Vezetői tanács

Dr. Christoph Loos

Dr. Christoph Loos

Vezérigazgató

Christoph Loos (született 1968-ban) 2014 január óta a vállalat vezérigazgatója. 2007 óta tagja a Vezetői tanácsnak. Pályafutásának első négy évében a pénzügyekért, az emberi erőforrásokért, az IT részlegért és a vállalatfejlesztésért volt felelős. 2011-től a feltörekvő piacok és a globális energia-, valamint ipar szektor is hatásköre alá tartoznak. A 2001-es csatlakozás első lépéseként a vállalatfejlesztési csapatot vezette, majd megalapította a stratégiai vezetési egységet. 2003 végén Németországba költözött, ugyanis megválasztották regionális értékesítési igazgatónak, majd 2005-ben a németországi Hilti ügyvezető igazgatójának.

Matthias Gillner

Matthias Gillner

Feltörekvő piacok és Energia & Ipar

Matthias Gillner (született 1967-ben) 2011 áprilisa óta tagja a Vezető tanácsnak. Kezdetben az elektromos szerszámgépekért, a vállalati kutatásért és technológiáért volt felelős. A 2014-es év eleje óta a feltörekvő piacokért, valamint a globális energia és ipar szektorokért felelős. Hiltis pályafutása 2000-ben kezdődött, vállalatfejlesztési igazgatóként dolgozott. 2001 közepén a vállalati emberi erőforrásokért felelős igazgatónak nevezték ki, majd a méréstechnikai üzleti egységet vezette. 2006-tól 2013 végéig Matthias Gillner az elektromos szerszámgépek és tartozékok üzletágért volt felelős.

Jahangir (Jan) Doongaji

Jahangir (Jan) Doongaji

Elektromos szerszámgépek és Kutató csoport

JJahangir (Jan) Doongaji (született 1967-ben) 2014 óta tagja a Vezető tanácsnak. Az elektromos szerszámgépekért és a vállalati kutatásért, valamint technológiáért felelős. A Hiltis pályafutása 2000-ben kezdődött, kezdetben az ügyfélszolgálatot vezette a svájci piaci szervezetben. 2002-ben a vállalati központ városába, Schaanba költözött, ahol különböző pozíciókat töltött be, különböző üzleti egységekben. Jelenlegi pozíciójában az elektromos szerszámgépekért és a szerszám üzletágért felelős.

Avraham (Avi) Kahn

Avraham (Avi) Kahn

Ázsiai és amerikai piac

Avraham (Avi) Kahn (született 1977.) 2020 januárja óta az Igazgatóság tagja. Jeleneg az ázsiai és az amerika piacáért felel. Hilti karrierjét 2004-ben kezdte az értékesítés területén az Egyesült Államokban. Különböző vezetői pozíciókat töltött be, 2011-ben kinevezték a Hilti Canada ügyvezető igazgatójává. 2017-ben átvette az egész észak-amerikai régió felelősségét.

Dr. Stefan Nöken

Dr. Stefan Nöken

Rögzítéstechnika és logisztika 

Dr. Stefan Nöke (született 1965-ben) 2007 eleje óta tagja a Vezető tanácsnak. A rögzítéstechnikáért és a logisztikáért felelős. 2000-ben csatlakozott a Hiltihez, mint a vállalat mérnökvezetője. 2004-ben az ellátásilánc-menedzsmentért volt felelős, ahová a beszerzés és a globális logisztika tartoznak.

Joaquim Sardà Solsona

Joaquim Sardà

Európai, közel-keleti piacok és stratégiai marketing

Joaquim Sardà Solsona (született 1974.) 2020 januárja óta az Igazgatóság tagja. Ő a felelős az európai és a közel-keleti piacokért, valamint a stratégiai marketingért. Hilti karrierjét 2005-ben kezdte meg a vállalat fejlesztési területén. Később több vezetői pozíciót töltött be az értékesítés területén Olaszországban és Németországban. 2012-ben az olaszországi piac és a Dél-Európa régió szerveződésének vezérigazgatója lett.

Megosztás