Kosárhoz adva
Kosárhoz adva
Tovább a Kosárhoz

SZAKMAI CIKKEK

Hilti publikációk

DIREKTRÖGZÍTÉSES TECHNOLÓGIA

Direktrögzítési cikk az Acélszerkezeti újságban

Ha esetleg még nem hallottál a direktrögzítéses technológiánkról, vagy hallottál de mindössze 1-2 alkalmazását ismered akkor érdemes elolvasnod ezt a rövid szakmai cikket ami az Acélszerkezetek című újságban jelent meg.

Szó esik benne röviden magáról a technológiáról, illetve a cikk 4 konkrét feladaton keresztül (acélszerkezeten, öszvér födémszerkezetek kialakítása, járórácsok és fémpódiumok rögzítése, rozsdamentes menetes kapcsolatok kialakítása) mutatja be az alkalmazását.

Nézd meg és ismerd meg a technológiát, a gyorsaság, biztonság és a költséghatékonyság szemszögéből!

 

PDF megtekintése

RÖGZÍTÉSTECHNIKAI ALKALMAZÁS

Pancho Aréna

Tudtad, hogy a felcsúti Pancho Aréna művészi fa tetőszerkezetének és a vasbeton pillérek a kapcsolatát Hilti rögzítéstechnika alkalmazásával oldották meg?

Kíváncsi vagy milyen kihívásokkal szembesült a statikus a kapcsolat tervezésekor és a kivitelező milyen megoldást választott a bonyolult geometriájú szerkezetek ”sarkanytús” kapcsolatának építésénél?

Olvasd el a Magyar Építéstechnika újságban megjelent fa tetőszerkezet és vasbeton pillérek kapcsolata című cikket és ismerd meg ennek a speciális megoldásnak a részleteit.

 

PDF megtekintése

ALTERNATÍV MEGOLDÁSOK

Dagály úszóaréna

A Dagály úszóarénával kapcsolatban sok helyen említik a rekordgyorsaságú építkezést. A kivitelezési határidők drasztikus csökkentése azonban egyre általánosabb a jelenkori építőparban. A projektek csökkenő átfutási ideje miatt az eddig megszokott technológiákat gyorsabb, alternatív megoldással kell kiváltani.

Ha kíváncsi vagy milyen megoldásaink vannak amik mind a tervezés mind a kivitelezési időt csökkenteni tudják olvasd el a Magyar építéstechnika alábbi cikkét, a téma:

Méretezett, gyors, moduláris szerelhetőség!

 

PDF megtekintése

Tűzvédelmi dokumentálás

cfs tűzvédelem

 

A szigorodó jogszabályi követelmények és a rövid kivitelezési határidők miatt az előírásoknak megfelelő tűzvédelmi dokumentáció elkészítése komoly feladat. Az üzemeltetés során egy nem megfelelően előkészített dokumentáció többletköltségeket jelent a karbantartás és az üzemeltetői ellenőrzések során. A Hilti által fejlesztett innovatív szoftver a segítségedre lesz már a kivitelezés közben a tűzvédelem pontos dokumentálásra. Segítségével a költségeid tervezhetővé válnak, a dokumentáció elkészítése csak 3 lépésből áll. A szoftver egy felhő alapú webes alkalmazásból és az okostelefonokra elérhető applikációból áll. A cikkből megismerheted a szoftver tulajdonságait és működését.

 

PDF megtekintése

 

HILTI WEBINÁROK - ONLINE TOVÁBBKÉPZÉS További információ
RÖGZÍTÉSTECHNIKA - PROFIS ANCHOR További információ
HILTI MÉRNÖKI SZEMINÁRIUM További információ

Megosztás

Log in to proceed
Segíthetünk? Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!