Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Vezeték nélküli munkahelyi porszívók

A forradalmi Nuron akkumulátorok most lehetővé teszik az akkumulátoros munkát a szívóerő feláldozása nélkül: lásd az összes akkumulátoros porszívót és hátra szerelhető porszívót itt

A forradalmi Nuron akkumulátorok most lehetővé teszik az akkumulátoros munkát a szívóerő feláldozása nélkül: lásd az összes akkumulátoros porszívót és hátra szerelhető porszívót itt More information: Szűrő és zsák kiválasztás porszívókhoz
VC 5-22 akkumulátoros porszívó Kompakt, hordozható akkumulátoros porszívó az építési területek és műhelyek gyors tisztításához (Nuron akkumulátorplatform)
VC 10L-22 akkumulátoros porszívó Nagy szívóerejű nedves/száraz akkumulátoros porszívó külön rendelhető hátizsákkal az építési terület körüli tisztításhoz - L-osztályú (Nuron akkumulátorcsomag)
VC 10M-22 akkumulátoros porszívó Nagy szívóerejű nedves/száraz akkumulátoros porszívó külön rendelhető hátizsákkal a készülékek porának elszívásához, beleértve az üreges fúrószárakat is – M osztály (Nuron akkumulátorplatform)
Vissza a termékekhez ()
Összehasonlítás
Termékek ()
a worker uses a cordless vacuum cleaner to remove dust from demolition work

Fedezd fel akkumulátoros porszívóinkat

Gyors tisztítás és jobb porelszívás, a hordozható kényelem mellett

Egy építkezésen a porképződést nem tudod elkerülni, viszont irányíthatod - bármilyen területen is dolgozol. HEPA szűrős porszívóink segítenek a tiszta és egészséges munkaterületek fenntartásában.

A Nuron platformunk erejének és rugalmasságának köszönhetően most már ott is elérhető az akkumulátoros nedves-száraz porszívás, ahol nem áll rendelkezésre közvetlenül vezetékes áramforrás.

Akkumulátoros porszívók biztonságosan, bárhol, bármikor.

Nagyobb biztonság

Nem kell tovább keresgélned a gépek vezetékeit, és az elektromos konnektorokat. Nagy teljesítményű Nuron akkumulátoros porszívóinkkal könnyen biztosíthatod az egészségügyi és biztonsági előírásokat a munkaterületen.

Jobb termelékenység

Dolgozz hatékonyabban kevesebb megszakítással. Akkumulátoros porszívóink segítenek a munkaterületeket átláthatóbbá tenni, időt spórolnak meg számodra, mellyel növelik a termelékenységet.

Nagyobb kényelem

Nuron akkumulátorral működő porszívóink könnyen és kényelmesen mozgathatóak.

a worker grinding a concrete wall has a cordless vacuum cleaner on his back

Nedves és száraz akkumulátoros porszívás

VC 10-22: Nuron teljesítmény a valódi vezeték nélküli porelszíváshoz

Kisebb súlyával, kisebb tárolójával és opcionális hátizsák-kialakításával a VC 10L-22 és VC 10M-22 extra mobilitást biztosít, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendeleteknek való megfeleléssel – egyaránt nedves vagy száraz alkalmazásokhoz. Nem kell kompromisszumot kötnöd a kényelem érdekében. A VC 10L-22 és VC 10M-22 nagy teljesítményű Nuron akkumulátora kiemelkedő szívóerőt biztosít a gyakorlatilag pormentes működés érdekében.

Az automatikus szűrő tisztításnak köszönhetően hatékonyabban és több ideig dolgozhatsz, miközben a diagnosztikai adatok segítenek beazonosítani a már gyengén teljesítő akkumulátoraidat.

a worker walking over a construction site with a cordless vacuum cleaner hanging from his shoulder

Nincs áramforrás a közelben? Nem probléma

Tartsd tisztán munkaterületedet akkumulátoros porszívóink segítségével

A VC 5-22 egy munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendeletekkel kompatibilis akkumulátoros porszívó, amely egy 3.5 literes tartállyal és a kényelmesebb hordozhatóság érdekében vállszíjjal rendelkezik.

Egészségvédelem és biztonság

Tartsd tisztán a munkaterületeket a nemzetközi és helyi előírásoknak megfelelően, akkumulátoros porszívóinkkal minden alkalmazáshoz - vágáshoz, fúráshoz, magfúráshoz vagy más egyéb munkához.

Porszívók és porelszívó megoldások

Vezetékes elszívókészülékre van szükséged?

Nagy teljesítményű, nagy kapacitású vezetékes porszívóinkkal gyorsan és hatékonyan távolíthatod el a csiszolásból, vágásból, fúrásból vagy magvágásból származó port és nedves iszapot.

Elszívókészülékek

Eszközeid számíthatnak ránk

Nem számítunk eszközeink meghibásodására, de ha mégis bekövetkezne, mi segítünk. Vedd igénybe porszívóid költségmentes szervizelését két évig, és az életre szóló garanciát egyedileg beállítható szervizdíj korláttal.

Tudj meg többet a Hilti Szervizről
Jelentkezz be a folytatáshoz.