Image alt text (optional)

Hogyan foglalkozhatsz a fenntarthatósággal?

Jó hír, hogy flottás ügyfélként máris részese vagy ennek!

A környezettudatos szempontok szem előtt tartása fontos része fenntartható gazdasági fejlődésünknek, mely nemcsak környezetünk és cégünk, hanem az Ön vállalkozása számára is előnyös.

Flotta szolgáltatásunk keretében bérelt gépek futamidejének lejártát követően, partner cégünkkel közösen mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkatrészeink a leghatékonyabb módon újrahasznosításra kerüljenek.

A flottamenedzsment egy olyan szolgáltatás, amely már most segíti egy zöldebb gazdaság kiépítését. Segítünk csökkenteni vállalkozásának ökológiai lábnyomát, miközben hozzájárul a magasabb termelékenységhez.

Hilti újrahasznosítása, újrafelhasználása számokban kifejezve, Hilti (Hungária) szinten:

27 %

A Hilti gépek anyaga ekkora arányban újrahasznosításból származik. A piaci átlag 8%
Csökkentjük a nem újrahasznosított anyagok használatát, és minden termékünkben növeljük az újrahasznosított műanyag és fém arányát.

4,006 db

gépet, akkumulátort és egyéb tartozékot válogattunk ki 2021-ben
Máris megtaláltuk a módját újrahasznosításuknak vagy újrafelhasználásuknak.

80 %

a kiválasztott anyagoknak újrahasznosításra került
Ez az érték pedig a válogatási és feldolgozási technológiák innovációinak köszönhetően még mindig növekszik.

10 tonna

az újrahasznosítással kinyert anyagok össz súlya
Azon dolgozunk, hogy minél több fém, réz és alumínium kerüljön vissza a nemzetközi árupiacra.

Ne vásárolj feleslegesen

A kevesebb most több!

A flottaszolgáltatásunkkal megelőzhető a fölösleges gépbeszerzés, gépbérlés. Az ON!Track-kel, az eszköznyilvántartó szoftverünkkel nyomonkövetheted kihasználatlan, vagy projektről projektre vándorló, esetleg eltűnt gépeidet. Szükséged van egy eszközre pár napra, vagy egy hétre? Ne vásárolj fölöslegesen – használd többletbérgép szolgáltatásunkat!

Újrahasznosítás végtelen számban

Amit nem tudunk újrafelhasználni, azt újrahasznosítjuk!

Azokat a gépeket, összetevőket, amiket már nem tudunk újrafelhasználni, átadjuk szerződött partnerünknek újrahasznosítás céljából.

Felelősséget vállalunk a termékeinkért az egész életciklusuk alatt. Egy átlagos gépünk meghatározó része magas minőségű fémekből áll, amelyek gyakorlatilag végtelen számban számos céllal új életre kelhetnek az újrahasznosítás jegyében.

Megosztás