Vezetői tanács

Dr. Christoph Loos

Dr. Christoph Loos

Vezérigazgató

Christoph Loos (született 1968-ban) 2014 január óta a vállalat vezérigazgatója. 2007 óta tagja a Vezetői tanácsnak. Pályafutásának első négy évében a pénzügyekért, az emberi erőforrásokért, az IT részlegért és a vállalatfejlesztésért volt felelős. 2011-től a feltörekvő piacok és a globális energia-, valamint ipar szektor is hatásköre alá tartoznak. A 2001-es csatlakozás első lépéseként a vállalatfejlesztési csapatot vezette, majd megalapította a stratégiai vezetési egységet. 2003 végén Németországba költözött, ugyanis megválasztották regionális értékesítési igazgatónak, majd 2005-ben a németországi Hilti ügyvezető igazgatójának.

Jörg Kampmeyer

Jörg Kampmeyer

Pénzügyi igazgató, emberi erőforrások, IT, csoport stratégia

Jörg Kampmeyer (1968-ban született) 2011 áprilisa óta a vállalat pénzügyi igazgatója, valamint a Vezetői tanács tagja. A pénzügyekért, at emberi erőforrásokért, az IT részlegért és a vállalatfejlesztésért felelős. A Hiltis pályafutása 2002-ben vette kezdetét, vállalatfejlesztési igazgatóként dolgozott. 2003-tól 2005-ig a vállalat stratégiai marketing részlegéért volt felelős. 2006-ban Németországba költözött, és regionális értékesítési igazgatóként folytatta tevékenységét, majd ugyanebben az évben megválasztották ügyvezető igazgatónak. 2010 óta a közép-európai piaci régiót is ő vezeti.

Jahangir (Jan) Doongaji

Jahangir (Jan) Doongaji

Elektromos szerszámgépek és Kutató csoport

JJahangir (Jan) Doongaji (született 1967-ben) 2014 óta tagja a Vezető tanácsnak. Az elektromos szerszámgépekért és a vállalati kutatásért, valamint technológiáért felelős. A Hiltis pályafutása 2000-ben kezdődött, kezdetben az ügyfélszolgálatot vezette a svájci piaci szervezetben. 2002-ben a vállalati központ városába, Schaanba költözött, ahol különböző pozíciókat töltött be, különböző üzleti egységekben. Jelenlegi pozíciójában az elektromos szerszámgépekért és a szerszám üzletágért felelős.

Matthias Gillner

Matthias Gillner

Feltörekvő piacok és Energia & Ipar

Matthias Gillner (született 1967-ben) 2011 áprilisa óta tagja a Vezető tanácsnak. Kezdetben az elektromos szerszámgépekért, a vállalati kutatásért és technológiáért volt felelős. A 2014-es év eleje óta a feltörekvő piacokért, valamint a globális energia és ipar szektorokért felelős. Hiltis pályafutása 2000-ben kezdődött, vállalatfejlesztési igazgatóként dolgozott. 2001 közepén a vállalati emberi erőforrásokért felelős igazgatónak nevezték ki, majd a méréstechnikai üzleti egységet vezette. 2006-tól 2013 végéig Matthias Gillner az elektromos szerszámgépek és tartozékok üzletágért volt felelős.

Marco Meyrat

Marco Meyrat

Az európai és észak-amerikai piac

Marco Meyrat (született 1963-ban) 2005 óta a Vezető tanács tagja. Az európai és észak-amerikai piacokért felelős. Hiltis pályafutása 1989-ben kezdődött, termékmenedzserként dolgozott a vállalati központban, Schaanban. Miután a francia és a német Hiltinél is különféle pozíciókat töltött be, 1999-ben a svájci Hilti ügyvezető igazgatója lett. Néhány évvel később, 2002-ben pedig a német Hilti ügyvezető igazgatójának nevezeték ki.

Dr. Stefan Nöken

Dr. Stefan Nöken

Rögzítéstechnika és logisztika 

Dr. Stefan Nöke (született 1965-ben) 2007 eleje óta tagja a Vezető tanácsnak. A rögzítéstechnikáért és a logisztikáért felelős. 2000-ben csatlakozott a Hiltihez, mint a vállalat mérnökvezetője. 2004-ben az ellátásilánc-menedzsmentért volt felelős, ahová a beszerzés és a globális logisztika tartoznak.

Megosztás