Image alt text (optional)

Teljeskörű kapcsolattervező szoftver

A PROFIS Engineering Suite segítségével egyszerűbben és gyorsabban tervezhetsz épületszerkezeti kapcsolatokat

A PROFIS Engineering Suite egy felhasználóbarát, felhő alapú szoftver, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi az épületszerkezeti kapcsolatok tervezését és elemzését.

Nem csak dübelekhez, a PROFIS Engineering többféle rögzítést méretez, számít és elemez, beleértve beton-beton, acél-beton, acél-falazat, valamint komplett talplemez- és korlát szerkezeteket is.

Miben tud segíteni a PROFIS ENGINEERING SUITE cégednek?

Megfelel az előírásoknak

Biztos lehetsz benne, hogy a méretezés megfelel majd a helyi előírásoknak, szabványoknak és jóváhagyásoknak. A dübelek egyik vezető gyártójaként kulcsfontosságú törekvésünk a szabványok értelmezése és megfelelő használata.

Pontosabban tervez

A kézi beviteli hibák költséges átdolgozást okozhatnak. A terhelési esetek importálásával a méretező szoftverekből, több terhelés egyidejű feldolgozásával és pontos BIM/CAD modellek készítésével már az első alkalommal sem fogsz hibázni.

Időt spórol

Használj sablonokat a kapcsolatok kialakításához. Ne vesztegesd az időd a kereséssel – inkább hagyd, hogy a PROFIS Engineering specifikálja a dübeleket.  Akár háromszor gyorsabban, mint a kézi számításoknál.

Hatékonyan tanulhatsz

Legyél tapasztalt vagy frissen végzett mérnök, műszaki képzésünk - amely magában foglalja a alkalmazás alapjait és haladó modulokat - lehetővé teszi számodra, hogy gyorsan megfelelő terveket készíts.

Fedezd fel az alkalmazásokhoz tartozó megoldásainkat

Image alt text (optional)

Rögzítés betonhoz

Komplex és mindennapi szerkezeti talplemez rögzítések tervezése

Használj előre beállított sablonokat a rögzítések tervezéséhez, ideértve a beépített és utólagos rögzítéseket, alaplemezeket, hegesztéseket és merevítéseket, gyorsan és pontosan. Egyetlen kattintással elemezheted az alaplemezeket a CBFEM használatával, és merevségi ellenőrzéseket végezhetsz annak meghatározására, hogy a tervezést vagy a terheket módosítani kell-e. Optimalizáld a rögzítési pontokat, és végezz feszültség- és alakváltozás-ellenőrzéseket -  A PROFIS Engineering figyelembe veszi az alkalmazott terheket, például a szeizmikus és fáradási terhelést, és gazdaságos megoldásokat találhatsz a tönkremenetelt elkerülendő, kiegészítő vasalás alkalmazásával. Az intelligens alaplemez-tervezés tovább egyszerűsíti a tervezési folyamatot.

Generálj testreszabott dokumentációt, amely tartalmazza a szabvány hivatkozásokat, számításokat, termékinformációkat és képeket.

Image alt text (optional)

Beton-beton: Utólagosan beragasztott betonacél

Minden, ami az utólag beragasztott betonacél alkalmazások tervezéséhez szükséges

Méretezz utólagosan beragasztott betonacélokat. Oldd meg a szerkezeti csatlakozásokat, majd ellenőrizd a nyírási ellenállást a régi és az új beton határfelületén.

Igazítanod kell az utólag tervezett vasalás elrendezését vagy geometriáját? A PROFIS segítségével könnyedén testreszabhatod a meglévő és utólag beépített betonacélok átmérőjét, lehorgonyzási mélységét és osztásközét.

Image alt text (optional)

Beton-beton: Felbetonos megerősítés

Tervezz beton köpenyezést és utólag elhelyezett nyírási csatlakozókat

A PROFIS Engineering segítségével méretezheted az utólag beépített nyírócsatlakozókat, és ellenőrizheted a betonrészek közötti határfelületeket. Az intuitív 3D-s grafikának köszönhetően tudni fogod, hogy terveid megbízhatóak, és megmutatják, hogyan változnak a feszültségek a felület mentén.

Készen állsz a telepítésre? A PROFIS Engineering máris időt takarított meg az elrendezés optimalizálásával.

Image alt text (optional)

Rögzítés falazthoz

Tervezz rögzítéseket falazathoz hatékonyan és pontosan

A PROFIS Engineering Suite segítségével alaplemez rögzítéseket tervezhetsz falazatra jóváhagyott dűbelek segítségével. Takaríts meg időt az intuitív beépített sablonokkal, amelyek egyesítik a helyszíni adatokat olyan tényezőkkel, mint a megengedett húzó- és nyíróterhelés, miközben figyelembe veszi a terheléscsökkentést és a geometriai követelményeket.

Válassz több méretű és típusú tégla vagy beton falazóelemek közül, állítsd be az elrendezésüket, és a habarcsot. Továbbá saját sablonokat is létrehozhatsz, hogy csökkentsd a hasonló projektek tervezési idejét.

Korlátrögzítések

Tervezd meg peronok, erkélyek és lépcsőházak komplett csatlakozásait

A PROFIS Engineering nem csak a szabványokat és előírásokat veszi figyelembe a korlátcsatlakozások tervezésekor – meghatározza a kapaszkodóra ható terheléseket a használat módjától, a szélviszonyoktól és egyebektől függően. Ezután elvégzi a stabilitás ellenőrzését.

Perceken belül komplett hegesztési méretezést is készíthetsz a vastagság, a varrat típusa és az alapanyag alapján. Az acélköltségek csökkentése érdekében a PROFIS Engineering javaslatot tud tenni arra, hogy hol lehet képlékeny eljárással számolni, hogy vékonyabb profilok készüljenek, amelyek még mindig megfelelnek az előírásoknak.

Megosztás