Adatvédelmi politika

ADATVÉDELEMRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ

 

HILTI SZOLGÁLTATÁSAI, WEBLAPJAI ÉS APPLIKÁCIÓI

A Hilti jó hírnevét nem csupán annak köszönheti, hogy minőségi termékeket nyújt, és kiváló vevőszolgálatot biztosít, hanem az online környezetben is elkötelezett az ügyfelei adatvédelme iránt.

A Hilti számára fontos, hogy a személyes adatokat megvédje, így függetlenül attól, hogy új, vagy már régi felhasználója vagy a Hilti alkalmazásoknak, mindenképpen szánj arra időt, hogy figyelmesen elolvasd ezt a tájékoztatót, és amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Amennyiben bármilyen aggályod, panaszod, vagy kérdésed merül fel adatvédelem tekintetében az elektronikus, vagy digitális szolgáltatásaink kapcsán, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Hilti Adatvédelmi Megbízottjával a Web felületen elérhető nyomtatványunk kitöltésével.

 

Az Adatvédelmi információs felületen keresztül Te is tudod ellenőrizni és kezelni személyes adataid.

A jelen Adatvédelemről szóló tájékoztatóban részletesen ismertetjük, hogyan gyűjtjük, dolgozzuk fel, és használjuk a személyes adataidat, amikor ellátogatsz és/vagy regisztrálsz a szolgáltatásainkra, weblapjainkra, és applikációinkra, valamint ismertetjük, milyen választási lehetőségeket kínálunk, ide sorolva az információkhoz való hozzáférésnek és az adatok frissítésének módjait is.

 

Egyéb nyilatkozat hiányában a Hilti AG az adatkezelője azoknak a személyes adatoknak, amelyeket a jelen Adatvédelemről szóló tájékoztató alapján a szolgáltatásinkon, weblapjainkon, és alkalmazásainkon keresztük gyűjtünk.

Központi irodánk címe:

Hilti AG

Feldkircherstrasse 100,

9494 Schaan

Liechtenstein

A Datenschutzstelle des Fürstentums Liechtenstein (Adatvédelmi Hatóság) adatvédelem szempontjából a felügyelő szervünk az Európai Unióban, az Európai Gazdasági Térségben és Svájcban. A Datenschutzstelle des Fürstentums Liechtenstein adatvédelmi megbízottja az alábbi címen érhető el:

Datenschutzstelle des Fürstentums Liechtenstein

Az adatvédelmi hatóság vezetője: Dr. Marie-Louise Gächter-Alge

Städtle 38

9490 Vaduz

Telefon: + 423 236 60 90

info.dss@llv.li

Panaszbejelentéssel élhetsz a helyileg illetékes felügyeleti hatóságnál is: A hivatalos EU weblapon megtalálja az illetékes hatóságok elérhetőségét LINK

 

A jelen Adatvédelemről szóló tájékoztatóban használt kifejezések az alábbiakban meghatározott jelentésnek megfelelően értelmezendők: 

A jelen Adatvédelemről szóló tájékoztatóban alkalmazott „mi”, „minket”, „nekünk” és „miénk”, stb. kifejezések, a fent meghatározott felelős feleket jelentik (továbbiakban röviden a „Hilti”).

Az „Te”, „Téged”, „Tiéd”, stb. kifejezések Rád , mint természetes személyre vonatkoznak.

A „személyes adatok” kifejezés a jelen Adatvédelemről szóló tájékoztatóban alkalmazott értelemben egy azonosított, vagy azonosítható természetes személlyel („egyén, mint adatalany”) kapcsolatos bármilyen információ - függetlenül attól, hogy Te írta-e be a rendszerbe, Tőled gyűjtöttük be, vagy egyéb módon jutottunk hozzá. Egy azonosítható természetes személy egy olyan személy, aki azonosítható közvetlen, vagy közvetett módon, egy olyan azonosító adatra való hivatkozással, mint például a mi esetünkben a név, cégnév, Hilti azonosító szám, vagy egyéb online technikai azonosító.

