Adatvédelmi politika

A Hilti híres arról, hogy minőségi termékeket és kiváló szolgáltatást nyújt. Célunk, hírnevünk továbbvitele az online környezetbe is, ezért fektetünk különös súlyt az Ön személyes adatainak védelmére. Az Öntől kapott adatokat és információkat arra használjuk fel, hogy folyamatosan javítsuk az Ön böngészési élményeit és segítsük a megrendelésben, tájékozódásban. Az Ön adatai csak a Hilti alkalmazottai által  érhető el és az adatkezelési cél figyelembevételével, kereti között használhatóak fel, amennyiben szükséges. Kérjük, olvassa el az alábbi adatkezelési tájékoztatót és amennyiben az abban foglaltakkal nem ért egyet, úgy hagyjon fel a böngészéssel, vagy jelezze számunkra észrevételeit.

Miért gyűjti a Hilti Online a személyes információkat?
Az Ön személyi adatai (e-mail cím, név, telefonszám és postai cím) lehetővé teszik számunkra, hogy szükség esetén tájékoztatás nyújtása, kutatás, ajánlattétel vagy követelésérvényesítés céljából kapcsolatba léphessünk Önnel. Az Ön személyes adatainak megadása feltétele annak, hogy Ön igénybe vehesse az ajánlati kötöttséget és szerződéskötést eredményező online rendelési felületeinket..
A személyes adatainak rögzítésével továbbá javítani szeretnénk böngészési élményeit, hogy olyan tartalmat készíthessünk és ajánlhassunk Önnek, amely érdeklődéséhez igazodik, így személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk.
Figyelemmel kísérjük a felhasználók oldalhasználati szokásait a világhálón, hogy tovább fejlesszük a "Hilti Online" struktúráját, oldal megtervezését (design) és megjelenítését.
Felhasználhatjuk az információt arra, hogy értesítsük Önt a honlaphoz tartozó fontos változásokról és Hilti Online új szolgáltatásairól. Ha Ön nem akarja, hogy ezek az információk eljussanak Önhöz, menjen a "Profilváltoztatás" ikonhoz, melyben bármikor megváltoztathatja beállításait, mellyel az előzetesen adott önkéntes hozzájárulását bármikor költségmentesen és egyéb más hátrány nélkül visszavonhatja.

Felfedi-e a Hilti Online a hozzájutott információ(kat) harmadik személynek?
A Hilti Online nem ad el, nem kereskedik, nem ad bérbe vagy semmilyen más módon nem fedi fel az Ön személyes adatait/információit a Hilti vállalaton és/vagy megbízott adatfeldolgozóján kívül álló semmilyen személynek. A Hilti Online csak abban az esetben fog rendelkezésre bocsátani fontos információt egy harmadik személy számára, ha egy ilyen lépés indokoltan szükséges (i) törvényi kötelezettség miatt, (ii) kikényszeríteni vagy érvényesíteni felhasználói, vagy vásárlói szerződéseink valamelyik feltételi pontját (mint például követeléskezelés céljából), illetve (iii) megvédeni a Hilti Online, a felhasználóink és mások jogait, vagyonát vagy biztonságát.
Weboldalunk fejlesztése érdekében esetleg információkat gyűjthetünk olyan céllal, hogy megértsük, hogyan is használják azt ügyfeleink. Például elemzést végzünk a bejövő információkból arra vonatkozóan, hogy eldönthessük, ügyfeleink melyik oldalrészt veszik igénybe a leggyakrabban. A Hilti egy jó nevű harmadik üzletfél számára esetleg összesített statisztikát bocsáthat rendelkezésre ügyfeleiről, eladásairól, a hálón való böngészési szokásokról és egy oldalhoz kapcsolódó információról, de ezek a statisztikai adatok nem tartalmazhatnak személyi azonosító adatokat. Olyan személyes adatok, mint az Ön neve, vagy e-mail címe, stb., nem kerülnek felhasználásra az ilyen jellegű statisztikák összeállításakor.

Hogyan védjük a személyes adatokat?
Az általunk gyűjtött személyes adatokat a legújabb biztonsági technológiák felhasználásával védjük az illetéktelen hozzáféréstől.

