Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Akkumulátoros fúrógépek

Legújabb Nuron, 12 V-os és 22 V-os akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gépeink vásárlása Szénkefe nélküli fúró- és csavarbehajtó gépeink és ütvefúró- és csavarbehajtó gépeink választéka fém, fa és falazat fúrásához

Legújabb Nuron, 12 V-os és 22 V-os akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gépeink vásárlása Szénkefe nélküli fúró- és csavarbehajtó gépeink és ütvefúró- és csavarbehajtó gépeink választéka fém, fa és falazat fúrásához
SF 4-22 akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gép Kompakt osztályú akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gép aktív forgatónyomaték-szabályzással a mindennapi fúráshoz és csavarbehajtáshoz, különösen nehezen elérhető helyeken (Nuron akkumulátorplatform)
SF 6H-22 akkumulátoros ütvefúró és csavarbehajtó Erős ütvefúró és csavarbehajtó gép ATC-vel (aktív forgatónyomaték-szabályzás) és továbbfejlesztett ergonómiával univerzális fúrásra és behajtásra fában, fémben és falazatban (Nuron akkumulátorplatform)
SF 6H-A22 akkumulátoros ütvefúró és csavarbehajtó Erős 22 V-os akkumulátoros ütvefúró- és csavarbehajtó gép ATC-vel (aktív forgatónyomaték-szabályzás) és elektronikus tengelykapcsolóval univerzális használatra fában, fémben, falazatban és egyéb anyagokban
SFE 2-A12 többfejes fúró/csavarbehajtó gép Kompakt cserélhető fejű csavarbehajtó gép 12 V-os akkumulátorral (eltolt tengelyű, derékszögű, 13 mm-es kulcs nélküli és hatszögletes bittartó) szűk helyeken és sarkok körül végzett szerelési munkához
SF 2-A12 akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gép Kompakt akkumulátoros csavarbehajtó gép 12 V-os Li-ion akkumulátorral, szénkefe nélküli motorral és 10 mm-es kulcs nélküli tokmánnyal azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyeknél hozzáférésre, kis súlyra és pontos irányításra van szüksége
SFD 2-A12 akkumulátoros csavarbehajtó Kompakt, 12 V-os akkumulátoros, szénkefe nélküli motoros, 1/4" méretű hex csavarbehajtó a kompakt kialakítást, hatékony csavarbehajtást és az anyagok védelmét igénylő alkalmazásokhoz
SF 8M-A22 akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gép Speciális 22 V-os akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó gép négy sebességbe állítható hajtóművel és biztonságos, a fúrószár kicsúszását megakadályozó tokmánnyal a nagy teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz fémben és egyéb anyagokban
Vissza a termékekhez ()
Összehasonlítás
Termékek ()
Worker using SF 6H-22 3rd generation Nuron cordless hammer drill driver with B22-85 battery and spade bit in wood

Fedezd fel az akkumulátoros fúróinkat és fúrókalapácsainkat

Mindennapi teljesítmény az alkalmazások széles skálájához

Legyen szó fej fölötti csavar behajtásról, vagy falazatba fúrásról, akkumulátoros fúrógépeink egyszerre kínálnak alacsony súlyt, könnyen kezelhető méretet és nagy teljesítményt, hogy te a lehető legkevesebb fáradtsággal, a legtöbbet hozd ki munkádból.

Következő generációjú Nuron gépeinkkel nagyobb sebesség és hosszabb üzemidő érhető el a kényelmes kialakítás mellett. A beépített akkumulátor-diagnosztikának és adatvezérelt szolgáltatásoknak köszönhetően pedig mindig naprakész információkhoz juthatsz gépeidről és akkumulátoraidról.

Megbízható akkumulátoros fúrók és fúrókalapácsok

Egy gép, számtalan feladathoz

Válaszd a számodra megfelelő gépet: kompakt fúrógépek szűkebb helyekre, nagy nyomatékú fúrógépek fához és fémhez, kalapácsfúrók vasbetonhoz. Minden, amire szükség van, egy helyen.

