Hilti fleet management

HOGYAN SEGÍT CSÖKKENTENI A FLOTTAMENEDZSMENT A GÉPPARKOD KÖLTSÉGEIT?

Mi gondoskodunk a gépparkodról, így Te koncentrálhatsz az üzletedre.

Azoknak, akik rendszeresen terveznek és végeznek építőipari kivitelezéseket, számtalan tényezőt kell figyelembe venniük: engedélyek, alvállalkozói szerződések és a határidők rövid-távú változásai. A további kockázatokat – mint például a gépekkel kapcsolatos problémákat – is el kell kerülni, mert azok költséges késésekhez vezetnek. A Hilti teljes körű flotta menedzsment szolgáltatását pont erre találtuk ki. Az ilyen eszközökkel kevesebb a gondod. Minden költséget tartalmaz a fix havi díj. 

Te az üzletedre koncentrálhatsz, miközben mi segítünk Neked:

  • Növelni a hatékonyságot
  • Csökkenteni a kockázatot
  • Tervezni a költségeket
  • Növelni a géppark áttekinthetőségét
  • Optimalizálni a folyamatokat és ezek költségét

KIS GÉPEK – NAGY KIHÍVÁSOK

Együtt a fenntarthatóságért!

Please enter alternative text here (optional)

Flottás ügyfélként Te is részese vagy a Hilti kezdeményezésének, egy fenntartható jövő építésében

Nézd meg, hogyan! 

MIÉRT ÉRDEMES IGÉNYBE VENNEM A HILTI FLOTTAMENEDZSMENTET?

A gépek használata a saját tulajdonú eszközök helyett

Minden projekt más és más. Egy híd felépítéshez teljesen más gépek kellenek, mint egy bevásárló központhoz. Ezért a siker kulcsa: használd a gépet, ahelyett, hogy megveszed. A géppark igény szerinti rugalmas változtatása nehéz feladat. Másik előny: ha egy projekten átmenetileg több a munka, egyszerűen csak rendelj további gépeket, de csak egy meghatározott időre. Így mindig a szükséges gépek állnak a rendelkezésedre – a megfelelő számban, megbízhatóan karbantartva, használatra készen. A Hiltinek közel egy millió gépe dolgozik már ilyen formában.

Partnereink az egyedi igényeik alapján állíthatják össze a gépparkjukat ebből a készletből. Miután egy gép optimális élettartama letelt, mi mindig a legújabb fejlesztésű eszközökre cseréljük Neked az elhasználódott gépeket. Így a gépparkod mindig a legkorszerűbb állapotban lesz

Hilti fleet management

1.    Megnövelt hatékonyság
“Jó munkát csak jó szerszámmal lehet végezni” – tartja a mondás. Amellett, hogy a jó állapotú gépek növelik a hatékonyságot, egyúttal megfelelnek a legmagasabb munkavédelmi követelményeknek is és erősítik a cégedről kialakult pozitív képet. De a géppark folyamatos frissen tartása nagyon sok ügyintézés és költség, ami a Te válladat nyomja most.

2.    Alacsonyabb kockázat és kevesebb leállás
Ha egy fontos gép hirtelen meghibásodik a munkaterületen, akkor megállhat a kivitelezés. A gép helyettesítését meg kell oldani, a kivitelezési ütemterv csúszhat és a költségek emelkedhetnek.

3.    Költségmegtakarítás és kiszámíthatóság
Mindig a kellő számú, megfelelően karbantartott eszközökkel rendelkezni – ez jelentős logisztikai és pénzügyi ráfordítás. A használaton kívüli eszközök pedig álló tőkét jelentenek a vállalkozásod számára. Ezért sokkal gazdaságosabb egy géppark flottakezelése, mint a saját tulajdon.

4.    A géppark átláthatóságának növelése
Ha egy gép meghibásodik, egy hasonló eszközzel kell helyettesíteni. A leállások és szükségszerű helyettesítések száma csökkenthető egy áttekintő géplistával és a megelőző karbantartásokkal, amivel időt és pénzt spórolhatsz

5.    Optimalizált folyamatok és költségek
A váratlan gépjavítások és a kiszámíthatatlan szolgáltatások megnehezítik a költségek tervezését. Ha minden költséget tartalmaz a havi díj, akkor ez megbízhatóan tervezhető.

