Hilti fleet management

HOGYAN SEGÍT CSÖKKENTENI A FLOTTAMENEDZSMENT A GÉPPARKOD KÖLTSÉGEIT?

Mi gondoskodunk a gépparkodról, így Te koncentrálhatsz az üzletedre.

Azoknak, akik rendszeresen terveznek és végeznek építőipari kivitelezéseket, számtalan tényezőt kell figyelembe venniük: engedélyek, alvállalkozói szerződések és a határidők rövid-távú változásai. A további kockázatokat – mint például a gépekkel kapcsolatos problémákat – is el kell kerülni, mert azok költséges késésekhez vezetnek. A Hilti teljes körű flotta menedzsment szolgáltatását pont erre találtuk ki. Az ilyen eszközökkel kevesebb a gondod. Minden költséget tartalmaz a fix havi díj. 

Te az üzletedre koncentrálhatsz, miközben mi segítünk Neked:

  • Növelni a hatékonyságot
  • Csökkenteni a kockázatot
  • Tervezni a költségeket
  • Növelni a géppark áttekinthetőségét
  • Optimalizálni a folyamatokat és ezek költségét

KIS GÉPEK – NAGY KIHÍVÁSOK

Együtt a fenntarthatóságért!

Please enter alternative text here (optional)

Flottás ügyfélként Te is részese vagy a Hilti kezdeményezésének, egy fenntartható jövő építésében

Nézd meg, hogyan! 

Image alt text (optional)

Mikor lehet szükségünk többletbérgépre?

Hilti többletbérgép szolgáltatás - rövid távú bérlésre a megoldás !

Meghibásodott pár géped, amiknek a javítása több időt vesz igénybe? Gyorsan be kéne fejezni egy adott munkafolyamatot, de nincs elég eszközöd hozzá? Hirtelen szükséged van extra gépekre, de csak rövidebb (flotta futamidőnél rövidebb) ideig használnád őket?

Amennyiben már a flottamenedzsment szolgáltatásunkat használó ügyfelünk vagy, segítünk az ezekhez hasonló, hirtelen felmerült gépigényedet könnyen és egyszerűen megoldani a többletbérgép-szolgáltatásunkkal:

  • Ezek megrendelése mostantól könnyen elérhető a Hilti Online-on keresztül, ahol egyszerűen és átláthatóan lehet tájékozódni a szükséges gépek áráról a preferált bérlési időtartamra, és egyből el is lehet indítani a rendelést.
  • A flotta szolgáltatásunk fontos kiegészítő elemeként az árazást ezentúl az igényelt gép, ügyfél számára aktuális flotta havidíjából vezetjük le (nem a már korábban megrendelt és még aktív flotta gép havi díja, hanem a bérgép rendeléskor érvényes, új flotta rendelés esetén alkalmazott havi díj a kalkuláció alapja), ezáltal biztosítva az ügyfeleink számára konzisztens és transzparens árazást.
  • Az eddig is meglévő progresszív, sávos árazást pedig még kifinomultabbá tesszük az ügyfelek számára több lehetséges idősáv létrehozásával, amelyek különböző napidíjakkal rendelkeznek. A rövidebb távon bérelt gépek napidíja magasabb lesz, amely egyre csökken a bérlési időtartam növekedésével.

MIÉRT ÉRDEMES IGÉNYBE VENNEM A HILTI FLOTTAMENEDZSMENTET?

A gépek használata a saját tulajdonú eszközök helyett

Minden projekt más és más. Egy híd felépítéshez teljesen más gépek kellenek, mint egy bevásárló központhoz. Ezért a siker kulcsa: használd a gépet, ahelyett, hogy megveszed. A géppark igény szerinti rugalmas változtatása nehéz feladat. Másik előny: ha egy projekten átmenetileg több a munka, egyszerűen csak rendelj további gépeket, de csak egy meghatározott időre. Így mindig a szükséges gépek állnak a rendelkezésedre – a megfelelő számban, megbízhatóan karbantartva, használatra készen. A Hiltinek közel egy millió gépe dolgozik már ilyen formában.

Partnereink az egyedi igényeik alapján állíthatják össze a gépparkjukat ebből a készletből. Miután egy gép optimális élettartama letelt, mi mindig a legújabb fejlesztésű eszközökre cseréljük Neked az elhasználódott gépeket. Így a gépparkod mindig a legkorszerűbb állapotban lesz

Hilti fleet management

1.    Megnövelt hatékonyság
“Jó munkát csak jó szerszámmal lehet végezni” – tartja a mondás. Amellett, hogy a jó állapotú gépek növelik a hatékonyságot, egyúttal megfelelnek a legmagasabb munkavédelmi követelményeknek is és erősítik a cégedről kialakult pozitív képet. De a géppark folyamatos frissen tartása nagyon sok ügyintézés és költség, ami a Te válladat nyomja most.

2.    Alacsonyabb kockázat és kevesebb leállás
Ha egy fontos gép hirtelen meghibásodik a munkaterületen, akkor megállhat a kivitelezés. A gép helyettesítését meg kell oldani, a kivitelezési ütemterv csúszhat és a költségek emelkedhetnek.

