Gyorsabb megoldások a hatékony munkavégzéshez

Ismerd meg átfogó megoldásainkat és gyorsítsd meg a folyamataid

Hatékonyan és gyorsan dolgozni nem mindig egyszerű. Folyamatosan számolni kell a szakképzett munkaerő hiányával, a nem várt, váratlan költségekkel és az elavult munkafolyamatokkal. Ismerd meg, hogyan küszöbölheted ki ezeket a problémákat és megoldásainkkal hogyan javíthatod folyamataidat. Eszközeink, szoftvereink és szakértő csapatunk segít az építési projekt minden szakaszában - a tervezéstől a befejezésig -, hogy munkátokat hatékonyan és gyorsan, időben tudjátok megvalósítani.

Teljes körű támogatás és műszaki megoldások

A Hilti komplex megoldásokkal szolgál a gépészeti vezetékek, elektromos nyomvonalak és egyéb eszközök rögzítésére.

Akár már a tervezés kezdetétől segítjük munkádat az építés végéig.

Tervező szoftvereink és mérnöki szolgáltatásaink (méretezések, oktatások, helyszíni vizsgálatok) is azt segítik, hogy gyorsabb és hatékonyabb legyen a kivitelezés.

Ragasztott betonacél tervezése Moduláris szerelőrendszer Tűzvédelem Detektáló rendszerek Rögzítéstechnikai rendszerek

Szolgáltatásaink, amik mozgásban tartanak

A szükséges eszközök és gépek hiánya leálláshoz, magasabb költségekhez és akár büntetésekhez is vezethetnek. A Hilti segít, hogy a munkához nélkülözhetetlen felszerelések mindig időben a rendelkezésedre állhassanak. A termékek elérhetősége a weboldalon gyorsan ellenőrízhető, a szállítás és javítás nyomonkövethető, rugalmas szállítási feltételeinkkal és gyors szervíz szolgáltatásunkkal minden rendelkezésedre áll majd, amikor szükséged van rá. 

Gépszerviz Logisztikai szolgáltatások Hilti weboldal segítség

Előszerelési szolgáltatás

A szerelőrendszerek helyszíni gyártása, összeszerelése az építési projektek késését, költségtúllépést és anyagtárolási problémákat okozhat, a baleseti kockázatról nem is beszélve. A Hilti előszerelési szolgáltatása ennek a problémának a megoldására jött létre.

Tudj meg még több információt az előszerelési szolgálatásunkról

Értékesítési csatornák

Segítségre van szükséged a termék kiválasztásához, vagy kérdéseid vannak projekttel kapcsolatban? Elkötelezett szaktanácsadóink, terepmérnökeink és ügyfélszolgálati csapataink megértik Hilti termékeink, szoftvereink és szolgáltatásaink erejét, és segíthetnek megtalálni a megfelelő megoldásokat minden problémádhoz. 

Hilti Store Hilti weboldal Ügyfélszolgálat Szaktanácsadók Rendelj online és vedd át az üzletben!

Segítség a tervezési folyamatokban

Szeretnél lépéseket tenni a tervezés és dokumentáció hatékonyabbá tételében is? Keresd mérnökeink segítségét, akik professzionális támogatást tudnak nyújtani számodra. Próbáld ki Profis Engineering szoftverünket vagy használd BIM szoftverünket a tervezésekhez. 

Tervező szoftver BIM tervező és modellező szolgáltatás

Termék és alkalmazás képzések

A Hilti megoldásai és képzései segítenek, hogy munkavállalói a legjobb szakmai tudással rendelkezzenek és a legjobb munkát tudják elvégezni a legrövidebb idő alatt. A Hilti tréningjei és webinarjai biztosítják minden területen a szükséges szaktudást és a megfelelő képesítések meglétét. 

Termék és alkalmazás képzések Hilti mérnöki szeminárium Hilti webinarok

Dönts szabadon, mire van szükséged

A Hilti -Dönts szabadon- felületén lehetőséged van az akkumulátoros szettek személyre szabására.

Mi is tudjuk, hogy az időd értékes! A Dönts szabadonnal gyorsan és egyszerűen összeállíthatod a szetted és már indulhatsz is az építkezésre, műhelybe! 

Nézd meg hogyan

Megosztás