Gyártási helyszínek

Schaan, Liechtenstein

Hilti plant Schaan Liechtenstein

Schaani gyártóüzemünk fém rögzítőelemek, direktrögzítési elemek gyártására szakosodott, úgy mint szegek, rögzítőelemek, gyémánt szegmensek, fúrókoronák és falvágó lapok.

Az egység 1941-ben készült, és ez volt az első Hilti gyártóüzemünk. Az évek során széleskörűen kibővítették és modernizálták.

A gyár kezdetben direktrögzítési elemeket gyártott, de azóta számos egyéb termék is a gyártósorra került.

Az egység közel van a Hilti kutatási- és fejlesztési központjához, így schaani termelési egységünk koncentráltan működik, innovatív termékeket gyárt és fejleszt, mielőtt azok elérhetőek lennének a többi termelési egységben világszerte.

A schaani egységben 360-an dolgoznak, melyből 80-an szakmunkás tanulók.

A Rajna-völgyi régióban ez a gyár nyújtja az egyik legnagyobb szakmai képzési lehetőséget. 2013-ban megnyerte a svájci Lean-díjat, ami csúcs teljesítmény elérést jelenti a veszteségmentes gyártásban.

Thüringen, Ausztria

Hilti plant Thüringen Austria

Thüringeni gyártóüzemünkben kifejezetten gép- és alkatrészgyártással, illetve végső összeszereléssel foglalkoznak, fúró- és vésőgépekhez, magfúrókészülékekhez, falvágókészülékekhez és rögzítőkészülékekhez.

Dedikált csapatok foglalkoznak gyártástechnológiai fejlesztéssel, gépészettel és építészettel, ami nagyban hozzájárul az innovációhoz és a új termékek bevezetési sebességéhez.

Az egység 1970-ben épült, és azóta folyamatosan bővül.

A legutóbbi bővülések 2009-ben, valamint 2010-ben történtek, amikor egy új üzemcsarnok épült meg és a végső összeszerelési termelést áthelyezték Thüringenbe a liechtensteini Mauren településről.

A thüringeni egységben 400-an dolgoznak, melyből 70-en szakmunkás tanulók. Ezzel az egység az egyik legnagyobb szakmai képzési központ a régióban. 2009-ben megkapta a “Legjobb szakmai képzés” kitüntetést Ausztriában.

Kaufering, Németország

Hilti plant Kaufering Germany

Kauferingi gyártóüzemünk motoralkatrészeket, prémium fúrófejeket, előrebetonozott síncsatornát, ragsztott dűbelt és tűzgátlási termékeket gyárt.

Kauferingi üzemünk modern gyártási koncepciókat, technológiákat és eljárásokat fejleszt és alkalmaz, amit megoszt a többi gyártóüzemünkkel szerte a világon. Kauferingi üzemünk innovatív termékeket is létrehoz, szorosan együtt dolgozva a marketing- és fejlesztési egységekkel.

Kauferingi üzemünk nagyon sikeresen működik, ezt bizonyítja az is, hogy több alkalommal is elnyerte a Gyártási Kiválósági Díjat.

Az üzem strukturált energiagazdálkodási rendszert használ, ami megfelel az ISO 50001-es tanúsítványnak.

A gyártóüzem München közelében található és 1971 óta működik-

500-an dolgoznak az üzemben, melyből 65-en szakmunkás tanulók.

Strass, Németország

Hilti plant Strass Germany

Strassi gyártóüzemünk a műanyagipar fő termelési egysége.

Az egység rögzítőelemeket, mint műanyag dűbel és a Hilti termékek műanyag alkatrészeit gyártja.

Az egységet 1975-ben szereztük meg a Fürstlich Hohenzollersche Hüttenverwaltungtól. Több alkalommal is bővítésre került a gyár, legutóbb 2010-ben.

Az üzem egy kiválósági központ, a termék- és termelési technológiára ugyanannyira összpontosít, mint az anyagokra.

215-en dolgoznak a gyárban, melyből 15-en szakmunkás tanulók.

Kecskemét, Magyarország

Hilti plant Kecskemét Hungary

A kecskeméti Hilti gyártóüzemben vésőket, félkész fúrókat, speciális fúrókat, HDA dübelt, gyémánt koronafúrókat és a vágótárcsákat gyártanak.

A kecskeméti üzemet 1989-ben alapították, és azóta folyamatosan bővül.

2013 óta az üzem NQA programot használ a HDA termékek gyártására.

Az első csarnok építése 1994-ben fejeződött be, jelentős bővülés 2010 és 2012 között történt, amellyel közel 12 000 m2 területre bővült a gyár.

A kecskeméti üzem szoros kapcsolatot ápol számos Magyar egyetemmel és műszaki főiskolával.

