Egészség és biztonság

Biztonságosabbá és hatékonyabbá tesszük a munkavégzést

Health and safety at Hilti

ERGONÓMIKUSAN ÉS BALESETEK ELKERÜLÉSÉRE TERVEZVE

Tudjuk, hogy az építkezési területek milyen veszélyesek lehetnek, mindegy, hogy a magasban dolgozol, vagy nehezen megközleíthető területen.

Ez az oka annak, hogy olyan szerszámgépeket tervezünk, melyek segítenek megelőzni a baleseteket, és védelmet biztosítanak a dolgozóknak a használat során. Ez biztonságosabban tartja az építési területeket, időt spóról, és nő a termelékenység is.

Por

Porelszívó rendszerünk hatékonyan távolítja el a port a forrásától kezdve. Alternatív munka megoldásokat is kínálunk, úgy mint a direkt rögzítés.

 

A testre gyakorolt vibráció

A Hilti aktív rezgéscsillapító rendszere 2-3-szor jobban csökkenti a rezgést a hagyományos rendszerekhez képest. Az ehhez kapcsolódó egészségügyi problémákat is segít elkerülni, valamint szerszámgépeink élettartama is hosszabb lesz ezáltal.

 

Munka a magasban

Az építőipar egyik leggyakoribb baleseti kockázatát a magasban történő munkavégzés okozza. A mi megoldásunk segíthet, beleértve a kiegészítő felhasználóvédelmet, a vezeték nélküli elektromos szerszámgépeket, a DX hosszabbító eszközt, a gyorsan szerelhető szerelőrendszer elemeket és a Hilti mérőműszereket és egyéb szintező műszereket.

 

Ergonómikus termékek

Az összes termékünk kialakítása ergonómikus.

Zajcsökkentés

A zaj egy kockázati tényező, hogy kevésbé fogunk hallani, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy csökkentsük a zaj szintjét a szerszámgépeinkben és technológiáinkban.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI KÉPZÉSEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Egészségügyi és biztonsági oktatások széles sorozatát nyújtjuk személyre szabottan.

Oktatási kurzusaink rendkívül interaktívak és hasznosak. Új technológiáinkat szemléltetjük, például összehasonlítjuk a porral csökkentett termékeinket a többi intenzív poros technológiával.

 

NEMZETKÖZI EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI SZABVÁNYOK AZ ÉPÍTŐIPARBAN

Az egészség és biztonság nagyon fontosak nálunk, a Hiltinél. Azért tervezzük a technológiáinkat, hogy vevőinket biztonságban tudhassuk, amennyire csak lehetséges.

Meggyőződésünk az is, hogy nemzetközi szabványok szükségesek az egész építőiparban világszerte.

Ennek érdekében együtt dolgozunk a vevőinkkel, partnereinkkel, és a kereskedelmi testületeket, valamint a vállalatokat arra ösztönözzük, hogy építsenek közös irányelveket és célokat.

Csatlakoztunk az ENCORD-hoz, ami európai építőipari vállalatok, kutatók, fejlesztők széles hálózata, valamint egy nagyszerű felület, hogy megvitassuk és elindítsuk a biztonságos építkezés új irányzatait.

Megalapítottuk a HSE Menedzser Konferenciát, ami egy megosztott felület az építőipar számára, ahol tapasztalatokat lehet megosztani, a legjobb gyakorlati tudást átadni és a vevőink szükségleteiről is társaloghatunk.

További információ a vállalati felelősségvállalásról

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

További információ

Csapattagjaink

További információ

ALAPVETŐ CÉLJAINK ÉS ÉRTÉKEINK

További információ

Megosztás