MINTEGY 100.000 PARTNERÜNK HASZNÁLJA A SZOLGÁLTATÁSUNKAT TÖBB MINT 40 ORSZÁGBAN.

Tapasztalat és elérhetőség

A Hilti több mint 10 éve nyújt flottamenedzsment szolgáltatást és ez a fajta „minden-az-egyben” szolgáltatás sikeresnek bizonyul: a szolgáltatásunkat mintegy 100.000 Partnerünk használja már, több mint 40 országban.

Ők nem csak a gépek rendelkezésre állását és karbantartását értékelik nagyra, hanem a teljes körű szolgáltatást is, összehasonlítva a piaci, átlagos kölcsönzői és lízingszolgáltatásokkal. Ezen felül a Hilti képes elemezni is a jelenlegi eszközparkot, így azonnal látható, melyik gépek a feleslegesek, vagy nem megfelelőek az alkalmazáshoz, vagy esetleg már le kellene őket cserélni.

HOGYAN SEGÍTI ELŐ A HILTI FLOTTAMENEDZSMENT A TE ÜZLETEDET?

Hilti Flottamenedzsment
1 / 7
Csak használd:

A gépek használatáért fizetsz. Ezt azt jelenti, hogy nem kell tőkét befektetni és a jövőre nézve kiszámíthatók a költségeid.

Hilti Flottamenedzsment
2 / 7
Nincsenek többlet-költségek:

A flottamenedzsment tartalmazza a gyors és magas színvonalú javítást díjmentesen a használat teljes időtartama alatt.

Hilti Flottamenedzsment
3 / 7
Megjelölés és nyomon követés:

Az egyedileg azonosított gépekkel teljes on-line áttekinthetőséget érhetsz el és egyszerűvé válik a számlák kezelése.

Hilti Flottamenedzsment
4 / 7
Lopás-biztosítás:

A flottamenedzsment csökkenti a lopásból eredő költségeket és egyszerűsíti az eltűnt, vagy ellopott gépek pótlását.

Hilti Flottamenedzsment
5 / 7
Lecserélés időben:

A flottamenedzsment segítségével mindig a legmodernebb gépparkkal dolgozhatsz és egyúttal segíti a hatékonyságot és a munkabiztonságot.

Hilti f
6 / 7
Cseregépek:

A javítás idejére, illetve lopás esetén is csökkenti a leállásokat.

Hilti Flottamenedzsment
7 / 7
Többlet-bérgépek:

Könnyű és gyors hozzáférés további Hilti eszközökhöz a csúcs-időszakokra.

HÁROM KÉRDÉS A RAKTÁROSHOZ

Hogyan kezdődik egy átlagos munkanapod?

Hát, először ellenőrzöm a készletet, hogy milyen gépek szükségesek a szerelőknek és melyik gépeket kell hamarosan szervizre küldeni. És persze iszom egy kávét!

Mi a legnagyobb kihívás napról napra?

Általában nagyon szoros ütemtervvel dolgozunk és a gépeket is ennek megfelelően kell elosztani. Az sem szerencsés, ha egy gépet azért nem tudunk használni, mert nincs jó állapotban. Így ha jön egy váratlan meghibásodás, akkor az a következő pár napra eléggé lelassítja a munkát.

Hogyan segíti a Hilti flottamenedzsment szolgáltatása a munkádat ilyen helyzetben?

Csak felhívom a Hilti ügyfélszolgálatát, bejelentem a gépet szervizre és igénylek egy cseregépet. Ez másnap már itt van a raktáramban és díjmentesen használhatjuk addig, amig visszaérkezik a szervizből a mi gépünk. Nincs fennakadás, nincs időveszteség. És tudom, hogy megbízhatok benne!

Gyula
Munkakör:
Raktáros
A célnél dolgozik:
35 éve
Legnagyob kihívás:
a gépek javíttatása a kivitelezés közben
Kedvenc gépe:
DSH 900 benzinmotoros kézi daraboló

Hilti Flottamenedzsment

Megosztás