Image alt text (optional)

Javítási felvét - készülékre ill. csomagolásra vonatkozó útmutató

Miképp tudok hozzájárulni a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb javítási felvételhez ill. szállításhoz a biztonsági szempontokat szem előtt tartva?

Szervizeinkbe világszerte naponta több 1000 gépet szervizelnek. Szállítóink rekordidő alatt felveszik, szervizünk pedig megjavítja és visszaküldi a készülékeket, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban újra használatba vehessék őket. Szakértőink a lehető legjobb támogatást nyújtják az összes szükséges információ koordinálásában a készülékek szervizeinkbe történő lehető leggyorsabb beszállítása érdekében. Ügyfeleink is jelentősen hozzájárulhatnak a szállítóinknak történő sikeres átadáshoz. Csak néhány egyszerű szabályt kell betartani, melyek az egészségügyi és biztonsági előírásoknak is megfelelnek.

5 lépés a megfelelő csomagolás érdekében

Készülékek becsomagolása

Szállítónknak történő átadáskor minden készüléknek külső csomagolásban kell lennie. Külső csomagolóeszközöknek a készülék Hilti koffere vagy kartondoboz minősülhet. A koffer szállító általi öntapadó matricával lesz ellátva ill. ezen kívül minimális, felületi sérülésnek lehet kitéve a szállítás során. Ennek elkerülése érdekében érdemes lehet a koffert is becsomagolni vagy készüléktípustól függően közvetlenül papírdobozba helyezni.

Akkumulátorok ill töltők eltávolítása

Javítás esetén a gyorsabb átfutási idő érdekében ill. hogy elkerüljük veszélyes áru felesleges beszállítását - ezáltal is növelve a biztonságos szállítást kérjük, távolítsd el az akkumulátorokat ill. töltőket a gép mellől. Csere ill. többletbérgép visszajuttatása esetén kérjük, ne feledkezz meg a sárga matricával jelölt akkumulátorokról ill a töltőről, ebben az esetben a kiszállításhoz hasonlóan mellékeld a kiküldött kiegészítőket.

 

 

Tartály ill. szívócső eltávolítása

Vezetékes porszívó esetén csomagolóanyagra nincs szükséged ( de ajánlott a készülék védelme érdekében ), viszont a szívócsövet kérjük, ne mellékeld. Akkumulátoros porszívókat kérjük csomagold be kartondobozva, de se a tartályt, se a szívócsövet kérjük, ne küldd el.

Tartozékok és veszélyes anyagok eltávolítása

Az alábbiak minden típusú készülékre érvényesek: Távolítsd el a készülékhez tartozó szerszámzatokat, pl. fúrókat vagy vágótárcsákat. A benzinüzemű gépeket mindig teljesen üres tartállyal kell szállítani. 

Vedd figyelembe a beépített akkumulátorokra vonatkozó speciális előírásokat

Ha integrált akkumulátorral kívánsz készüléket szervizbe küldeni, a veszélyes áruk szállítására vonatkozó speciális előírásokat kell betartani (speciális papírdoboz, melyet szállítónk biztosít számodra).

Megosztás