Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Lézeres elrendezési rendszerek

Fedezze fel lézereink, optikai szintezőinket és más szabványos elrendezési eszközeinket, amelyek intuitív szintezési, derékszögelési és beállítási munkálatokhoz lettek tervezve

Fedezze fel lézereink, optikai szintezőinket és más szabványos elrendezési eszközeinket, amelyek intuitív szintezési, derékszögelési és beállítási munkálatokhoz lettek tervezve
PMP 45 pontlézer Pontlézer 5 ponttal függőzéshez, szintezéshez, egyengetéshez és derékszögeléshez piros sugárral
PP 100 csőlézer Csőlézer önbeállító funkcióval, zöld sugárral és távirányítóval csövek gyorsabb, pontosabb szintezéséhez és beállításához
PR 2-HS A12 kültéri forgólézer Robosztus kültéri forgólézer 360°-os ütközésvédelemmel és gyorstöltésű Li-ion akkuval a vízszintes és kézi ferde beállítási alkalmazásokhoz
POT 10 teodolit Teodolit a szerkezeti elemek és lejtők szintezéséhez és beállításához 30x-os nagyítással
PR 30-HVS A12, horizontal leveling

Ütésálló lézerek, amiken nem fog ki a gravitáció

Az egyszerű kezelés, a pontosság és a tartósság felgyorsítja és leegyszerűsíti a szintezést és a jelölést az építkezéseken

Ismerd meg forgólézereinket - akár kültéri, akár beltéri használatra. A portfóliónkban található gépeket az építkezések nehéz körülményeire tervezték. A szennyeződés, a víz, a por és az állványról való esetenkénti leesés többé nem jelenthet problémát.

PR 30-HVS, PRA 30

PR 30-HVS

Nem kell az esetleges ütődésektől tartanod

Nem titok, hogy a lézerek időnként felborulhatnak, ha állványon használják őket. Balesetek mindig történnek, de a robusztusabb és tartósabb gépekkel elkerülheted az ezekből fakadó anyagi károkat. Forgólézereinket úgy terveztük, hogy a lehető leginkább ellenálljanak az ütődéseknek, eséseknek, így Te koncentrálhatsz a munkára.

Forgólézereink akár az állványról való (1,5 méterről), akár betonra (1 méterről) történő esés esetén is megőrzik pontosságukat. Ahhoz, hogy ellenőrizni tudd, a lézer nem veszített-e pontosságából, kövesd a gép kézikönyvében leírt utasításokat.

Ütésálló technológia - Az IP66 védelemmel rendelkező üvegszálas ház, a négy ütközéselnyelő fogantyú és a a fejrészre szerelt ütközők csökkentik az ütési erőt.

Felhasználóbarát gépeinknek köszönhetően leegyszerűsítjük munkádat

A forgólézereink használatát könnyű megtanulni! A vevőegység vezérlőegységként is szolgál, így nem kell több különböző géptest kezelése miatt aggódnod.

Gépeink automatikus dőlésszabályozással rendelkeznek vízszintes, függőleges és ferde síkokhoz. Ez a referenciavonalakat pontosabb helyzetben tartja, mint bármely manuálisan beállított huzal vagy rúd, ezáltal többé mozgatnod sem kell a gépet a vonalak igazításához. Csak egy gombnyomás és a többit elvégzi helyetted a gép.

PR 2-HS

További lézereink

Bővebb műszaki információkért tekintsd meg lézereink termékoldalát.

Kalibrace laserového přístroje

Kalibrálási és mérési szolgáltatások

Segítünk, hogy eszközeid mindig pontosan dolgozzanak

A forgólézerek gyakran megterhelő munkakörülményeknek vannak kitéve. Ütésálló technológiánkat úgy alakítottuk ki, hogy az időnkénti leejtés során megvédje a gépeket. Ennek ellenére vannak más tényezők is, amelyek befolyásolják a pontosságot, például a légnyomás, a páratartalom vagy a hőmérséklet változása.

Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen, de legalább évente egyszer ellenőriztesd gépeid pontosságát. Flottamenedzsment szolgáltatásunk részeként évente egyszer ingyenes eszközellenőrzést kínálunk, egy igazolással együtt a gépeid állapotáról.

Ez az ellenőrzési szolgáltatás ügyfélszolgálatunkon vagy Hilti fiókodon keresztül bármikor megrendelhető.