Készítsd fel vállalkozásod a jövőre

Építsd vállalkozásod a legújabb megoldásainkkal

Hogyan tudod kihasználni vállalkozásodban az olyan trendeket, mint a digitalizáció, az automatizálás vagy a zöld építkezés? Hogyan tudsz hosszútávon is versenyképes maradni a kihívások közepette? Ismerd meg a Hilti innovatív megoldásait, szoftvereit és szolgáltatásait.

Biztosítsd az üzletmenet folytonosságát

Segítünk neked az adminisztrációs munkák felgyorsításában is!

Nincs is egyszerűbb annál, mint elektonikusan intézni a dolgokat. Hilti Online-on keresztül néhány kattintással intézheted rendeléseid a hét minden napján 0-24-ben. Nyomon követheted a csomagok állapotát és elérhetőségét, egyszerűen menedzselheted gépeidet. 

Az ON!Track berendezéskezelő rendszerünkkel pedig élvezni fogja a hatékony készletkezelést.

E-számla megoldásunkkal pedig gyorsan és egyszerűen intézheted pénzügyeid.

Szállítási feltételek Hilti Online ON!Track E-számla

Legújabb technológiák

A munkafolyamatok automatizálása és digitalizációja ma már kulcsfontosságú tényezője a hatékonyságnak. 

Az olyan digitális rendszerek, mint például a BIM segít elkerülni a projekt késedelmeit, mivel már akkor rávilágít a jövőbeni lehetséges problémákra mielőtt még sor kerülhetne rájuk. 

Az olyan digitális megoldások, mint a dübelkiválasztó -, betonacél beragasztó- vagy tartószerkezet tervező szoftverek szintén segítik a munkavégzés pontosságát. 

A HILTI BIM/CAD ELEMTÁR Exoskeleton fej feletti munkához Profis szoftverek

Környezetbarát építőipar

A tanúsítványok és szabályozások egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a zöld építésre való áttérésre. Lépést tartunk ezzel a trenddel, hogy biztonságosabb és fenntarthatóbb struktúrákat építhessen. Aktívan fejlesztjük termékeinket, hogy megfeleljenek a harmadik felek környezetvédelmi tanúsítási kritériumainak. A tűzoltó termékektől a rögzítésen át a moduláris rögzítőrendszerekig. Weboldalunkon megtalálja a dokumentumok és tanúsítványok teljes adatbázisát, amelyeknek gépeink és termékeink megfelelnek.

Fenntarthatóság az építőiparban Újrahasznosítás

NURON

Drilling robot with greater speed and accuracy

Megosztás