Tartalomjegyzék

 

1.   Ki a felelős a személyes adataid megfelelő kezeléséért?

2.   Mikor alkalmazható a jelen Adatvédelemről szóló tájékoztató?

3.   Milyen jellegű személyes adatokat gyűjtünk, dolgozunk fel és használunk?

4.   Milyen célból, és kivel osztjuk meg a személyes adatokat?

5.   A személyes adatokat továbbítjuk külföldre?

6.   Miért, és mennyi ideig őrizzük meg a személyes adatokat?

7.   Milyen adatvédelmi lehetőségek állnak a rendelkezésedre?

8.   Mi egyebet teszünk az személyes adataid védelme érdekében?

9.   „Sütik” és egyéb hasonló technológiák alkalmazása

10. Linkek, azaz hivatkozások más weblapokra

11. Megfelelés és együttműködés a szabályozó hatóságokkal

12. Hogyan adjuk az tudomásodra az Adatvédelemről szóló tájékoztatóban foganatosított változtatásokat?

13. Kapcsolatfelvétel

1.   Ki a felelős a személyes adataid megfelelő kezeléséért?

A Hilti AG felelős a személyes adatok gyűjtéséért, feldolgozásáért és felhasználásáért a szolgáltatásokat, weblapokat és applikációkat rendelkezésre bocsájtó félként, az esetek többségében és az igénybe vett szolgáltatásoktól függően egy vagy több leányvállalatával együtt.

2.   Mikor alkalmazható a jelen Adatvédelemről szóló tájékoztató?

Ez a tájékoztató vonatkozik az összes Hilti szolgáltatásra, weblapra és applikációra, amelyek ezzel a dokumentummal összefüggenek.

A jelen Adatvédelemről szóló tájékoztató nem alkalmazható más társaságok, vagy magánszemélyek által kínált szolgáltatásokra, ide sorolva azokat a termékeket, illetve webhelyeket, amelyek megjelenhetnek a keresési eredményekben, olyan oldalakat, amelyeken szerepelhetnek Hilti szolgáltatások, vagy a mi szolgáltatásainkról linkeken keresztül elért weblapokat.

Az Adatvédelemről szóló tájékoztatónk nem terjed ki a szolgáltatásainkat reklámozó más társaságok és szervezetek információ-, illetve adatkezelési gyakorlatára, amelyek esetleg sütiket, pixel tag-eket és egyéb hasonló jellegű technológiákat használnak abból a célból, hogy releváns reklámokat szolgáltassanak és kínáljanak.

3.   Milyen jellegű személyes adatokat gyűjtünk, dolgozunk fel és használunk?

 

A szolgáltatásainkkal, weblapjainkkal és appjainkkal kapcsolatban általunk gyűjtött, feldolgozott és felhasznált személyes adatok tartalmaznak nemcsak olyan információkat, amelyeket a velünk folytatott kommunikáció során aktívan begyűjtünk, hanem olyan adatokat is, amelyeket Te a vevőszolgálatunkon, a Hilti üzletekben, vagy az értékesítő kollégáinkon keresztül adtál meg nekünk.

Részletes információt találsz a gyűjtött, feldolgozott és felhasznált adatokról a mellékletként felöltött tájékoztató 2. oldalán.

Ha a törvény szükségessé teszi, a hozzájárulásodat fogjuk kérni mielőtt a fenti célokra begyűjtjük, feldolgozzuk, és felhasználjuk a személyes adataidat.  Hasonlóképpen, ha új, vagy más célra kívánjuk felhasználni a személyes adataidatt, értesíteni fogunk, és csak akkor használjuk fel más célra, ha a törvény szükségessé teszi, vagy engedi, illetve, ha hozzájárultál.

A Hiltinél az adataidhoz való hozzáférés kizárólag azokra a személyekre korlátozódik, akik számára ez a munkaköri kötelességeik végrehajtásához feltétlenül szükséges. A fentiekben említett céllal, a Hiltin belül kizárólag korlátozott számú személy fog hozzáférési engedélyt kapni a személyes adataidhoz (pl.: az értékesítés, a támogatás, a jogi, pénzügyi, informatikai és számviteli osztályok alkalmazottai, valamint a felelős vezetők).

Nyilvántartást vezetünk azokról az esetekről, amikor kapcsolatba lépsz a Hiltivel, annak érdeképen, hogy elősegítsük azoknak a problémáknak a megoldását, amelyekkel szembesülsz. Felhasználhatjuk az általad megadott e-mail címet, illetve telefonszámot arra, hogy tájékoztassunk a szolgáltatásainkról, tájékoztassunk az eljövendő változtatásokról, illetve fejlesztésekről.

