Image alt text (optional)

Együtt a fenntarthatóságért

Megoldások egy szebb jövő építéséhez

A célunk közös: egy fenntarthatóbb jövő megteremtése. Olyan világot szeretnénk teremteni, ahol kisebb az építőipar természetre gyakorolt hatása - olyat, mellyel társadalmilag is hozzájárulhatunk egy mindenki számára biztonságosabb és egészségesebb környezet megteremtéséhez.

Segítünk az építőipart fenntarthatóbbá tenni, hogy ezzel biztosítsuk környezetünk és az iparág hosszútávú, megfelelő működését. Üzleti stratégiánkat úgy igazítjuk, hogy azok összhangban legyenek a környezeti, társadalmi és gazdasági tényezőkkel.

Holisztikus stratégiánk - három egyaránt fontos pillére

Környezet

Képesek vagyunk csökkenteni környezetre gyakorolt hatásunkat. Azon dolgozunk, hogy 2023-ra CO2 semlegesek legyünk, és hogy erőforrásaink felelősségteljesebb felhasználásával vezető szerepet töltsünk be a fenntarthatóságban.

Emberek

Egy biztonságosabb és egészségesebb iparág megteremtése mindannyiunk számára előnyökkel jár. Számunkra fontos kollégáink jóléte, és segítünk neked is, hogy megteremthesd csapattagjaid számára az egészséges és biztonságos munkakörnyezetet. 

Társadalom

Egy jobb társadalom melletti elköteleződéssel és az építőipar magas szintű etikai normáinak betartásával pozitív változásokat érhetünk el lakóhelyünkön, munkahelyünkön és még számtalan helyen.

Science Based Targets kezdeményezés

Környezetünkért

Ökológiai lábnyomunk csökkentése egy kifejezetten erőforrás-igényes iparágban

Elköteleztük magunkat, hogy vezető szerepet töltsünk be az iparágban a fenntarthatóság és az alacsony ökolóbia lábnyom megoldások terén, hogy felgyorsítsuk fenntarthatósági kezdeményezéseit, és elősegítsük a változást az erőforrás-igényes építőiparban.

Ezért vagyunk elkötelezettek egy sor tudományos alapú cél mellett a Science Based Targets kezdeményezésen (SBTi) keresztül. Cselekvési tervet dolgozunk ki annak érdekében, hogy 2033-ig jelentősen csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátást a teljes értékláncunkban (rövid távú cél), és 2050-re elérjük a nettó nullát (hosszú távú cél).

Emellett gépeink és termékeink gyártásánál, az ellátási láncban kiemelt figyelmet fektetünk az újrahasznosításra.

Felhasználás csökkentése

A flottamenedzsment modellünk segítségével kiterjeszthetjük az ellenőrzést termékeink életciklusára. Csökkentjük a fölösleges gépek számát azáltal, hogy optimalizáljuk gépparkodat, és biztosítjuk, hogy soha ne legyen több géped, mint amennyire szükséged van.

Hasznos felhasználás

Mikor visszaküldöd gépeidet, azokat általában vagy humanitárius és oktatási célokra adományozzuk, vagy a még jó állapotban lévő alkatrészeket javítási munkákhoz használjuk fel, teljesen új alkatrészek helyett.

Újrahasznosítás

Azok a gépek, amelyeket már nem tudunk hasznosan felhasználni, auditált partnereink segítségével újrahasznosításra kerülnek. Arra törekszünk, hogy összességében még több gépünk legyen újrahasznosítva az élettartamuk végén, hogy elkerüljük gépeink és alkatrészeink hulladéklerakókba kerülését.

Felelősségvállalás az emberekért

Embereinkért

Az egészség és a biztonság előtérbe helyezése mindenki számára, mindenhol

Elkötelezettek vagyunk munkatársaink egészsége és biztonsága mellett. Ebben szeretnénk segíteni neked is.

