Tűzvédemi tervező szoftverek

Tűzvédelmi tervezéshez, kivitelezéshez és épület üzemeltetéshez.

Hilti firestop design software

A tűzvédelmi tervezés sok esetben bonyolult lehet.

Nagyon sokféle átvezetés típus létezik, mint például csövek, kábelek, káeltálcák, vegyes átvezetések, kis és nagyméretű áttörések.

Ráadásul mindennek át kell mennie egy rendkívül szigorú hatósági ellenőrzési folyamaton.

Ebből kifolyólag a Hiltinél megpróbáltuk a lehető legjobban leegyszerűsíteni a tűzvédelmi termékeinket és szoftvereinket.

A sajátfejlesztésű tűzvédelmi szoftverünkkel leegyszerűsítjük a dokumentációt, ezzel felgyorsítva a átvételi folyamatot beelértve a műszaki ellenőrök számára készített jelentést.

Tervezés

Sikerült automatizálnunk a tűzvédelmi tervezési folyamatot - a lezárások automatikus beazonosításával  és a megfelelő tűzvédelmi megoldás kiválasztásában segít. Nincs szükség széles körű tűzvédelmi tudásra. A mi szoftverünk mindent megcsinál helyetted.

Mindemellett szinte összes tűzvédelmi termékünk 2D és 3D BIM/CAD elemtárát is a rendelkezésdre bocsátjuk. 

Kivitelezés

A szoftverünk lehetősé teszi, hogy a tervezési adataidat közvetlenól Hilti termékekké alakítsd. 

Kivitelezés és üzemeltetés

Kifejezetten ajánljuk felhőalapú dokumentumkezelő szoftverünk használatát, melyen keresztül egy helyen rögzíthetük és tárolhatjuk az összes tűzvédelmi átvezetést.

Gyorsan és egyszerűen készíthetünk vele részletekbe menő tűzvédelmi lezárási jelentést és bármikor megoszthatjuk azt a csapattagjainkkal, ezzel meggyorsítva a folyamatokat. 

Tűzvédelmi termékeink célja, hogy megelőzzék a lángok, fűst és mérgező gázok terjedését így megvédve az ott tartózkodók életét és az megelőzve épületben keletkező nagyobb kárt.

Bátran megbízhatsz tűzvédelmi termékeinkben, melyeket már több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, folyamatosan fejlesztünk.

Tűzvédelmi tervezés az első naptól kezdve

Szoftverünk problémamentesen integrálható az Autodesk szoftverrel, így a tűzvédelmi tervezést már az épület tervezésének elején meg lehet kezdeni.

Az előre tervezés által elkerülhetjük a kivitelezés során történő improvizációt és összetűzéseket, így időt takarítva meg.

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Szoftverek tervezéshez, kivitelezéshez és tűzvédelmi projektek kezeléséhez

CFS-DM dokumanager

CFS-DM Dokumentumkezelő

Egyszerűsítsd le a tűzvédelmi lezárások dokumentációját a saját fejlesztésű, felhő alapú CFS-DM dokumentumkezelő szofverünkkel.

További információ
Tűzvédelmi termékválasztó

Tűzvédelmi termékválasztó

Bizonytalan vagy melyik tűzgátló termékünk lenne az adott áttöréshez a legideálisabb? Használd web alapú Tűzvédelmi termékválasztónkat.

További információ

A mi Hilti mérnöki szolgáltatásunk

Ha segítségre van szükséged a tervezésnél keresd tapasztalt HILTI mérnökeiket akik segíteni tudnak.  További információkért keressd ügyfélszolgálatunkat.

Megosztás