Mi a helyzet a "cookie-kal"?
A cookie-k olyan információdarabkák, amelyeket egy weboldal küld a felhasználó számítógépe részére.  A cookie rögzítésének célja a beazonosítás,  és  nyilvántartás, a felhasználói, keresési, érdeklődési szokások elmentése és elemzése, amelyekkel mivel a cookie-k hasznosabbá és felhasználó barátiabbá teszik a weboldalt azzal, hogy információt tárolnak az Ön által előnyben részesített oldalrészekről és böngszési szokásokról. A cookie-k önmagukban nem azonosítják a felhasználókat, de beazonosíthatóvá teszik a felhasználó számítógépét, annak profilja alapján személyre szabhatják az adott számítógépről végzett böngészés felhasználói élményét. Jelen tájékoztatás alapján amennyiben fenntartja böngészési szokásait és a Hilti online felületen ajánlatot kér, úgy kifejezetten tudomással veszi a cookie rögzítését, melyhez önként hozzájárul. Amennyiben a cookie rögzítése ellen tiltakozik, úgy az adatkezelésre vonatkozó rendelkezések szerinti módon és kapcsolattartó részére jogosult az erre vonatkozó nyilatkozatát eljuttatni, amely kézbesítését követően a Hilti gondoskodik a cookie törléséről.

Hogyan lehet frissíteni vagy kicserélni az összegyűjtött információt?
Bármikor frissítheti vagy kicserélheti az Ön Hilti Online tartalmára vonatkozó információit úgy, hogy "Az én profilom" pontot választja az oldalon. A "Letöltés" menünél be kell jelentkeznie ahhoz, hogy hozzáférjen ezekhez az információkhoz. Az Ön számára fontos információk frissítésére és kicserélésére vonatkozó más kérdésekkel kapcsolatban klikkeljen a "Fiókbeállítások" menüpontra, ahol bármikor megváltoztathatja beállításait.

Kapok Önöktől e-mailt? Mi történik akkor, ha nem tartok rá igényt?
Igen, kap. Mint regisztrált látogató, alkalmanként kaphat e-mailen frissítést a fontos változtatásokról, ajánlatokról, amelyek az oldallal vagy a Hilti Online szolgáltatásaival kapcsolatosak. Ha úgy gondolja ezekre nem tart igényt, akkor klikkeljen a "Fiókbeállítások" menüpontra, ahol bármikor megváltoztathatja beállításait.

Rövid összefoglalás
Azon vagyunk, hogy megvédjük az Ön személyes adatait és azt nem rögzítő felhasználói szokásait. A Hilti online felületein gyűjtött személyes és anonim adatokat arra használjuk, hogy a honlapunkon való böngészést, olyan könnyűvé tegyük, amennyire ez lehetséges, és nagyobb élményt nyújtsunk, valamint az Ön részére személyre szabott szolgáltatást és ajánlatokat továbbíthassunk. Az adatkezelő a Hilti, az Ön adatai kizárólag a a Hilti munkatársainak és a Hilti mindenkori adatfeldolgozó szerződött partnerének állnak rendelkezésre, aki azokat célhoz kötötten, a szükséges mértékben használhatják fel. Mi nem adjuk el, nem kereskedünk az Ön személyes és anonim adataival, és nem adjuk bérbe azokat másoknak. Ha Ön azt választja, hogy nem óhajt kapni semmilyen bejelentést vagy speciális ajánlatot tőlünk, az ellen tiltakozni kíván, vagy adatait módosítani szeretné, úgy a weboldalon a "Fiókbeállítások" menüpontban lehetősége nyílik az adatmódosításra, valamint a hírlevelek végén található "Leiratkozás" gombra kattintva módosíthatja beállításait.

Az Ön beleegyezése
Ennek a weboldalnak a használatával Ön hozzájárul az adatai gyűjtéséhez és kezeléséhez, valamint a cookie rögzítéséhez, ezek fenti céloknak megfelelő felhasználásához. Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk ezt a személyes adatokra vonatkozó irányelvet, akkor elpostázzuk a változtatásokat ezen az oldalon, így mindig tudni fogja, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel, és milyen körülmények közt tárjuk fel azokat.

Adatkezelési azonosító szám: NAIH-73442/2014

Az oldal sütiket tartalmaz a jobb megjelenítés érdekében!
Bármikor megváltoztathatod a sütik beállítását.

Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!