Hogyan kövesd nyomon és oszd meg a tűzvédelmi dokumentációt

Hilti tűzvédelmi dokumentumkezelő

Hilti Firestop Documentation Manager

A tűzvédelmi dokumentáció nagyon komplex lehet.

Több dokumentumot kell egy tűzvédelmi átvezetés kapcsán rögzíteni. Többek között műszaki adatlapok, jóváhagyási dokumentumok rajzok és fotók a telepítésről.

A Hilti CFS-DM Tűzvédelmi Dokumentumkezelője segít minden adatot egy helyen tárolni.

Egy felhő alapú rendszerben dolgozhatunk, ahol közösen tervezhetünk és kezelhetünk dokumentumokat így munkatársai együtt tudják használni a munkaterületen és az irodában. Ezek segítségével rengeteg időt takaríthat meg e-mail írás, telefonálás vagy meetingek helyett.

Gyorsan készíthet személyre szabott és részletes jelentéseket a telepítésekhez vagy felülvizsgálatokhoz.

Segítünk, hogy gyorsabb legyen a tűzvédelmi beépítés folyamata

Hilti Firestop Documentation Manager

A Hilti Tűzvédelmi Dokumentumkezelő arra lett tervezve, hogy felgyorsítsa a munkafolyamatokat és időt takaríts meg munka közben:

  • Kövesd nyomon minden egyes lezárás tűzvédelmi dokumentációját a kivitelezés alatt.
  • Kezeld együtt az egész épületet, így látható, hogy hol és milyen átvezetések kerültek beépítésre. Ez elősegítí a felújítások és új lezárások telepítését.
  • A beépítések, engedélyek és termék dokumentációk mind egy helyen megtalálhatóak.
  • Készíts  telepítés előtti és utáni fotót  telefonoddal az átvezetésről és tárold egy helyen a többi dokumentummal együtt.
  • Készíts komplex jelentést. A Hilti Tűzvédelmi Dokumentumkezelőjével könnyen és gyorsan a teljes projektről. Tartalmazhat alaprajzokat melyeken fel vannak tüntetve az átvezetések helyei, a telepítő neve, a beépített anyag típusa és helye.
  • A Hilti Tűzvédelmi Dokumentumkezelő egy ingyenes telefonos alkalmazás melyet használhatsz iOS vagy Android rendszeren is munkahelyeden vagy a beépjtés helyszínén.
  • Nincs szükség semmilyen speciális eszközre a használatához. Működik asztali számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon mely mindig nálad van.

Hilti tűzvédelmi dokumentumkezelő applikáció letöltése

A mi Hilti mérnöki szolgáltatásunk

Ha segítségre van szükséged a tervezésnél keresd tapasztalt HILTI mérnökeiket akik segíteni tudnak.  További információkért keressd ügyfélszolgálatunkat.

Próbáld ki a Dokumentumkezelőt 30 napig ingyenesen

Regisztrálj 30 napos ingyenes próbaverzióért és próbáld ki, mennyire leegyszerűsíti az életed a Hilti Dokumentumkezelő Szoftvere.
 

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás