Digitális géppark kezelés

A weboldalunkon keresztül gyorsabban és egyszerűbben kezelheted a Hiltis gépparkodat!

Akár irodában, akár építkezésen vagy, gyorsan és egyszerűen kezelheted a Hilti flotta gépparkodat a Hilti Online fiókodon keresztül. Ehhez akár asztali számítógépet, tabletet vagy okostelefont használhatsz. Továbbfejlesztettük online szolgáltatásunkat, amely innentől nemcsak áttekintést nyújt a Hilti flotta gépparkod állapotáról, hanem lehetővé teszi flottás cseregép rendelését, javítási megrendelések leadását, új flotta címkék rendelését, elveszett eszközök lejelentését és még sok mást, kényelmesen és azonnal.

Előnyei összefoglalva:

Betöltés

Digitális eszközkezelés a Hilti-vel!

Géppark áttekintés

 • Géppark kezelése

  Az összes gép egy helyen!

  A gépeid áttekintését az újonnan tervezett "Géppark kezelése" menüponton keresztül érheted el digitális ügyfélfiókodban. Megjeleníti az összes információt a Hilti eszközeid aktuális állapotáról. Mostantól elérheted az egyes eszközökhöz tartozó szolgáltatásokat az akciógombok segítségével. Használd a szűrőt és a keresési lehetőséget a célzott és jól meghatározott kereséshez. Új funkció a táblázatos megjelenítési forma, melyet néhány kattintással saját igényeidhez igazíthatsz. Természetesen ki is nyomtathatod a Hilti eszközkezelő áttekintését.

  Megnézem lépésről lépésre

Gépek javítása és cseregépek

 • Elromlott gép gyors és könnyű javítása

  Spórolj időt a gép meghibásodásakor!

  Mostantól online szolgáltatásunk segítségével gondoskodhatsz gépeid javításáról. Add meg az összes szükséges információt a Géppark kezelése menüpontnál! Itt kérhetsz cseregépet is a szervizelés időtartamára, ha flotta menedzsment szerződéssel rendelkezel. A javítás nyomonkövetési szolgáltatás 0-24-es hozzáférést biztosít az aktuális javítási megrendelések feldolgozási és szállítási állapotához. Ezenkívül megtalálod az összes befejezett gépjavítás részletét. Ha javításra van szükséged, azonnal megrendelheted online. Nem kell felhívnod ügyfélszolgálati csapatunkat és hamarabb kiszállítjuk a javított eszközödet.

  Megnézem lépésről lépésre

Elveszett/ ellopott gép lejelentése

 • A lopások könnyen jelenthetők a Hilti honlapján keresztül.

  Az ellopott vagy elveszett eszközöket közvetlenül az "Géppark kezelése" menüpont alatt jelentheted be az "Elveszett/ ellopott gép lejelentése" lehetőségre kattintva.

  Megnézem lépésről lépésre

Flotta címkék újrarendelése

 • Rendeld meg egyszerűen flotta címkéidet online!

  Ha flotta menedzsment szerződéssel rendelkezel, akkor Hilti gépeidet felcímkézzük az általad megadott adatokkal, így a gépek beazonosítása még egyszerűbb!

  Megnézem lépésről lépésre

Költséghelyek kezelése

 • Kezeld egyszerűen a gépeid költséghelyét!

  Kövesd nyomon a gépeid költségét: a Hilti ügyfélfiókodon keresztül mindegyik Hilti gépet hozzárendelheted a megfelelő költséghelyhez. Ezt a szolgáltatást a Géppark kezelése menüpont alatt találod meg. Meghatározhatod saját költség-csoportjaid és ennek megfelelően rendelheted hozzájuk gépeidet.

  Megnézem lépésről lépésre

Flotta géppark bővítés

Please enter alternative text here (optional)

Hilti flottás ügyfél vagy és szeretnéd a gépparkodat bővíteni? Bejött egy nagyobb munka és több gépre lenne szükséged?

A flotta géppark bővítés egyszerű folyamatát megmutatjuk Neked lépésről lépésre. 

Megnézem lépésről lépésre >

 

Hilti Mobil Applikáció

Please enter alternative text here (optional)

Az építkezés helyszínén csak a mobiltelefon van kéznél? 

Semmi probléma, hiszen a Hilti Mobil Applikáció segítségével elérheted ugyanazokat a funkciókat, amiket a számítógépen is! Áttekintheted gépparkodat, gépet adhatsz le javításra, melyet később nyomon is tudsz követni!

 

Az applikáció elérhető Androidos és iOS alapú készülékekre is!

Flotta megújítás 2 kattintással

Please enter alternative text here (optional)

 

Újítsd meg könnyen, egyszerűen a gépparkod! Nincs több e-mail, nincs több telefonálás. 

A Hilti Online fiókoddal még egyszerűbben kezelheted Flottás gépeid. 

Nézd meg lépésről - lépésre hogyan >>

Megosztás