Kosárhoz adva
Kosárhoz adva
Tovább a Kosárhoz

Felelősségünk a környezet iránt

A saját környezetvédelmi céljaink felállítása

Hilti environmental responsibility

Nálunk a környezetvédelem az innovációval együtt jár.

Mindenütt épületeink tervezésén és a globális működésen dolgozunk, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és minimalizáljuk hatásunkat a környezetre.

Környezetvédelmi céljainkat rögzítettük, összhangban a globális ISO 14001 szabvánnyal, a környezeti menedzsmenttel egyetértésben. Gondosan figyeljük, hogy mit csinálunk és meggyőződünk arról, hogy céljainkat a gyakorlatba ültetjük át bárhol is dolgozunk világszerte.

Partnereinknek is előírjuk, hogy védjék a környezetünket, így teljesíteni tudjuk elkötelezettségünket az egész értékláncban.

KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEINK ÉS TECHNOLÓGIÁINK

A környezettudatosság a termékek kutatásától kezdődik és folytatódik a fejlesztés során.

Minden tervünk az új termékekkel kapcsolatban figyelembe veszi a források felhasználását és a kibocsátást a teljes életciklusuk-, valamint a fejlesztés során is.

Fejlesztjük az erőforrás- és energiahatékonyságunkat, növeljük termékeink élettartamát, és az általunk használt alkatrészek, valamint a csomagolás újrahasznosítható anyagból készülnek.

Segítünk abban is, hogy a termékek újrahasznosíthatóak legyenek. Például a vevők az EU-ban visszavihetik a régi Hilti szerszámaikat és eszközeiket ingyenesen a Hilti üzletekbe, így újra tudjuk hasznosítani vagy pedig biztonságosan ártalmatlaníthatjuk ezeket.

Életciklus-elemzést (LCA) is használunk, hogy értékeljük a környezeti kompatibilitást, amit csinálunk . Ez magában foglalja termékeink teljes környezeti hatását a nyersanyag-kitermeléstől a termelésig, a felhasználásig és az újrahasznosításig. Ezen információk is segítenek vevőinknek, hogy javítsák saját öko-egyensúlyukat.

ZÖLD ÉPÍTÉS

Hilti green building Krøyers Plads Copenhagen Denmark

Zöld és fenntartható építészeti technológiák

Szeretnénk támogatni a zöld építést azáltal, hogy segítünk vevőinknek megvalósítani a környezetbarát építést.

Segítségként környezettel kapcsolatos adatokatfeltüntetjük a termékeinken, hogy megmutassuk hogyan járulnak hozzá a zöld építéshez.

Ezek mind segíthetnek abban, hogy csökkentsük a szén-dioxid kibocsátást, az energia-, víz-, és anyaghasználatot, és segíthetnek, hogy csökkentsük az egészségügyi és a környezetszennyezési kockázatokat.

Biztosak vagyunk benne, hogy technológiáink környezetbarátak, és azért készültek, hogy segítsünk elérni a nemzetközi zöld építési szabályokat, úgy mint a BREEAM, HQE, DGNB és LEED.

Például olyan termékeket készítettünk, melyek csökkentik az illékony szerves vegyületek mennyiségét a levegőben, mint például a tűzgátló rendszerünk és a vegyi rögzítőink. Terveztünk egy olyan díjnyertes ütvefúrót, amely nagyszerűen csökkenti a környezeti hatásokat azáltal, hogy gyártása során semmiféle pazarlás nem történik.

Ezen kívül a Clean-Tec termékcsoport túlmutat ezeken a rendszeres követelményeken.

ÉPÜLETEINKET ÉS SZÁLLÍTÁSUNKAT KÖRNYEZETBARÁTTÁ TESSZÜK

De mi is törekszünk a normák elérésére, és ezt biztosítjuk vevőink számára.

Folyamatosan keressük , hogyan lehetünk egyre környezetbarátabbak és hogyan csökkenthetjük a saját szén-dioxid kibocsátásunkat, energia- és vízfogyasztásunkat szerte a gyárakban, üzemekben , irodákban és a közlekedésben.

Vannak eredményeink, melyes közül néhány példát hozunk:

  • Ausztria: thüringeni gyártó üzemünk villamos energia használatának - a gyártási , logisztikai és adminisztrációs területeken - mintegy 80%-a származik megújuló energiaforrásokból: víz-, szélenergia és biomassza rendszerek.
  • Németország: A Hilti Főhadiszállásán minden fűtési energiát egy közösségi biomassza erőműből nyújtanak, valamint telepítettünk 60 napelemet az éttermi épület tetején.
  • Liechtenstein: nendelni logisztikai központ és schaani irodák. Geotermikus energiát használunk a fűtésre és hűtésre és képesek vagyunk visszanyerni az elhasznált fűtés 70%-át a szellőző rendszerekből. Nagy méretű napelemeket is telepítettünk.

További információ a Hiltiről

Hilti megfelelőség és üzleti etika

Megfelelőség és üzleti etika

További információ
Hilti csapattagok

Csapattagjaink

További információ
Hilti alapvető céljai és értékei

ALAPVETŐ CÉLJAINK ÉS ÉRTÉKEINK

További információ

Megosztás

Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!