Átláthatóbb eszközparkkal hatékonyabb a munkavégzés!

Ismerd meg a Hilti szolgáltatásait, amivel növelheted hatékonyságod

Az építőipari cégek havonta átlagosan közel 100 órát töltenek el a hiányzó eszközeid felkutatásával. Úgy, hogy közben folyamatosan igyekeznek utánpótolni őket, amivel feleslegesen halmozzák fel duplán gépeiket, szerszámaikat jelentősen megnövelve ezzel költségvetésüket.

Megoldásainkkal ezek a plusz költségek elkerülhetőek. ON!Track szoftverünk használatával és géppark optimalizáció vagy flottamenedzsment szolgáltatásunkkal gépparkod egyszerűen, digitalizáltan, költséghatékonyan menedzselhető. Ismerd meg a következőkben ezeket a megoldásokat.

Átlátható eszközkezelés néhány gombnyomással

Vállalkozásodnak nehézségei vannak az eszközeid nyomon követésével vagy a karbantartási ütemtervének betartásával? Segítsen leegyszerűsíteni a folyamatokat az ON!Track berendezéskezelő rendszer használatával. Az ON!Track alkalmazásával lehetőséged van a gépeid felcímkézésére és nyomonkövetésére, digitalizálására így bárhonnan gyorsan nyomonkövetheted és információt kaphatsz gépeid állapotáról. 

Kérd szakértőink segítségét és tudj meg mindent programunkról.

Regisztrált ügyfélként lehetőséged van a gépparkod teljes eléréséhez az online felületünkön. Akár irodában, akár építkezésen vagy egyszerűen kezelheted flotta gépparkodat, adhatod le szerviz igénylésed, ellenőrízheted a garancia időket vagy lejelentheted néhány gombnyomással elveszett/ ellopott eszközeid.

Mindent az ON!Track-ről Digitális géppark kezelés Szerviz nyomon követése

Gyorsabb javítás, kevesebb állásidő

A Hilti eszközöket tartósra és strapabíróra tervezték, de néha előfordul, hogy ennek ellenére mégis meghibásodnak vagy kallibrációra szorulnak. Amikor ez megtörténik fennáll a veszélye, hogy addig az ütemterv gép hiányában csúszik. Ez komoly fennakadásokat jelenthet egy cég életében. A Hilti garantáltan gyors javításai azonban semmilyen fennakadást nem jelenthetnek a menetrendben. 

Igényelj gépjavítás online, néhány kattintással a weboldalon keresztül és ellenőrízd gépeid adataid a géppark kezelőben.

Használd mobil Hilti app aplikációnkat és flottás ügyfélként használd ki az ingyenes javítási lehetőséget és cseregép szolgáltatásunkat így egy percet sem kell nélkülöznöd egyetlen eszközt sem. 

ON!Track eszközkezelő rendszerünkkel pedig automatikusan értesítést kaphatsz a karbantartási időszerűségről, gépek állapotáról.  

Hilti Szerviz Flottamenedzsment Kallibrációs szolgáltatás Hilti Mobil applikáció (IOS) Hilti Mobil applikáció (Android) ON!Track

Kevesebb, tervezhetőbb költségek

A rosszul megválasztott és feleslegesen beszerzett és tárolt gépek rengeteg többlet költséget jelentenek minden vállalkozás számára. 

Szakértőink segítenek összeállítani egy olyan gépparkot, amivel nem csak a munka lesz sokkal hatékonyabb, hanem rengeteg költséget is megtakaríthatsz. Kérd géppark optimalizálás szolgáltatásunkat és használd ki a flottamenedzsment szolgáltatásod minden előnyét!

Flottamenedzsment előnyei Gépparkkezelésre megoldásunk

Megosztás