Az általad végrehajtott beállításoknak megfelelően, a többi Hilti weboldalon és applikációkon folytatott tevékenységeidet módunkban áll összetársítani a személyes információiddal annak érdekében, hogy a Hilti szolgáltatásait, és a Hilti által kézbesített reklámokat tökéletesítsük.

4.   Milyen célból, és kivel osztjuk meg a személyes adatokat?

Nem adjuk tovább a személyes adataidat, nem kereskedünk vele, illetve nem adjuk bérbe.

A jelen Adatvédelmi Tájékoztató céljából a Hilti vállalatcsoporton belül más társaságok előtt felfedjük, átadjuk, illetve egyéb módon megosztjuk a személyes adataidatt az alábbiakban leírt, illetve adott kontextusban egyeztetett mértékben (pl.: amikor egy konkrét, specifikus szolgáltatásra jelentkezel és ezzel kapcsolatban egyéb jellegű adattovábbításhoz járulsz hozzá). Minden esetben szigorúan eleget teszünk a vonatkozó törvények követelményeinek, amikor személyes adatokat osztunk meg.

Az alábbi eseteket kivéve, nem osztunk meg személyes információkat a Hilti vállalatcsoporton kívüli társaságokkal, szervezetekkel, és személyekkel:

Hozzájárulás: Amennyiben ehhez a hozzájárulásodat adod, megosztjuk a személyes adataidat a Hiltin kívüli társaságokkal, szervezetekkel, és személyekkel. Beleegyező hozzájárulásodat kérjük a személyes információinak megosztásához.

Külső adatfeldolgozás: A harmadik személyként velünk együttműködő szolgáltatóinknak rendelkezésére bocsátjuk a személyes adataidat az adott adatfeldolgozási célokra érvényes megfelelő utasítások mellett, annak érdekében, hogy konkrét feladatokat teljesítsenek a megbízásunk alapján, az utasításainkat követve. Harmadik félként működő szolgáltató csak és kizárólag a konkrét feladatainak elvégzéséhez szükséges személyes adatokhoz rendelkezik majd hozzáféréssel. Biztosítani fogjuk, hogy a harmadik félként működő szolgáltatók tudomásul vegyék, és eleget tegyenek ezeknek a kötelezettségeknek. Gondoskodunk majd továbbá arról is, hogy bármelyik harmadik félként velünk együttműködő szolgáltató a személyes adataidat a vonatkozó törvények előírásainak megfelelő adatvédelemmel kezelje és a szükséges kívánalmaknak megfelelő műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket alkalmazzanak az utasításaink alapján, és az Adatvédelemről szóló tájékoztatónknak, valamint minden egyéb bizalmas információkezelésre érvényes, és biztonsági intézkedéseknek eleget téve.

Törvényi esetek Korlátozások nélkül olyan eseteket foglal magába ez a pont, amikor a törvény, vagy jogerős bírósági végzés, bűnüldöző / rendfenntartó szervek, vagy szabályozó szervek határozata kötelez minket személyes adatok megosztására. Amennyiben úgy döntünk, hogy ilyen kontextusban közöljük a személyes adatokat, mindenképpen mérlegelni fogjuk annak lehetőségét, hogy a közlés terjedelmét, mértékét korlátozzuk, például a rendelkezésre bocsájtott információanyag átdolgozásával. 

5.   A személyes adatokat továbbítjuk külföldre?

Úgy választjuk meg a Hilti adattárolás helyét, hogy a lehető legnagyobb mértékben ezek mindig hatékonyan működjenek, a teljesítményük tökéletesíthető legyen, és redundáns adatokat hozzunk létre az adatok védelme érdekében üzemszünet, vagy egyéb probléma esetére. Intézkedéseket teszünk annak biztosítása érdekében, hogy az Adatvédelemről szóló tájékoztató értelmében általunk begyűjtött adatokat a jelen tájékoztató, és az adathelyekre vonatkozó törvények rendelkezéseinek megfelelően dolgozzuk fel.

A Hilti üzletpolitikája, hogy csak olyan országokban végzi a személyes adataidnak a feldolgozását, ahol a vonatkozó adatvédelmi törvények ugyanolyan mértékben biztosítják az adatok védelmét, mint az EU / EGT térségében, vagy Svájc területén, illetve azonos mértékű adatvédelmet biztosítanak az Európai Bizottság megfelelőségi határozata vonatkozásában.

