Hilti ON!Track asset management

HILTI ON!TRACK: LÉPJ BE A DIGITALIZÁCIÓ VILÁGÁBA

Átlátható eszközkezelés néhány gombnyomással

Az építőiparban számos tényező akadályozza a hatékonyságot és a termelékenységet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nem megfelelő folyamatok, nem várt kiadások és az alacsony munkaerő-kihasználtság akár 25%-kal megnövelheti a teljes projektköltséget. Ezek a költségek negatívan hatnak az üzletedre és a profitodra.

Van egy megoldásunk Számodra, amellyel csökkentheted vagy egyenesen kiküszöbölheted ezeket a rejtett költségeket.

90 óra

Kereséssel töltött óra
A munkaterületeken átlagosan havonta 90 órát töltünk el az eszközök keresésével.

65 %

Követési nehézségek
Az ügyfelek 65 százalékának problémát okoz a szükséges tanúsítványok és karbantartási időpontok fejben tartása.

2.2 M Ft

Elveszett eszközérték
Évente körülbelül 2 200 000 Ft extra kiadást jelentenek az elveszett eszközök.

MIT KEZELHETSZ AZ ON!TRACK SEGÍTSÉGÉVEL?

  • Eszközök és anyagok követése.

    Kapj választ arra a kérdésre, hogy „Hol vannak a felszereléseim?" Bármikor, bárhol, számítógépről vagy akár a telefonodról átláthatod a felszereléseid.

    További információ

    Bérelt eszközök visszaszállítási dátumai.

    Ne felejtsd el visszaadni a bérelt felszerelést - eszközöket, állványzatokat - függetlenül attól, hogy kollégádtól vagy egy külsőstől van, elkerülve a felesleges kiadásokat.

    További információ

    Képzések és tanúsítványok a dolgozóidhoz és az eszközeidhez.

    Nem kell észben tartanod, hogy mikor kell megújítani a különböző tanúsítványokat és képzéseket – a Hilti ON!Track emlékeztetni fog időben. Sőt, tárolhatod is őket digitálisan.

    További információ

    Leltár figyelemmel kísérése.

    Nem fogod az idődet szükségtelen anyagvásárlással tölteni, hiszen látod, mi van a raktárban.

    További információ

    Végezd el eszközeid karbantartását és felülvizsgálatát.

    Nem fogod elfelejteni az eszközeid karbantartását és kalibrálását. Minden karbantartással kapcsolatos információ egy helyen van – tervezd meg a gazdaságos javítást még a karbantartás elvégzése előtt.

    További információ

    Kimutatás készítés.

    Nem kell összetett kimutatásokat készítened az eszközök felhasználásáról. Egyszerű riportgenerálás, ami magába foglalja a Hilti ON!Track szállításairól készülő szállítóleveleket – az automatikusan generálható excel riportok könnyedén kéznél vannak. Ellenőrizd és fogd vissza a korábban nem követett költségeket.

    További információ

HOGYAN TUD NEKED SEGÍTENI AZ ON!TRACK?

Ügyvezető igazgató

A magasabb termelékenység, hatékonyabb folyamatok és kevesebb felesleges beszerzés révén pénzt takarítok meg és így a munkámra tudok összpontosítani.

Projektvezető

A projekteket időben és a tervezett költségkereten belül fogom tudni teljesíteni. Nem kell aggódnom az ellenőrzések miatt, hiszen minden fontos papírt egy helyen tudok kezelni, egyéb projektdokumentációkkal együtt.

Építésvezető

Folyamatos rálátásom van a projekten lévő eszközökre és a cég teljes eszközparkjára, így elkerülhetem a szerszámhiány miatti leállásokat. Nem fogom elfelejteni a bérlések lejáratát sem, így extra díjakat sem kell majd fizetnem.

Raktáros

Tudom, hogy melyik helyszínen vannak a szerszámaink és ki a felelős értük, ezért nem megy el időm a kereséssel. Nem kell észben tartanom, hogy mikor kell az egyes eszközöket bevizsgáltatni vagy kalibráltatni.

MILYEN ELEMEKBŐL TEVŐDIK ÖSSZE A MEGOLDÁSUNK?

Betöltés

HOGYAN MŰKÖDIK? HILTI ON!TRACK 4 LÉPÉSBEN

1. LÉPÉS: A JELENLEGI HELYZET ELEMZÉSE

A cégek számára sorsdöntő lépés egy új eszközgazdálkodási rendszer bevezetése. Először az üzleti folyamatokat érintő, átfogó helyszíni elemzést végzünk el. Megvizsgáljuk, hogy miként lehet az eszközkezelést digitalizálni és kiszámítjuk a befektetés várható megtérülését.

Érdekel? Lépj velünk kapcsolatba!

2. LÉPÉS: TESTRESZABOTT MEGOLDÁS KIALAKÍTÁSA

Veled együtt a szolgáltatás tanácsadó csapat a szoftvert a Te valós üzleti igényeidnek megfelelően alakítja ki. Segítünk abban, hogy a rendszer az elvárásaidnak megfelelően működjön.

Érdekel? Lépj velünk kapcsolatba!

3. LÉPÉS: A HILTI ON!TRACK BEVEZETÉSE

A Hilti implementációs szakértője segít az összes eszköz felcímkézésében az építőipari körülményekre kifejlesztett matricákkal és regisztrálja őket a rendszerben a kért paraméterekkel és a kívánt stuktúrában.

Érdekel? Lépj velünk kapcsolatba!

4. LÉPÉS: A DOLGOZÓK OKTATÁSA ÉS TÁMOGATÁS

A Hilti ON!Track szakemberei egy átfogó, gyakorlati tréninget tartanak, hogy a dolgozóid megtanulják és szívesen használják az ON!Track weben és mobilalkalmazáson keresztül elérhető funkcióit.

Érdekel? Lépj velünk kapcsolatba!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED?

HILTI FLOTTAMENEDZSMENT

Nézd meg, hogyan támogatja a Hilti Flottamenedzsment cégedet szerszámaid menedzselésében.

További információ

HILTI SZERVIZ

A Hilti 3 napos határidejű javítási és tisztítási szolgáltatást vállal a Hilti szerszámokhoz, ellenkező esetben a javítási költségeket a Hilti állja.

További információ

Megosztás