Az üzemben 250-en dolgoznak.

A gyárat Európai Uniós támogatásból fejlesztettük, erről bővebben itt olvashatsz.

Gyárunkban duális képzés is helyet kap. Erről további információt itt olvashatsz.

 

Matamoros, Mexikó

Hilti plant Matamoros Mexico

Matamorosi gyártóüzemünk fém rögzítőelemeket gyárt a nyugati féltekén lévő piaci szervezeteknek.

Ez magában foglalja a state-of-the-art gyártási technológiákat, beleértve a fémmegmunkálást, a sajtolást, az elektro-galvanikus bevonatot és az automatikus összeszerelést.

Matamoros gyárüzeme 2009 óta működik, és a legújabb üzem hálózatunkban. Jelentősen megnövelte a kínálati kapacitást az ügyfelek számára a nyugati féltekén.

Az üzemben 170-en dolgoznak.

Zhanjiang, Kína

Hilti plant Zhanjiang China

Zhanjiangi üzemünk 1995 óta működik és az évek során fokozatosan kibővült. A legutóbbi bővülés 2005-ben történt, amikor az üzem mérete megduplázódótt, 55 000 m2 lett.

Az üzem fém kiegészítők és vegyi rögzítőelemek gyártására és finomítására szakosodott.

Az üzemben 330-an dolgoznak.

Shanghai, Kína

Hilti plant Shanghai China

Gyártóüzemünk Shanghaiban 2004 óta működik és könnyű elektromos eszközök gyártására szakosodott, beleértve a vezetékes- és vezeték nélküli elektropneumatikus ütvefúrót, vezetékes- és vezeték nélküli csavarbehajtót, vezeték nélküli fűrészeket és sarokcsiszolókat.

Az üzemben 470-en dolgoznak, akik fejlsztenek, szerelnek és tesztelik a gépeket, mielőtt a világ különböző pontjaira szállítják ezeket.

A gyártóüzem a Xinzhuangi Ipari Parkban helyezkedik el, 14 500 m2-es területen.

Eurofox, Ausztria

Hilti plant Eurofox Lanzenkirchen Austria

Az Eurofox gyártóüzem Lazenkirchenben található és 1993-ban alapították.

A Hilti Csoport 2011 júliusában vásárolta fel az Eurofoxot, és 2015-ben kibővült. Napjainkban az Eurofox nem csak innovatív homlokzati elemeket gyárt, hanem ide hozzá tartoznak a csőbilincsek és a nehéz terhekre optimalizált moduláris szerelőrendszerek is.

Az Eurofox homlokzatokat számos vezető építőipari projektnél használták már, mint például a Gazprom Arénánál Szent Péterváron, a Corniche toronynál Londonban és a 264 méter magas Triumph toronynál Moszkvában.

Az Eurofox által készített homlokzati szellőztetőrendszerek magas minőségűek, hosszú élettartamúak, nagy teherbíróképességűek és energiahatékonyak.

Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

Hilti plant Los Angeles USA

Los Angelesben található gyártóüzemünk nagy teljesítményű gyémánt fúrókészülékeket gyárt.

1983-ban alapították és azóta biztosít kiváló fúrókoronákat és fűrészlapokat a gyémánt specialistáknak.

Ezt az üzemet 2009-ben vásárolta fel a Hilti, és Diamond B-ről Hilti US Manufacturing Inc. lett az új neve.

A gyár segített megerősíteni pozíciónkat, miszerint világszerte professzionális szerszámgépeket és tartozékokat nyújtunk.

Az üzem tapasztalt értékesítési csapata abban is segítségünkre volt, hogy belépjünk a nehéz gyémánt szektorba Észak-Amerikában.

Az üzem ügysélspecifikus, személyre szabott, standard termékeket kínál. A szerszámgépek specifikációja, gyártása és szállítása általában egy munkanapon belül zajlik. 

Hilti gyártóüzem Navsariban, India

Hilti plant Navsari India

A vállalatot 1971-ben alapították Bhukhanvala Diamond Systems Private Ltd. néven. 2008-ban a Hilti Csoport a vállalat 80 %-át felvásárolta, 2010-ben pedig a fennmaradó részt is, az alapító család segítségével.

A vállalatot ezután 2010-ben átnevezték, mint Hilti Manufacturing India Private Limited.A HMIPL négy egysége Navsariban, Gujaratban található, mely több mint 500 embernek ad munkát. Belső kutatási- és fejlesztési részleggel is rendelkezik, valmint tesztelő csapatuk is van.

HMIPL az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 szabványok szerint hitelesített standard, lézer és vágótárcsa készítő technológiák. A gyár mindemellett tagja az Organisation fo Safety of Abrasives (oSA) társulásnak is.