6.   Miért, és mennyi ideig őrizzük meg a személyes adatokat?

Amennyiben műszaki szempontból kivitelezhető, a Hilti minden Hilti szolgáltatás, weboldal és app kapcsán törekszik arra, hogy csak a jelen tájékoztatóban ismertetett célok tekintetében szükségesnek ítélt ideig, illetve kizárólag a vonatkozó törvény által előírt, vagy megengedett időtartamig őrizzen meg személyes adatokat. 

Az oldalon található tájékoztató 7. oldalán a táblázat áttekintést ad a Hilti szolgáltatásainak, weboldalainak és appjaink adatfeldolgozási tevékenységeiről, az adatgyűjtés céljairól, jellegéről, jogalapjáról, és az adatmegőrzés előírt időtartamáról.

7.   Milyen adatvédelmi lehetőségek állnak a rendelkezésedre?

A bizalmas teszi a szolgáltatásainkat, weboldalainkat és appjainkat még jobbá. Bizalmasan kezeljük, megvédjük a személyesed adataidat, és Te rendelkezel a beállításokról.

Célunk, hogy a szolgáltatásainkat, weboldalainkat és appjainkat úgy üzemeltessük, hogy teljes mértékben megóvjuk az információkat a nem szándékos, vagy rosszindulatú megsemmisítéstől. Emiatt, miután törlöd az információkat a szolgáltatásainkról, weboldalainkról, vagy appjainkról, jogunkban áll, hogy ne azonnal, hanem csak bizonyos idő után töröljük a megmaradó másolatokat az aktív szervereinkről, illetve egy ideig még megőrizzük az információt a biztonsági másolatokat tartalmazó rendszereinken a vonatkozó törvények rendelkezése értelmében (lásd: 6. pont)

1.   A Hilti weboldalán bejelentkezve bármikor meg tudod változtatni a információs pereferenciát vagy a vevőszolgálat segítségét kérheted ehhez. A beállításokat együtt fogjuk tárolni a fiókod adataival, illetve a Hilti azonosítóhoz társítjuk majd ezeket az információkat, és olyankor fogjuk alkalmazni, amikor igénybe veszed valamelyik Hilti szolgáltatást, használod valamelyik weboldalt, vagy appot, illetve amikor elektronikus levelet küldünk.

Azzal, hogy feliratkozol a Hilti által kínált marketing tájékoztatókra, elfogadod, hogy a feliratkozáskor az általad megadott adatokat (pl.: e-mail címét) összegyűjtheti, feldolgozhatja és felhasználhatja a Hilti arra, hogy erre a címre rendszeresen elektronikus kommunikációt küldjön a társasággal, termékkel, és szolgáltatással kapcsolatos információkról, pl.: híreket az új Hilti termékekről, illetve Hilti szolgáltatásokról, vagy a Hilti marketing kampányairól (pl.: versenyekről, kedvezményekről, promóciókról), a társaságon belül bekövetkezett változásokról, vagy meghívjon a vevőket érintő felméréseire (pl.: vevő elégedettségmérésre, vagy igényfelmérésekre).

A B2B üzletágunkban bármikor ellenvetéssel élhetsz a telefonszám a felhasználása tekintetében vevőszolgálatunkon, vagy az értékesítési kapcsolattartón keresztül.

2.   Felülvizsgálhatod, és szerkesztheted a Hilti szolgáltatások, weboldalak, és appok sütijeit és hasonló technológiáit a Cookie Beállítás Irányítópultja alkalmazásával. További információkért lásd: 9. pont

3.   Bármikor módosíthatod az e-mail címre, vagy mobil telefonszámra vonatkozó beállításaidat a Hilti fiókjában. A Hilti fiókodhoz a profilon keresztül férhetsz hozzá, miután regisztráltál a honlapunkon, vagy a Személyes beállítások linkre kattintva azokban az e-mailekben, amelyeket küldünk.

4.   Bármikor felveheted velünk a kapcsolatot a web nyomtatványunkon keresztül is az alábbi jogai gyakorlása érdekében:

-     Hozzáférés joga

-     A helyesbítéshez való jog

-     A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”)

-     Az adatkezelés korlátozásához való jog

-     Az adathordozhatósághoz való jog

Egyén, mint adattárolás alanyának jogai: European Commission weboldal

Amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat bármelyik adatfeldolgozási tevékenység kapcsán, a Hilti fenntartja a jogot, hogy a személyes adataidatt a törvény által előírt, illetve megengedett mértékben továbbra is feldolgozza és felhasználja.

