Egészség és biztonság

Biztonságosabbá és hatékonyabbá tesszük a munkavégzést

Health and safety at Hilti

ERGONÓMIKUSAN ÉS BALESETEK ELKERÜLÉSÉRE TERVEZVE

Tudjuk, hogy az építkezési területek milyen veszélyesek lehetnek, mindegy, hogy a magasban dolgozol, vagy nehezen megközleíthető területen.

Ez az oka annak, hogy olyan szerszámgépeket tervezünk, melyek segítenek megelőzni a baleseteket, és védelmet biztosítanak a dolgozóknak a használat során. Ez biztonságosabban tartja az építési területeket, időt spóról, és nő a termelékenység is.

Hilti dust removal system (DRS) TE DRS-Y

Por

Porelszívó rendszerünk hatékonyan távolítja el a port a forrásától kezdve. Alternatív munka megoldásokat is kínálunk, úgy mint a direkt rögzítés.

 

Hilti active vibration reduction (AVR) TE 1000-AVR breaker

A testre gyakorolt vibráció

A Hilti aktív rezgéscsillapító rendszere 2-3-szor jobban csökkenti a rezgést a hagyományos rendszerekhez képest. Az ehhez kapcsolódó egészségügyi problémákat is segít elkerülni, valamint szerszámgépeink élettartama is hosszabb lesz ezáltal.

 

Hilti TE 6-A36 rotary hammer

Munka a magasban

Az építőipar egyik leggyakoribb baleseti kockázatát a magasban történő munkavégzés okozza. A mi megoldásunk segíthet, beleértve a kiegészítő felhasználóvédelmet, a vezeték nélküli elektromos szerszámgépeket, a DX hosszabbító eszközt, a gyorsan szerelhető szerelőrendszer elemeket és a Hilti mérőműszereket és egyéb szintező műszereket.

 

Hilti SID 8-A22 impact driver

Ergonómikus termékek

Az összes termékünk kialakítása ergonómikus.

Hilti TE 60-ATC combihammer

Zajcsökkentés

A zaj egy kockázati tényező, hogy kevésbé fogunk hallani, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy csökkentsük a zaj szintjét a szerszámgépeinkben és technológiáinkban.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI KÉPZÉSEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Hilti health and safety trainings

Egészségügyi és biztonsági oktatások széles sorozatát nyújtjuk személyre szabottan.

Oktatási kurzusaink rendkívül interaktívak és hasznosak. Új technológiáinkat szemléltetjük, például összehasonlítjuk a porral csökkentett termékeinket a többi intenzív poros technológiával.

 

Hilti advanced layout training onsite

NEMZETKÖZI EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI SZABVÁNYOK AZ ÉPÍTŐIPARBAN

Az egészség és biztonság nagyon fontosak nálunk, a Hiltinél. Azért tervezzük a technológiáinkat, hogy vevőinket biztonságban tudhassuk, amennyire csak lehetséges.

Meggyőződésünk az is, hogy nemzetközi szabványok szükségesek az egész építőiparban világszerte.

Ennek érdekében együtt dolgozunk a vevőinkkel, partnereinkkel, és a kereskedelmi testületeket, valamint a vállalatokat arra ösztönözzük, hogy építsenek közös irányelveket és célokat.

Csatlakoztunk az ENCORD-hoz, ami európai építőipari vállalatok, kutatók, fejlesztők széles hálózata, valamint egy nagyszerű felület, hogy megvitassuk és elindítsuk a biztonságos építkezés új irányzatait.

Megalapítottuk a HSE Menedzser Konferenciát, ami egy megosztott felület az építőipar számára, ahol tapasztalatokat lehet megosztani, a legjobb gyakorlati tudást átadni és a vevőink szükségleteiről is társaloghatunk.

További információ a vállalati felelősségvállalásról

Megosztás