Rólunk

Fontos számunkra a minőség, az innováció és a közvetlen kapcsolat ügyfeleinkkel

A Hilti a világ egyik vezető vállalata a professzionális építőipar számára készült csúcstechnológiák, szoftverek és szolgáltatások tervezésében és gyártásában.

Jobbá tesszük az építőipart

Legjobb partnerei vagyunk ügyfeleinknek a termelékenység, biztonság és fenntarthatóság terén terén

Az építőipar világszerte az egyik legnagyobb iparág, amely jelentős kihívásokkal néz szembe, mint például a szakképzett munkaerő hiánya, az építkezések egészségügyi és biztonsági problémái, valamint a magas szén-dioxid-kibocsátás. E kihívásokkal szemben az építőipar átalakulóban van. A digitalizáció által lehetővé tett munkafolyamatok és folyamatok hatékonyabbá, az építőipar pedig termelékenyebbé, biztonságosabbá és fenntarthatóbbá válik. A Hilti optimális helyzetben van ahhoz, hogy ügyfeleinkkel együttműködve jobb alkalmazásokat, jobb projekteket, jobb folyamatokat és jobb élményeket nyújtson. Ezért határoztuk meg célként a Making Construction Better (Jobbá tesszük az építőipart) elnevezést.

Értékeink

Lehetővé tesszük az emberek számára, hogy független életet éljenek.

Értékeink: a tisztesség, a bátorság, a csapatmunka és az elkötelezettség állnak minden tevékenységünk középpontjában. A Hilti Alapítvánnyal együtt jobb jövőt akarunk építeni a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok számára olyan jótékonysági projektek kezdeményezésével, amelyek elősegítik a fenntartható társadalmi változásokat. Ezek a programok arra törekszenek, hogy a rászorulókat gazdaságilag függetlenné tegyék.

Az emberek tesznek minket különbözővé

Közös értékek: elkötelezettség, bátorság, csapatmunka és integritás.

Sikerünk középpontjában a szenvedélyes és befogadó globális csapatunk áll. A gondoskodó vállalati kultúránk és a magas teljesítményre való törekvésünk, az ami megkülönböztet másoktól. Arra ösztönözzük csapattagjainkat, hogy vállalkozói szellemben gondolkodjanak és cselekedjenek, józan ítélőképességet gyakoroljanak és élvezzék, amit csinálnak. Értékeink hozzájárulnak egy valóban befogadó munkahely megteremtéséhez, és segítenek abban, hogy hogyan teljesítünk, dolgozzunk együtt, tiszteljük egymást, kommunikáljunk és hogyan gyakoroljuk  a csapatok vezetését.

Közvetlen ügyfélkapcsolatok

Rendszeres interakciók közvetlenül az építkezésen és közvetítők nélkül

Ügyfeleinkkel szoros és bizalmas kapcsolatot ápolunk. Közvetlen értékesítési modellt működtetünk, amelynek keretében munkatársaink világszerte közvetlenül dolgoznak ügyfeleinkkel. Értékesítési képviselőink és helyszíni mérnökeink segítenek megtalálni az optimális megoldást. Támogatást nyújtunk online és telefonon, építkezéseken és üzleteinkben, ahol együtt dolgozunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást projektjeihez.

Saját termékeket fejlesztünk és gyártunk

Így nyomon követhetjük a termékeinket a fejlesztéstől a megvalósításig kompromisszumok nélkül

A Hilti tudja, hogy az építőipar veszélyes és kihívásokkal teli. Ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy megoldásokat találjunk a gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb munkavégzéshez. Saját kutatási és fejlesztési laboratóriumot működtetünk, ahol szakavatott tudósok és mérnökök dolgoznak. Emellett világszerte vezető műszaki egyetemekkel is együttműködünk, hogy megosszuk egymással a kutatásokat és még tovább feszegessük határainkat.aját Hilti termékeket gyártunk és saját üzemeket működtetünk Európában, Mexikóban, Indiában és Kínában. Ugyanakkor együttműködünk külső szakosodott beszállítókkal. Így biztosak lehetünk abban, hogy minden, amit gyártunk, megfelel ugyanazoknak a magas minőségi követelményeknek.

Bővebben rólunk

Tartozz a legjobbakhoz

Építs erősségeidre, fejleszd készségeid, és építs hosszú karriert egy piacvezető vállalatnál.

Fedezd fel a karrierlehetőségeket a Hiltinél!

Legújabb fejlesztéseink az építőiparban

Az építőipar folyamatosan változik - tájékozódj a jövőt alakító legújabb technológiai fejlesztésekről.

Fedezd fel a legújabb építőipari trendeket

Fenntarthatóság

Fedezd fel, hogy a Hilti hogyan segít egy jobb jövő építésében a környezet, az emberek és a társadalom melletti állandó elkötelezettségével.

Ismerd meg fenntartható üzleti gyakorlatunkat

Megosztás