HILTI ON!TRACK: LÉPJ BE A DIGITALIZÁCIÓ VILÁGÁBA

Átlátható és költséghatékony eszközkezelés néhány gombnyomással

Image alt text (optional)

ON!TRACK

Professzionális eszközkövetés-és kezelés az építőipar számára

Milyen felszereléssel rendelkezel? Hol található? Karbantartásra szorulnak az eszközeid? Időszerű lenne megújítani tanúsítványaidat? Tartsd kézben építkezésed erőforrásait, a bárhol és bármikor elérhető ON!Track segítségével, amely egy eszközkövetést, felszerelés azonosítást, és leltár kezelést egyaránt biztosító, a produktívabb és szabálykövetőbb építési projektek előmozdítása céljából létrejött rendszer.

Hogyan támogatja az ON!TRACK szoftver a vállalkozásodat?

Tudni fogod, hogy hol vannak az eszközeid

AZ O!T több, mint egy eszközkövető rendszer. Fejleszd hatékonyságod, csökkentsd a felhalmozódásokat, fölösleges kiadásokat gyors leltárellenőrzésekkel.

Produktivitás és megfelelőség

Kövesd a szervizhez, karbantartáshoz, és tanúsítványokhoz kapcsolódó nyilvántartásaid, a felhőben lévő kulcsfontosságú dokumentumok bármely eszközről történő elérésével, és értesítések beállításával.

Optimális géppark

Tartsd eszközparkod hatékonyan és gazdaságosan a felszerelésedről készülő adatvezérelt elemzések, és a mi szakértői tanácsadói szolgáltatásaink segítségével.

Átláthatóság növelése

Ossz meg információkat az egész vállalatodon belül, az ON!Track integrálásával az általad használt építésirányítási szoftverbe.

Hogyan működik az ON!Track?

Könnyen használható szoftveres eszközkezelés az azonosítóval ellátott eszközökhöz, és további építőipari erőforrásokhoz

Tartsd nyilván az összes felszerelésed és anyagod, gyártótól függetlenül azáltal, hogy egyedi azonosítót és QR kódot generálsz nekik. Adj hozzá Hilti gateway-t a még hatékonyabb követésért: így lehetővé teheted a Bluetooth-szal felszerelt eszközök automatikus követését, és a leltár távolról történő ellenőrzését. Töltsd fel az alkalmazottak legfontosabb tanúsítványait, valamint az eszközök javítási és kalibrálási ütemterveit, és állíts be értesítőket, hogy ne maradj le egy időpontról sem. Akár az irodában, akár terepen vagy, az ON!Track-et számítógépen, vagy okostelefonon keresztül is elérheted.

Szinkronizálnod kell az ON!Track-et a vállalatirányítási rendszereddel és további projektmenedzsment szoftverekkel?  Fedezd fel az ON!Track Unite lehetőséget, amivel időt és pénzt takaríthatsz meg az ismétlődő folyamatok automatizálásával.

Mit tudok nyilvántartani?

Kövesd és kezeld építőipari eszközeidet, nyersanyagokat, tanúsítványaidat, és még sok mást

  • Eszközök és felszerelések: Kövesd minden eszközöd, márkától függetlenül, nem csak a Hiltiseket. Tekintsd meg eszközeidet specifikus kritériumok szerint, és lásd, pontosan hol vannak.
  • Alapanyagok és fogyóeszközök: Tekintsd meg és kezeld készleteidet, fogadj értesítéseket az alacsony raktárszámú elemekről. Futtass jelentéseket a pazarló kiadások azonosításához.
  • Alkalmazottak: Lásd át, hogy ki milyen felszereléssel rendelkezik, mióta rendelkezik vele, és hogy rendelkezik-e a használatához szükséges képesítéssel. Ellenőrizd a szerszámok biztonságát és a szabályzatok betartását.
  • Karbantartás: Ütemezd be és kövesd nyomon a karbantartásokat és javításokat, férj hozzá a berendezések dokumentációjához és szerviznyilvántartásaihoz közvetlenül a munkaterületről, és szerezz rálátást arra, hogy mit kell kicserélni.
  • Bérelt eszközök: Állíts be értesítéseket a visszaszállítási időpontokra. Kövesd a bérelt eszközök használatát, hogy megalapozott vásárlási döntéseket hozhass.