8.   Mi egyebet teszünk a személyes adataidnak védelme érdekében?

A Hilti tudomásul veszi az információ és adatbiztonság fontosságát és arra törekszünk, hogy a nálunk folytatott böngészési és vásárlási élmény a lehető legbiztonságosabbak legyen.

A személyes adataidnak védelme érdekében bevezettük az indokoltnak ítélt legmodernebb biztonsági berendezések és óvintézkedések alkalmazását, ide sorolva a jogosulatlan hozzáférés, nem rendeltetésszerű felhasználás, jogosulatlan megváltoztatás, törvénytelen, vagy véletlen adatmegsemmisítés, illetve nem szándékos adatvesztés megelőzésére szolgáló műszaki és szervezeti szintű intézkedéseket, mind online, mind pedig offline környezetben.

Például:

-     Amikor a weboldalunkat használod, az SSL (Secure Socket Layer/ biztonságos adatcsomagolási réteg) technológia alkalmazásával rejtjelezzük a böngésződet. Ez azt jelenti, hogy amikor használocd a weboldalunkat, azok a személyes adatok, amelyeket a regisztrációja során megadtál, valamint a bejelentkezés folyamata rejtjelezve lesz, mielőtt az Interneten keresztül elküldöd.

-     Rendszeresen felülvizsgáljuk az információgyűjtő, tároló és feldolgozó folyamatunkat, illetve gyakorlatunk épségét, ide sorolva a fizikai biztonsági intézkedéseket is, annak érdekében, hogy kivédjük a rendszereinkhez való jogosulatlan hozzáférést.

-     Kizárólag azok számára biztosítunk hozzáférést a Hilti alkalmazottainak, vállalkozóinak, és képviselőinek a személyes információihoz, akiknek a feladataik teljesítéséhez az adatok feldolgozására feltétlenül szükségük van.  Az érintettek kötelesek szigorú titoktartási kötelezettséget vállalni, és akár fegyelmi eljárás, vagy felmondás is kezdeményezhető ellenük, amennyiben nem teljesítik e tekintetben a titoktartási kötelezettséget.

Kizárólag olyan online, vagy mobil appon keresztül tanácsos személyes információkat megadnod, amely tekintetében nincsenek ellenérzéseid az adatai megosztása kapcsán, és tudomásul kell vennie, hogy nincsen olyan szervezet, amely rendszerek biztonságát mindig 100%-osan garantálni tudja.

Kérjük tartsd szem előtt, hogy a hitelkártyád adatainak a felhasználásához mindig a Te kifejezett engedélye szükséges!

A biztonságot fokozhatod azzal, ha kijelentkezel a Hilti szolgáltatásokból, weboldalakról, és appokból, miután befejezted ezek bejelentkezéssel védett felületeinek a használatát.

9.   „Sütik” és egyéb hasonló technológiák alkalmazása

Cookie-kat és hasonló technológiákat használunk a szolgáltatásainkkal, weblapjainkkal és appjainkkal kapcsolatban, a Cookie Szabályzatunk rendelkezéseinek megfelelően.

A Cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, amelyeket a számítógéped, vagy mobil eszközöd eltárol, amikor egy weboldalt, vagy appot meglátogatsz. A technikai cookie-k esetében megjegyzünk információkat a  látogatásodról vonatkozóan, pl.: az általad előnyben részesített nyelv, vagy az általad kedvelt menü beállításokat. Szinte minden szolgáltatásunk, weboldalunk, illetve applikációnk működéséhez szükségesek a cookie-k („sütik”), ezért mindegyiken tájékoztatunk ezekről, az adott cookie típusától függően.

A Hilti által alkalmazott cookie-król listát állítottunk össze, amelyet Te is megnézhetsz a cookie szabályzatunkban. Megtudhatod azt is, hogy a Hilti és a partnerei hogyan alkalmazzák a cookie-kat a reklámok céljából valamint hogyan védjük az adataidat és egyéb személyes információit a cookie-k használata során.

