ÜZLETI MODELL

Hilti business model

Globálisan működő vállalatként több mint 120 országban vagyunk jelen világszerte.

Teljeskörű megoldást kínálunk a professzionális építőiparnak – technológiát, szoftvereket és szolgáltatásokat biztosítunk világszerte.

Missziónk, hogy globálisan piacvezetővé váljunk, és olyan termékeket gyártsunk, melyek innovatívak, egyediek és különböznek a többitől.

KÖZVETLEN ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Erősen hiszünk a közeli és bizalmi viszonyban a vevőinkkel. Egy direkt értékesítési modellt működtetünk, világszerte 15.000 Hilti csapattag dolgozik direktben a vevőkkel.

Közvetlenül a vevőinkkel dolgozunk online, telefonon keresztül és telephelyen belül. Hilti centereket is működtetünk, ahol az építőipar szereplői Hilti termékeket vásárolhatnak.

Értékesítőink és helyszíni mérnökeink kimennek az adott területekre, hogy segítsenek megoldást találni – ha kell kiválasztják a megfelelő fajta szöget vagy terveznek egy rendszert a metrókhoz.

Ez mind visszakerül a tervező laborokba, így megtudjuk azt is, hogy mi az, amit még jobban és merészebben csináljunk.

MI FEJLESZTJÜK ÉS KÉSZÍTJÜK A SAJÁT TERMÉKEINKET

A Hiltinél tudjuk, hogy az építkezés veszélyes és kihívásokkal teli.

Így tehát folyamatosan azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a megoldást arra, hogy gyorsabban, könnyebben és biztonságosabban végezzük munkánkat.

Saját kutató- és tervező laboratóriumokat működtetünk, tudós és mérnök szakemberekkel. Csúcstechnológiai egyetemekkel is együtt dolgozunk világszerte, hogy megosszák velünk kutatásaikat és feszegesség a határainkat. Saját magunk készítjük a Hilti termékeket és saját gyárakat működetünk Európában, Meixkóban, az USA-ban, Indiában és Kínában. Külső szakértő támogatókkal is együtt dolgozunk, hogy biztosak lehessünk abban, hogy minden amit csinálunk, nagyon magas minőségi szinthez alkalmazkodik, mind belsőleg és külsőleg.

MUNKATÁRSAINK EGYEDIVÉ VARÁZSOLNAK MINKET

A Hilti csapat vezéreli mindennapi munkánkat és hozza meg mindennapi döntéseinket.

Szenvedélyünk a munkánk, sokan közülünk már 10, 15, 20 éve a Hilti munkatársai. Erősen vezérelve vagyunk a négy Hilti értékünk alapján, melyek a tisztesség, bátorság, csapatmunka és az elkötelezettség. Ezen értékek minden nap, minden csapattag által, mindenhol megvalósulnak, bárhol is dolgozunk.

További információ a Hiltiről

Hilti alapvető céljai és értékei

ALAPVETŐ CÉLJAINK ÉS ÉRTÉKEINK

További információ
Hilti vállalati stratégia

VÁLLALATI STRATÉGIA

További információ
Hilti vállalati felelősségvállalás

VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

További információ

Megosztás