Kosárhoz adva
Kosárhoz adva
Tovább a Kosárhoz

Megfelelőség és üzleti etika

Megvesztegetés- és a korrupcióellenesség

Hilti compliance and business ethics

A törvényes, etikus viselkedés és a tisztességes verseny tevékenységünk szerves részét képezi. Üzleti tevékenységeink az őszinteségen, megbízhatóságon, következetességen és kiszámíthatóságon alapulnak - mindenkor és mindenhol.

Ez a legfontosabb alapja a bizalmi kapcsolatot minden érintettel, az ügyfelekkel, beszállítókkal és partnerekkel.

NEMZETKÖZI PARTNERSÉG A KORRUPCIÓ ELLEN

Kulcsfontosságú korrupció ellenes nemzetközi kezdeményezésekben veszünk részt. De ezen is túlmutatnak azon törekvéseink, melyek célja felszámolni a korrupciót és a megvesztegetést és fenntartani a társadalmi és környezeti normákat.

  • Korrupció Elleni Partnerség - 2004-ben aláírtuk a korrupció ellenes partnerségi kezdeményezést a Világgazdasági Fórumon Davosban, Svájcban. Ennek az a célja , hogy bemutassuk a korrupcióellenes intézkedéseket az építőiparban világszerte. Ezzel azt hangsúlyozzuk, hogy a Hilti a zéró toleranciát képvisel a megvesztegetés terén.
  • UN Globális Megállapodás - 2006-ban csatlakoztunk az ENSZ Globalis Megállapodásához, melynek célja szintén egyértelműen a korrupció ellenesség. Ez a globális megállapodás az Egyesült Nemzetek védnöksége alatt kötelezi a vállalatokat a társadalmi és ökológiai normák betartására.

ETIKAI KÓDEX MUNKAVÁLLALÓKNAK

Elvárjuk minden csapattagunktól, hogy mindig a jog szerint járjanak el, és a saját vállalati irányelveinket kövessék. A Magatartási Kódexünk előírja, hogy hogyan dolgozunk, és hogyan kössünk üzletet. Az összes csapattagunk arra van kiképezve, hogy megértse a megfelelőséget.

AVAILABLE FOR DOWNLOAD

ETIKAI KÓDEX BESZÁLLÍTÓKNAK

Szerződésszerűen követeljük beszállítóinktól, hogy alapvető előfeltételeket tartsanak fenn az emberi jog, munkajog, munkavédelem, környezetvédelem területén, valamint megígértetjük velük, hogy tartózkodjanak a korrupciótól. Ezek a szabványok akkor is kötelezőek, ha az alkalmazandó nemzeti vagy nemzetközi törvények enyhébb előírásokat alkalmaznak. Figyelemmel kísérjük a beszállítóinkat különböző ellenőrző eszközök révén, mint például auditok.

AVAILABLE FOR DOWNLOAD

További információ a Hiltiről

Hilti csapattagok

Csapattagjaink

További információ
Hilti alapvető céljai és értékei

ALAPVETŐ CÉLJAINK ÉS ÉRTÉKEINK

További információ
Hilti vállalati információk

Vállalati információk

További információ

Megosztás

Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!