About Hilti

RÓLUNK

A Hiltinél élenjáró technológiával, szoftverekkel és szolgáltatásokkal dolgozunk, ami fellendíti a professzionális építőipart.

Globális vállalatként működünk, több mint 120 országban vagyunk jelen és 30.000 munkavállalót foglalkoztatunk.

Technológiánk napi szinten támogatja a mérnöki munka lenyűgöző teremtményeit világszerte – a híres japán nagysebességű vonattól kezdve a metro alagutakig mélyen a világ legnagyobb városai alatt.

360°-os szolgáltatást kínálunk épületednek – a tervező- és termék szoftverektől, a munkaeszközöktől kezdve adott területen az oktatásokig, javítómunkákig, tesztelésig, tanácsadásig. Minden megoldás egy helyről, világszinten.

KÖZVETLENÜL A VEVŐINKKEL DOLGOZUNK

Hilti customers

Bármit is csinálunk, vevőink mindig annak középpontjában vannak.

Ez az oka annak, hogy saját direkt értékesítő csapatot tartunk fenn, ahová a Hilti dolgozóinak kétharmada tartozik és napi kapcsolatban van vevőinkkel. Ez naponta 200.000 kölcsönhatást jelent online, telefonon keresztül, valamint telephelyen belül.

A Hiltinél nem hiszünk abban, hogy elegendő csak az irodában ülni. Értékesítő csapatunk és a helyszíni mérnökeink szorosan együtt dolgoznak a vevőinkkel adott területen, és megoldást találnak arra, hogy az építkezés gyorsabban, könnyebben és biztonságosabban haladjon.

MI KÉSZÍTJÜK ÉS KUTATJUK A SAJÁT ÉLENJÁRÓ TERMÉKEINKET

A Hiltinél szeretünk mindent egyedien végezni.

Technológiákat, szoftvereket, szolgáltatásokat hozunk létre, melyek egyértelműen kimagaslanak a többi közül.

Mi irányítjuk saját kutatásainkat, tervező laborainkat, világszerte csúcsminőségű műszaki egyetemekkel és partnerekkel dolgozunk együtt.

Mi készítjük saját termékeinket Hilti gyárakban és külső partnerek bevonásával győződünk meg arról, hogy az összes termékünk magas minőségű és színvonalú legyen.

Magántulajdonban lévő vállalat vagyunk, melyet 1941-ben alapított Martin Hilti és a vállalatot a mai napig a Hilti család vezeti. A jövőre építünk és nem egy rövidtávú növekedés a célunk.

További információ a Hiltiről

Hilti történet

TÖRTÉNETÜNK

További információ
Hilti felelős vállalatirányítás

FELELŐS VÁLLALATIRÁNYÍTÁS

További információ
Hilti felelős vállalatirányítás

VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

További információ

Megosztás