Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Digitális mérőállomások

Fedezze fel totális mérőállomásainkat, melyek könnyűszerrel használhatók pontkijelöléshez és az építkezés elrendezéséhez, kül- és beltéren, padlón, falon és mennyezeten egyaránt

Fedezze fel totális mérőállomásainkat, melyek könnyűszerrel használhatók pontkijelöléshez és az építkezés elrendezéséhez, kül- és beltéren, padlón, falon és mennyezeten egyaránt
PLT 400-4 építési tervezőeszköz Sokoldalú és egyszerűen használható építési tervezőeszköz egyszemélyes működtetéshez, 10 cm-es szögmérési pontossággal és megnövelt tartománnyal a pozíciók gyorsabb kitűzéséhez az építkezésen
Image alt text (optional)

Mérőállomás

Könnyebbé és pontosabbá tesszük a kitűzést az építkezésen

Egyszerűségének és pontosságának köszönhetően a mérőállomás segít felgyorsítani a folyamatokat, és kiküszöbölni a gyakori hibákat a helyszínen. Azokat a munkákat, amelyeket általában két munkás végez, mint például a zsaluzás, a rögzítési pontok, az oszlopok vagy a belső falak felállítása, a PLT segítségével egyetlen munkás is elvégezheti. A PLT 300 és PLT 400 készülékeket a mindennapi helyszíni használatra terveztük. Ezek az építőipari mérőállomások hatékonyak és pontosak, valamint nagyon felhasználóbarátak. Az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan elkezdhesse a kitűzést a munkaterületen. 

PLT 400 TULAJDONSÁGOK

ikona tabletu

PLC 600 TABLET

TOVÁBBFEJLESZTETT PRIZMA KÖVETÉS

TÖBB MINT 400 MÉTERES HATÓTÁVOLSÁG

ikona wifi

TÖBBCSATORNÁS, TÖBBFREKVENCIÁS KOMMUNIKÁCIÓ

2 SZÖGMÁSODPERCES PONTOSSÁG

ikona stavby

TELJESEN AUTOMATIKUS KALIBRÁCIÓ

Zkušenosti zákazníků s PLT 300

FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

A geodéták mérőállomásokkal dolgoznak az építkezéseken, aminek használata túl bonyolult egy építkezésen dolgozó ember számára. A mi szoftverünk, nem igény speciális szaktudást a folyamatos támogatásnak köszönhetően használata nagyon könnyen elsajáthítható. A PLT  az automatikus szintező funkciójával gyorsan használható a munkaterületen.

Továbbfejlesztett mérési megoldás

Egyszerűsített, gyorsabb kivitelezés

Felhasználóbarát rendszerünk egy fejlett mérőállomással és intuitív szoftverrel kombinálva biztosítja a gyorsaságot és pontosságot a munkaterületen.

Egyéb mérési megoldások

Helyszíni megoldás a BIM segítségével

Az építési folyamatok digitalizálása

A digitális tervek valóságba való átültetése a munkaterületen nem mindig egyszerű folyamat. Itt jön képbe a Hilti - mi segítünk leegyszerűsíteni az Ön digitális útját.

Tudjon meg többet a helyszíni BIM megoldásainkról

Flotta menedzsment

Gondoskodunk az Ön gépeiről, hogy Ön a munkájával foglalkozhasson.

Egyszerűsítse az adminisztrációt és a pénzügyi tervezést flottakezelési szolgáltatásunkkal. Fizessen havi díjat gépei után, a többit mi elintézzük. A gépekkel kapcsolatos többletköltségek ideje lejárt.

Flottamenedzsment

Bemutató kérése