Biztonságosabb

Csapatod nagyobb termelékenységet érhet el, ha biztonságosabb, könnyebben használható és tartósabb szerszámgépekkel dolgoznak.

Teljes kompatibilitás

Optimalizáld gépparkodat a Nuron platformmal, hogy cserélhető akkumulátoraink és töltőink segítségével könnyen használhasd gépeidet.

Worker drilling into metal with SF 4H-22

Maximális rugalmasság

Használd fúrógépeinket és fúrókalapácsainkat bárhol a munkaterületen.

A kényelmes és megbízható fúrás és csavarbehajtás kis helyen sem okozhat gondot. Kompakt fúróinkra az ilyen helyzetekben is számíthatsz. Kalapácsfúróink pedig a napi munkádhoz szükséges teljesítményt és üzemidőt biztosítják, a furataid elkészítéséhez.

Nagyobb furatok készítése is könnyen elvégezhető nagy teljesítményű akkumulátoraink és az ATC (aktív forgatónyomaték-szabályzás) segítségével. Erre lenne szükséged csak egy könnyebb és hatékonyabb akkumulátorral? Tekintsd meg Nuron gépeinket.

Worker using SF 6H-22 3rd generation Nuron cordless hammer drill driver with B22-110 battery and HSS drill bit to drill into metal

Fejlett biztonsági funkciók

Felhasználóbarát - a kényelmesebb és hatékonyabb munkáért

  • Aktív forgatónyomaték-szabályzás (ATC) a túlforgás és a sérülések kockázatának csökkentéséért
  • Ergonomikus kialakítás és könnyebb súly
  • LED-es visszajelző fény, jobb láthatóság; csúszásmentes gépburkolati elemek a biztosabb tartásért 
  • Tokmánykulcs nélküli fém tokmány a gyors és kényelmes kezelésért; magas hatékonyságú kefe nélküli motor és fogaskerekek a simább, hosszabb élettartamú működésért
Worker drilling brick wall with SF 4H-22

Egy mindennapi munkára alkalmas gép

SF 4-22: kisebb, könnyebb, ráadásul Nuron teljesítménnyel

Az SF 4-22 22V-os akkumulátora kétszer nagyobb teljesítményt és 60%-kal hosszabb üzemidőt biztosít, más 22V-os akkumulátorokhoz képest. Az SF 4H-22 továbbá falazatba történő fúráshoz is tökéletes. Mert mindenkinek szüksége van egy nagy teljesítményű, kompakt akkumulátoros fúrógépre.

A Nuron adatvezérelt szolgáltatásoknak köszönhetően pedig könnyen azonosíthatod az optimális szint alatt teljesítő akkumulátoraidat, hogy azonnali döntéseket hozhass, a szükségtelen állásidők elkerülése érdekében.

Worker drilling into drywall with SF 4H-22

Minden alkalmazáshoz

Fúrógéped csak annyira jó, mint amennyire a használt fúrószárad is

Egy jól megtervezett fúrószár megkönnyítheti munkáidat. Számunkra ezért fontos, hogy fúrószárainkat kellő precizitással készítsük el, hogy később, munkád során a lehető legtöbb furatot tudd elkészíteni egyetlen fúrószárral.

Speciális munkádhoz keresel fúrószárat? Nézz körül a szerszámzatoknál, és találd meg a számodra ideális termékünket.

Készítsd el saját fúró csomagodat

Válaszd ki a számodra szükséges gépeket és kiegészítőket. Készíts saját akkumulátoros fúró csomagot, termékeink széles választékából.

Rakd össze saját akkumulátoros csomagod

Vezetékes fúrógépeket részesíted előnyben?

Mindennapi fúráshoz kifejlesztett - fém, fa és falazat - fúrógépeink és fúrókalapácsaink megfizethető áron kínálnak megbízható megoldást a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

Vezetékes fúró-és csavarbehajtó gépek

Csökkentsd gépköltségeidet

Flottamenedzsment szolgáltatásunkkal fix havi díjért biztosítunk számodra gépeket. Kerüld el a fölösleges, nagy összegű kiadásokat.

Tudj meg többet a Flottamenedzsmentről
Jelentkezz be a folytatáshoz.