbb munkaterületen elvégzendő munka elvégzéséhez 

Szénkefementes motor a hosszabb élettartam és a nagyobb teljesítmény érdekében

Kérünk, ne felejtsd el, hogy hozzájárulásod add személyes adataid kezeléséhez, hogy nyereményed esetén tájékoztatni tudjunk!

*Részvételi feltételek

• A nyereményjátékot a Hilti (Hungária) Kft. (Cg. 01-09-067260; adószám: 10354544-2-41; székhely: 1033 Budapest, Ángel Sanz Briz út 13.; továbbiakban: Hilti) szervezi, amelynek keretében összesen 2 db Hilti multifunkciós gép kerül kisorsolásra. A nyereményjáték időtartama 2023. november 1. napjától 2023. november 30-ig tart.

• A Hilti „Novemberi Szerszámzatakció” nyereményjátékon a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (továbbiakban: Ptk.) 3:88. § (1) bek. és 3:89. § (1) bek. szerinti gazdasági társaságok és az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről szóló 2009. évi CXV. törvény 2. § (1) bek. és 20. § (1) bek. szerinti, Hilti ügyfélszámmal rendelkező, teljeskörűen regisztrált kereskedelmi ügyfél vehet részt. A részvételből ki vannak zárva a Ptk. 8:1. § 3. alpontja szerinti fogyasztók, a hatóságok és azok alkalmazottai, valamint a Hilti munkavállalói.

• Részvételi feltételek:

A nyereményjáték időtartama alatt legalább nettó 750 000 HUF értékű (minimális rendelési érték), a www.hilti.hu oldalon leadott megrendelés az "OSZ20" promóciós kód (voucher kód) használatával. A minimális rendelési érték kizárólag a Szerszámzat - Hilti Hungary oldalon felsorolt termékekre vonatkozik. A következő termékalkategóriák nem számítanak bele a minimális rendelési érték számításakor: gyémánt magfúrók, gyémánt falfűrészlapok, gyémánthuzalok, hidraulikus préspofák, hidraulikus gyűrűk és működtetők, hidraulikus vágó- és krimpelőpofák, hidraulikus krimpelő szerszámok, tárolás és szállítás, asztali-és mobil vágólapok.

• Az SMT 6-22 gépet az összes jogosult megrendelésből kettő (2) véletlenszerűen, sorsolással kiválasztott, részvételi feltételeknek megfelelő ügyfél nyerheti meg. A sorsolásra 2023. év 49. hetén kerül sor.

Egy ügyfél legfeljebb egy Hilti multifunkciós gépet nyerhet. A feltételeknek megfelelő megrendeléseken keresztül történő többszöri nevezés megengedett és az növeli a résztvevők nyerési esélyeit, de ügyfélszámonként csak egy nyeremény lehetséges. A nyertesekkel a Hilti a nyereményjáték lezárását követően felveszi a kapcsolatot a Hilti rendszerében rögzített kapcsolattartói e-mail címen keresztül. A nyertes magyarországi, közúton elérhető szállítási címének megerősítése feltétele a nyeremény megküldésének. A szállítási cím megerősítését követően a Hilti a nyereményt legkésőbb a 2023. év 51. hetén megküldi a nyerteseknek. Ha a nyertes a Hilti megkeresését követően nem erősítik meg a szállítási címet, vagy ha a nyereményt a megküldést követően visszaérkezik a Hilti részére, a nyereményt kártérítésre való jogosultság nélkül elveszíti a nyertes.

• A Hilti komolyan veszi az adatvédelmet. A www.hilti.hu oldalon az „OSZ20” promóciós kód használatával történő megrendeléssel a résztvevők hozzájárulnak a nyereményjátékban való részvételhez, valamint a megrendelésben és az ügyfélfiókban tárolt adatok időben és tartalmilag korlátozott felhasználásához, a jelen nyereményjáték feltételekben meghatározott módon a jelen sorsolás lebonyolítása céljából. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos további információk a https://www.hilti.hu/content/hilti/EE/HU/hu/various/footer-links/adatvedelmi-politika.html címen található adatvédelmi nyilatkozatban találhatók.

 

Megosztás