Hilti Website Help Center

Hilti Online

Tudj meg többet a Hilti Weboldal használatáról

Élvezd a Hilti online előnyeit

Please enter alternative text here (optional)

A Hilti.hu webhelyen okostelefonon, a Hilti mobil applikációval, számítógépen vagy táblagépen keresztül megrendelheted az összes Hilti terméket, úgy ahogy Te szeretnéd a nap 24 órájában és a hét minden napján. Akár irodában, akár az építkezésen vagy. Ráadásul ingyenesen kiszállítjuk neked a választott helyszínre! 

A termékek megrendelése mellett a Hilti Online Store műszaki tanácsadást és dokumentációt is kínál, beleértve a BIM / CAD objektumokkal ellátott műszaki könyvtárat.

Kérd szaktanácsadód segítségét a további egyedi lehetőségeid megismeréséhez!

Oktató videók

 • Hírlevél feliratkozás beállítása

  Szeretnél mindenről elsőként értesülni? Így tudsz tőlünk hírlevelet kapni! - Bejelentkezés után kattints a fiókodra - Majd a fiók karbantartás menüben válaszd a Feliratkozási preferenciák kezelése menüpontot. - Itt válaszd ki, milyen információkról szeretnél a jövőben értesítést kapni tőlünk. - Ezek a beállítások bármikor módosíthatóak. - Ha kész vagy, kattints a "Megerősítem" gombra. - Visszatérés a főmenüre a Hilti logó megnyomásával

 • Regisztráció

  Hogyan kell regisztrálni a hilti.hu weboldal online áruházába? Mielőtt regisztrálnál a hilti.hu weboldalán, keresd fel a szaktanácsadód az egyedi lehetőségeid beállításához és bemutatásához!

 • E-mail cím módosítása

  Nézd meg, hogyan tudod megváltoztatni az e-mail címed

 • Jelszó megváltoztatása

  Így tudod megáltoztatni a felhasználói profilodhoz tartozó jelszavadat.

 • Számlamásolat kérése

  Ha elvesztetted egy korábbi rendelésed számláját, nem probléma. Könnyen kérhetsz online felületünkön számlamásolatot, melyet e-mailben megküldünk.

 • Rendelésleadás

  Tekintsd meg, hogyan tudsz rendelést leadni a weboldalunkon keresztül.

 • Kedvencek szerkesztése

  Nézd meg, hogy tudsz beállítani kedvenceket és onnan rendelést leadni.

Megosztás