Kosárhoz adva
Kosárhoz adva
Tovább a Kosárhoz

Adathozzáférési jogok

A Hilti jó hírnevét nem csupán annak köszönheti, hogy minőségi termékeket nyújt, és kiváló vevőszolgálatot biztosít, hanem az online környezetben is elkötelezett az ügyfelei adatvédelme iránt.

A Hilti számára fontos, hogy a személyes adatokat megvédje, így függetlenül attól, hogy új, vagy már régi felhasználója vagy a Hilti alkalmazásoknak, mindenképpen szánj arra időt, hogy figyelmesen elolvasd ezt a tájékoztatót, és amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! 

Amennyiben bármilyen aggályod, panaszod, vagy kérdésed merül fel adatvédelem tekintetében az elektronikus, vagy digitális szolgáltatásaink kapcsán, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Hilti Adatvédelmi Megbízottjával a Web felületen elérhető nyomtatványunk kitöltésével. 

Egyén, mint adattárolás alanyának jogai: European Commission weboldal 

Az Adatvédelmi információs felületen keresztül Te is tudod ellenőrizni és kezelni személyes adataid:  Adatvédelmi és cookie politika - ha bármilyen kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba.

A jelen Adatvédelemről szóló tájékoztatóban részletesen ismertetjük, hogyan gyűjtjük, dolgozzuk fel, és használjuk a személyes adataidat, amikor ellátogatsz és/vagy regisztrálsz a szolgáltatásainkra, weblapjainkra, és applikációinkra, valamint ismertetjük, milyen választási lehetőségeket kínálunk, ide sorolva az információkhoz való hozzáférésnek és az adatok frissítésének módjait is.

Megosztás

Log in to proceed
Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!