Adathozzáférési jogok

A Hilti jó hírnevét nem csupán annak köszönheti, hogy minőségi termékeket nyújt, és kiváló vevőszolgálatot biztosít, hanem az online környezetben is elkötelezett az ügyfelei adatvédelme iránt.

A Hilti számára fontos, hogy a személyes adatokat megvédje, így függetlenül attól, hogy új, vagy már régi felhasználója vagy a Hilti alkalmazásoknak, mindenképpen szánj arra időt, hogy figyelmesen elolvasd ezt a tájékoztatót, és amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! 

Amennyiben bármilyen aggályod, panaszod, vagy kérdésed merül fel adatvédelem tekintetében az elektronikus, vagy digitális szolgáltatásaink kapcsán, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Hilti Adatvédelmi Megbízottjával a Web felületen elérhető nyomtatványunk kitöltésével. 

Egyén, mint adattárolás alanyának jogai: European Commission weboldal 

Az Adatvédelmi információs felületen keresztül Te is tudod ellenőrizni és kezelni személyes adataid:  Adatvédelmi és cookie politika - ha bármilyen kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba.

A jelen Adatvédelemről szóló tájékoztatóban részletesen ismertetjük, hogyan gyűjtjük, dolgozzuk fel, és használjuk a személyes adataidat, amikor ellátogatsz és/vagy regisztrálsz a szolgáltatásainkra, weblapjainkra, és applikációinkra, valamint ismertetjük, milyen választási lehetőségeket kínálunk, ide sorolva az információkhoz való hozzáférésnek és az adatok frissítésének módjait is.

Megosztás