Géppark áttekintése

Most már könnyen megjeleníthetsz minden kulcsfontosságú információt a digitális Géppark kezelő profilodban!

1. Kattints az ügyfélfiókodra!

Kattints a nevedre és a vevőkódodra a navigációs menüben!

2. Géppark kezelése

Válassz ki egy lehetőséget, mint például a "Géppark áttekintése" a "Géppark kezelése" alatt!

3. Oszlopok személyre szabása

Ha nem látod a szükséges információkat, kattints a táblázat jobb felső sarkában található "Oszlopok személyre szabása" lehetőségre!

4. Információk kiválasztása a legördülő menüben

Megnyílik egy legördülő menü. Itt válaszd ki az összes olyan információt, amelyet látni szeretnél! A kiválasztott információk azonnal megjelennek a választó bezárása után. Az egyénileg beállított oszlopok mentésre és megjelenítésre kerülnek a következő bejelentkezéskor. 

5. Navigálás, nyomtatás és exportálás

Ha sok plusz információt választottál ki, előfordulhat, hogy nem minden oszlop jelenik meg. A jobb felső sarokban lévő nyilakkal navigálhatsz az oszlopok között.

Kattints a "Nyomtatás" gombra a kiválasztott területek áttekintéséhez!

Ha ki szeretnéd exportálni egy gép áttekintését, beleértve az összes rendelkezésre álló adatot, kattints az "XLS lista az összes gépedről" gombra. Így letöltődik egy Excel fájl, amely tartalmazza az összes adatot.

Közvetlen linkek az elem menüben

Az egyes gépek mellett elhelyezkedő három pont az áttekintésben közvetlen link a különböző menüpontokhoz. Ezzel a funkcióval igényelhetsz javítást, rendelhetsz újra címkét és jelentheted be a készüléked eltűnését/lopását vagy felveheted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Digitális géppark kezelés

Megosztás