3.    Költségmegtakarítás és kiszámíthatóság
Mindig a kellő számú, megfelelően karbantartott eszközökkel rendelkezni – ez jelentős logisztikai és pénzügyi ráfordítás. A használaton kívüli eszközök pedig álló tőkét jelentenek a vállalkozásod számára. Ezért sokkal gazdaságosabb egy géppark flottakezelése, mint a saját tulajdon.

4.    A géppark átláthatóságának növelése
Ha egy gép meghibásodik, egy hasonló eszközzel kell helyettesíteni. A leállások és szükségszerű helyettesítések száma csökkenthető egy áttekintő géplistával és a megelőző karbantartásokkal, amivel időt és pénzt spórolhatsz

5.    Optimalizált folyamatok és költségek
A váratlan gépjavítások és a kiszámíthatatlan szolgáltatások megnehezítik a költségek tervezését. Ha minden költséget tartalmaz a havi díj, akkor ez megbízhatóan tervezhető.

MINTEGY 100.000 PARTNERÜNK HASZNÁLJA A SZOLGÁLTATÁSUNKAT TÖBB MINT 40 ORSZÁGBAN.

Tapasztalat és elérhetőség

A Hilti több mint 10 éve nyújt flottamenedzsment szolgáltatást és ez a fajta „minden-az-egyben” szolgáltatás sikeresnek bizonyul: a szolgáltatásunkat mintegy 100.000 Partnerünk használja már, több mint 40 országban.

Ők nem csak a gépek rendelkezésre állását és karbantartását értékelik nagyra, hanem a teljes körű szolgáltatást is, összehasonlítva a piaci, átlagos kölcsönzői és lízingszolgáltatásokkal. Ezen felül a Hilti képes elemezni is a jelenlegi eszközparkot, így azonnal látható, melyik gépek a feleslegesek, vagy nem megfelelőek az alkalmazáshoz, vagy esetleg már le kellene őket cserélni.

HOGYAN SEGÍTI ELŐ A HILTI FLOTTAMENEDZSMENT A TE ÜZLETEDET?

Hilti Flottamenedzsment
1 / 7
Csak használd:

A gépek használatáért fizetsz. Ezt azt jelenti, hogy nem kell tőkét befektetni és a jövőre nézve kiszámíthatók a költségeid.

Hilti Flottamenedzsment
2 / 7
Nincsenek többlet-költségek:

A flottamenedzsment tartalmazza a gyors és magas színvonalú javítást díjmentesen a használat teljes időtartama alatt.

Hilti Flottamenedzsment
3 / 7
Megjelölés és nyomon követés:

Az egyedileg azonosított gépekkel teljes on-line áttekinthetőséget érhetsz el és egyszerűvé válik a számlák kezelése.

Hilti Flottamenedzsment
4 / 7
Lopás-biztosítás:

A flottamenedzsment csökkenti a lopásból eredő költségeket és egyszerűsíti az eltűnt, vagy ellopott gépek pótlását.

Hilti Flottamenedzsment
5 / 7
Lecserélés időben:

A flottamenedzsment segítségével mindig a legmodernebb gépparkkal dolgozhatsz és egyúttal segíti a hatékonyságot és a munkabiztonságot.

Hilti f
6 / 7
Cseregépek:

A javítás idejére, illetve lopás esetén is csökkenti a leállásokat.

Hilti Flottamenedzsment
7 / 7
Többlet-bérgépek:

Könnyű és gyors hozzáférés további Hilti eszközökhöz a csúcs-időszakokra.

HÁROM KÉRDÉS A RAKTÁROSHOZ

Hogyan kezdődik egy átlagos munkanapod?

Hát, először ellenőrzöm a készletet, hogy milyen gépek szükségesek a szerelőknek és melyik gépeket kell hamarosan szervizre küldeni. És persze iszom egy kávét!

Mi a legnagyobb kihívás napról napra?

Általában nagyon szoros ütemtervvel dolgozunk és a gépeket is ennek megfelelően kell elosztani. Az sem szerencsés, ha egy gépet azért nem tudunk használni, mert nincs jó állapotban. Így ha jön egy váratlan meghibásodás, akkor az a következő pár napra eléggé lelassítja a munkát.

Hogyan segíti a Hilti flottamenedzsment szolgáltatása a munkádat ilyen helyzetben?

Csak felhívom a Hilti ügyfélszolgálatát, bejelentem a gépet szervizre és igénylek egy cseregépet. Ez másnap már itt van a raktáramban és díjmentesen használhatjuk addig, amig visszaérkezik a szervizből a mi gépünk. Nincs fennakadás, nincs időveszteség. És tudom, hogy megbízhatok benne!

Gyula
Munkakör:
Raktáros
A célnél dolgozik:
35 éve
Legnagyob kihívás:
a gépek javíttatása a kivitelezés közben
Kedvenc gépe:
DSH 900 benzinmotoros kézi daraboló

Hilti Flottamenedzsment

Megosztás