A saját cookie beállításodtól függően fel tudjuk használni az adatokat (a személyes adatokat is) a vásárlói és felhasználói viselkedés elemzésére, és értékelni tudjuk a vásárlók, és felhasználók igényeit, és véleményét különféle szempontok alapján, az értékesítési és üzleti forgalmunk szerkezetének optimalizálása érdekében, valamint ahhoz, hogy kielemezzük konkrét reklám intézkedések hatásait.

Beállíthatod a böngésződben, hogy blokkolja a cookie-kat, illetve választhatod ezek személyre szabását is. Nem szabad, azonban, megfeledkeznie arról, hogy sok olyan szolgáltatásunk van, amelyek esetleg nem fognak megfelelően működni, ha letiltod a cookie-kat! Esetleg ne jegyzezze meg a rendszerünk az általad kiválasztott nyelvet.

A cookie beállításai használatával kiválaszthatos, hogy begyűjthetjük-e a személyes felhasználási adatokat (pl. a szolgáltatásaink, weboldalaink és appjaink használata során meglátogatott aloldalakról, a vásárlási előzményekről, ide sorolva a nyitott és már befejezett tranzakciókról, a beírt kereső kifejezésekről, a weboldalainkon és appjainkon megtekintett, vagy rákeresett szolgáltatásokról/ termékekről, a kosár és a fizetési adatokról), bizonyos esetekben több eszközről is, a vásárló, vagy felhasználói fiók, illetve profilok létrehozása során, összekapcsolhatjuk ezeket egyéb személyes adataikkal, amelyeket begyűjtöttünk, vagy be fogunk gyűjteni, az üzleti jogviszonyunk részeként, a szerződéses jogviszonyunk teljesítése, vagy megszüntetése részeként (pl.: név és hivatalos cím, megrendelések és vásárlások története, az iparági kapcsolatok) és, az adott esettől függően, külön engedéllyel, személyre szabott felhasználási adatokat gyűjtünk a Hilti termékek és szolgáltatások (pl.: Hilti szoftver illetve Hilti appok) használata tekintetében.   

 

10. Más weboldalakra átvezető Linkek

Szolgáltatásaink, weboldalaink, és appjaink tartalmazhatnak más szolgáltatásokra, weboldalakra és appokra átvezető linkeket, amelyek esetlen számot tarthatnak az érdeklődésedrő, ha azonban ezekre a linkekre rákattintasz, elhagyod a szolgáltatói felületünket. Amikor ilyen egyéb szolgáltatásokat, weboldalakat, és appokat látogatsz meg, óvatosnak kell lenned, és el kell olvasnod a szóban forgó appra, vagy weboldalra vonatkozó adatvédelmi szabályzatot is! A Hiltinek nem áll módjában és nem vállal felelősséget, vagy kötelezettséget más weboldalak, szolgáltatások, weblapok, és appok tartalma, valamint ezek adatvédelmi gyakorlata tekintetében, és nem is hagyjuk ezeket jóvá.

11. Megfelelés és együttműködés a szabályozó hatóságokkal

Rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy eleget teszünk-e az Adatvédelemről szóló tájékoztatónkban foglalt rendelkezéseknek. Együttműködünk az illetékes szabályozó hatóságokkal, ide sorolva a helyi adatvédelmi hivatalokat is.

Panaszbejelentéssel élhetsz az illetékes felügyeleti hatóságnál: A hivatalos EU weblapon megtalálod az illetékes hatóságok elérhetőségét LINK.

12. Hogyan informálunk az Adatvédelemről szóló tájékoztatóban foganatosított változtatásokat?

Az üzleti tevékenységeink folyamatosan változnak, ami miatt időről-időre aktualizálnunk kell az Adatvédelemről szóló tájékoztatónk tartalmát is. Ezért, kérjük, időről-időre bizonyosodj meg arról, hogy tudomást szereztél-e már a változásokról!

A kifejezett hozzájárulásod nélkül nem korlátozhatjuk az Adatvédelemről szóló tájékoztatóban foglalt jogaidat. Jelentős változások esetén, elküldjük a módosított Adatvédelemről szóló tájékoztatót, gondoskodunk a szokásostól feltűnőbb értesítésről, akár egyéni e-mail értesítés formájában is.

13. Kapcsolatfelvétel

Örömmel vesszük szíves visszajelzésedet. Amennyiben kérdése, vagy aggály merül fel az adatvédelmi gyakorlatunkkal összefüggésben, vagy az online adatbiztonság kapcsán, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal! LINK