Nem csupán termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a munkaterületek és az épületek biztonságára összpontosítanak, hanem kutatási és szabványügyi szervezetekkel együttműködve segítünk a szabványok javításában és betartásában. Igyekszünk elkerülni a potenciálisan veszélyes anyagok felhasználását, gép fejlesztéseink pedig segítenek megvédeni csapattagjaidat a váratlan sérülésektől.

 

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmunkért

Fenntartható megoldások megtalálása az üzleti szempontokon kívül

Tudjuk, hogy bárhol, ahol élünk és dolgozunk, társadalmi kihívások vesznek körül bennünket. Ezért igyekszünk kollégáinkkal közösen segíteni, és társadalmi felelősséget vállalni az ilyen ügyekben az üzleti életen kívül.

A fejlődő országokban és a feltörekvő piacokon a Hilti Alapítvány elkötelezett amellett, hogy segítse az embereket, hogy önálló és önfenntartó életet éljenek. Ezzel célunk, hogy széleskörű társadalmi hatást érjünk el. A Hiltivel való együttműködéssel Te is hozzájárulhatsz egy jobb világ megteremtéséhez: bevételünk 2%-át minden évben az alapítványnak adományozzuk.

Fenntartható építészet

Label (optional)

FENNTARTHATÓ ÉPÍTÉSI MEGOLDÁSOK

Csökkentsd a környezetre gyakorolt hatásod, miközben továbbra is növeld építőipari vállalkozásod

Hosszú távú sikert szeretnénk biztosítani magunknak és ügyfeleinknek azáltal, hogy együtt dolgozunk olyan energiahatékony megoldásokon, amelyek segítenek vállalkozásunk fenntartható növekedésében. Ezek a megoldások a következők:

  • zöld építési termékek, amelyek külső tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a környezetvédelmi és egészségügyi előírásoknak
  • flottakezelési használati modellünk, amely segít biztosítani, hogy csak a szükséges eszközök álljanak rendelkezésére, csökkentve az erőforrás-felhasználást
  • a magas minőségi előírásainknak megfelelő szerszámok vagy szerszámalkatrészek újrafelhasználása, vagy lehetőség szerint újrahasznosítása.

Fedezd fel a fenntarthatóbb munkavégzés módjait

Bővítsd zöld épületeid portfólióját

Szerezz környezetbarát tanúsítványt olyan építkezési termékekkel, amelyek külsős tanúsítvánnyal rendelkeznek, és megfelelnek a környezetvédelmi és egészségügyi szabványoknak. Teremts meg egy biztonságosabb, kevésbé pazarló beruházást szolgáltatás és szoftver megoldásainkkal, mint például a BIM tervező és modellező szolgáltatás.

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot

Kerüld el a felesleges vásárlásokat

Optimalizáld gépparkodat Flottamenedzsment és ON!Track szolgáltatásainkkal, és csökkentsd a nem szükséges vásárlásaidat és kiadásaidat. Kevesebb olyan géped és akkumulátorod lesz, amire nincs szükséged, és nagyobb termelékenységet érhetsz el azokkal, amik valóban fontosak, hogy meglegyenek.

Tudj meg többet a Flottamenedzsmentről és az ON!Track-ről

Biztonságosabb épülettervezés

Tervezz biztonságosabb épületeket, és használd innovatív rögzítéstechnikai és tűzgátlási megoldásainkat, tervező szoftvereinket és BIM folyamatainkat. Területi mérnökeink segítségére bármikor számíthatsz, ha a biztonsági kockázatok felmérése a cél. Személyes vagy online oktatásaink segítségével pedig kiváló minőségű installációkat érhetsz el.

Tudj meg többet megoldásainkról

Első számú prioritás: a munkavállalók egészsége

Teremtsd meg a pormentes munkaterületeket porelszívó megoldásaink, és pormentes rögzítési technológiáink segítségével. Az aktív rezgéscsökkentéssel (AVR) és aktív nyomatékszabályozással (ATC) ellátott gépeinkkel pedig csökkentheted a munkahelyi sérülések kockázatát, és a csapattagok idő előtti kimerülését. 

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot

Megosztás