Hogyan követhetem az eszközeimet?

Robusztus eszközkövető azonosítók és élő felszerelés ellenőrzés a munkaterületen.

Kézi vonalkódolvasáshoz:

  • QR kóddal ellátott öntapadós címkék: A legtöbb eszközhöz, fogyóeszközhöz és alapanyaghoz.
  • Akasztós vonalkód azonosító: Alumínium, fémhuzallal ellátott, a nagyobb berendezésekhez való rögzítéshez.
  • Fémlemezes vonalkód azonosító: Rozsdamentes acéllemez sokoldalú rögzítési lehetőséggel.

Automatikus aktív Követéshez:

  • Bluetooth érzékelős azonosító: Okos, kis méretű és több éves akkumulátor élettartamú.
  • Bluetooth gateway követő egység: Bluetooth érzékelős azonosítókkal ellátott berendezések valós idejű követéshez. Eszközök helymeghatározása, automatikus leltárellenőrzések ütemezése távoli helyszíneken, és értesítések fogadása a felszerelések eltávolítása esetén.

Milyen szolgáltatásokat kapok?

Szakértői tanácsadás az építkezési leltár követésével és optimalizálásával kapcsolatban

Folyamatos támogatást nyújtunk, távolról és a helyszínen egyaránt, az ON!Track által. Segítünk a rendszert az igényeidhez igazítani, azonosítókkal és címkékkel ellátni a munkaterületi felszereléseket és fogyóeszközöket, feltölteni az adatokat a szoftverbe, és képezni a csapatod.

Ha már működésbe hoztad, kérvényezheted az ON!Track adataid szakértői elemzését. Milyen eszközeid vannak? Hány darabra van valójában szükséged belőlük? Valóban ezek a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb eszközök a munkához? Mik a rejtett költségek? Ezen információk birtokában segítünk optimalizálni eszközparkodat, hogy az megfeleljen projektjeid igényeinek.

Hogyan tudok még többet kihozni az ON!Track-ből?

Szerezz kontrollt költségeid felett az ON!TRACK és a Flottamenedzsment kombinálásával

Képzeld el, hogy csak a szükséges eszközöket választod ki, és egy fix havi díjat fizetsz, ami fedezi az eszközhasználatot, a javításokat, és a lopásbiztosítást. Vagy férj hozzá eszközökhöz ideiglenesen rövid- és középtávú csúcsidőszakokra. Ez a Flottamenedzsment, egy mindenre kiterjedő kezelési megoldás, az összes munkaterületi erőforrásodhoz.

HOGYAN TUD NEKED SEGÍTENI AZ ON!TRACK?

Ügyvezető igazgató

A magasabb termelékenység, hatékonyabb folyamatok és kevesebb felesleges beszerzés révén pénzt takarítok meg és így a munkámra tudok összpontosítani.

Projektvezető

A projekteket időben és a tervezett költségkereten belül fogom tudni teljesíteni. Nem kell aggódnom az ellenőrzések miatt, hiszen minden fontos papírt egy helyen tudok kezelni, egyéb projektdokumentációkkal együtt.

Építésvezető

Folyamatos rálátásom van a projekten lévő eszközökre és a cég teljes eszközparkjára, így elkerülhetem a szerszámhiány miatti leállásokat. Nem fogom elfelejteni a bérlések lejáratát sem, így extra díjakat sem kell majd fizetnem.

Raktáros

Tudom, hogy melyik helyszínen vannak a szerszámaink és ki a felelős értük, ezért nem megy el időm a kereséssel. Nem kell észben tartanom, hogy mikor kell az egyes eszközöket bevizsgáltatni vagy kalibráltatni.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED?

Hilti flottamenedzsment

HILTI FLOTTAMENEDZSMENT

Nézd meg, hogyan támogatja a Hilti Flottamenedzsment cégedet szerszámaid menedzselésében.

További információ
Hilti Szerviz

HILTI SZERVIZ

A Hilti 3 napos határidejű javítási és tisztítási szolgáltatást vállal a Hilti szerszámokhoz, ellenkező esetben a javítási költségeket a Hilti állja.

További információ

Megosztás