Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Akkumulátoros sarokcsiszolók

Intelligens biztonsági funkciók, gyorsabb vágások és megnövelt akkumulátor-élettartam: ismerd meg itt, hogy a forradalmi Nuron akkumulátoros sarokcsiszolók hogyan válhatnak vállalatod előnyére

Intelligens biztonsági funkciók, gyorsabb vágások és megnövelt akkumulátor-élettartam: ismerd meg itt, hogy a forradalmi Nuron akkumulátoros sarokcsiszolók hogyan válhatnak vállalatod előnyére
AG 4S-22 akku-sarokcsiszoló (125 mm) Akkumulátoros, szénkefe nélküli sarokcsiszoló állítható fordulatszámmal mindennapi vágáshoz és csiszoláshoz akár 125 mm-es tárcsával (Nuron akkumulátorplatform)
AG 5D-22 akku-sarokcsiszoló (125 mm) Akkumulátoros, szénkefe nélküli sarokcsiszoló biztonsági kapcsolóval mindennapi vágáshoz és csiszoláshoz akár 125 mm-es tárcsával (Nuron akkumulátorplatform)
AG 6D-22 akku-sarokcsiszoló (125 mm) Nagy teljesítményű akku-sarokcsiszoló szénkefe nélküli motorral, SensTech vezérléssel és fejlett biztonsági funkciókkal legfeljebb 125 mm-es tárcsákhoz (Nuron akkumulátorplatform)
AG 6D-22 akku-sarokcsiszoló (150 mm) Nagy teljesítményű akku-sarokcsiszoló szénkefe nélküli motorral, SensTech vezérléssel és fejlett biztonsági funkciókkal legfeljebb 150 mm-es tárcsákhoz (Nuron akkumulátorplatform)
GTB 6X-22 akkumulátoros csőcsiszoló Változtatható sebességű akkumulátoros csőcsiszoló megnövelt teljesítménnyel és akkumulátor üzemidővel csöves anyagok csiszolásához és simításához (Nuron akkumulátorplatform)
GFB 6X-22 akkumulátoros szalagreszelő Változtatható sebességű akkumulátoros szalagreszelő megnövelt teljesítménnyel és akkumulátor üzemidővel fémek csiszolásához és simításához (Nuron akkumulátor platform)
GPB 6X-22 Akkumulátoros fémcsiszoló Változtatható sebességű akkumulátoros fémcsiszoló megnövelt teljesítménnyel és akkumulátor üzemidővel fémek csiszolásához és simításához (Nuron akkumulátor platform)
GDG 6-22 akkumulátoros egyenes csiszoló Változtatható sebességű akkumulátoros egyenes csiszoló erős, szénkefe nélküli motorral és extra működési idővel fémmegmunkáláshoz és építőipari fémmunkákhoz (Nuron akkumulátorplatform)
AG 4S-A22 akku-sarokcsiszoló 22 V-os akku-sarokcsiszoló elektronikus sebességvezérléssel és szénkefe nélküli motorral a mindennapi vágási és csiszolási munkálatokhoz, akár 5" (125 mm) méretű tárcsákkal
AG 125-A22 akku-sarokcsiszoló 22 V-os akkkumulátoros sarokcsiszoló szénkefe nélküli motorral a mindennapi vágáshoz és csiszoláshoz akár 125 mm átmérőjű tárcsákkal
AG 125-A36 akku-sarokcsiszoló Erős, 36 V-os, akkumulátoros sarokcsiszoló (kefe nélküli) vágáshoz és csiszoláshoz akár 125 mm átmérőjű tárcsákkal
AG 150-A36 akku-sarokcsiszoló Erős, 36 V-os, akkumulátoros sarokcsiszoló (kefe nélküli) vágáshoz és csiszoláshoz akár 150 mm átmérőjű tárcsákkal
GTB 6X-A22 akkumulátoros csőcsiszoló Akkumulátoros 22 V-os csőcsiszoló elektronikus fordulatszám szabályzóval a cső, hengeres alakú rozsdamentes/szénacél, alumínium, vörös- és sárgaréz és titán felületek csiszolására és finiselésére
GFB 6X-A22 akkumulátoros szalagreszelő Akkumulátoros 22 V-os szalagcsiszoló elektronikus sebességvezérléssel rozsdamentes/szénacél, alumínium, vörös- és sárgaréz és titán csiszolására és finiselésére
GPB 6X-A22 akkumulátoros fémcsiszoló Akkumulátoros 22 V-os fémcsiszoló gép elektronikus sebességvezérléssel rozsdamentes/szénacél, alumínium, vörös- és sárgaréz és titán csiszolására és finiselésére
Vissza a termékekhez ()
Összehasonlítás
Termékek ()
Worker cutting a rebar with an Angle Grinder causing sparks

Fedezd fel akkumulátoros sarokcsiszolóinkat

Csiszolás és vágás - könnyen hordozható, nagy teljesítményű gépeinkkel

Egész napos csiszolási, vágási feladataidat könnyen elvégezheted anélkül, hogy fölöslegesen bajlódnál a vezetékekkel. Erre kínálunk megoldást: akkumulátoros sarokcsiszolóink kiemelkedő teljesítménnyel, egyedülálló biztonsági funkciókkal, kényelmes kezeléssel rendelkeznek, hogy te bárhol és bármikor könnyen dolgozhass.

Az új Nuron akkumulátoros platformunkkal pedig egy gyorsabb, biztonságosabb és intelligensebb eszközt kapsz, mellyel növelheted folyamataid termelékenységét.

Az akkumulátoros sarokcsiszolók további előnyei

Kényelem és teljesítmény

Nincs a közelben áramforrás? Nem probléma. Legyen szó fémek, ásványi anyagok vágásáról, vagy csiszolásáról, akkumulátoros sarokcsiszolóinkra mindig számíthatsz.

Biztonság és tartósság

Az állásidők kedvezőtlenül hathatnak a határidőkre és a profitra. Gépeinket úgy készítettük, hogy azok nem csupán hosszú életűek, de ergonomikusak és biztonsági funkcióiknak köszönhetően csökkentik a sérülések kockázatát.

Teljes kompatibilitás

Vezeték nélküli sarokcsiszolóink tökéletesen működnek már meglévő akkumulátoraiddal. A még nagyobb teljesítményért, üzemidőért és az átláthatóbb gépparkért fedezd fel a Nuron 22V-os akkumulátoros platformját.

Worker grinding metal on a workbench with the cordless angle grinder AG 4S-22.

Több sarokcsiszoló, még több lehetőség

Akkumulátoros sarokcsiszolóink széles választékára a legtöbb alkalmazásnál számíthatsz

A kompakt méretű AG 4S-22 sarokcsiszoló sebességszabályozással rendelkezik, így gyorsan átvághatod a fémeket, ásványi anyagokat és csempéket, majd a kisebb fordulatszámmal könnyen elvégezheted a csiszolási munkákat. Egy egyedülálló gép, melyre minden körülmények között számíthatsz.

Körülményesebb munkákhoz, mint például vascsövek vágása, merevítőlemezek csiszolása és acélgerendák bevágása, az AG 6D-22 nagyobb sebességet és több vágást biztosít töltésenként, mint más, nagyobb és nehezebb akkumulátorral rendelkező 22V-os csiszolók (ez a teljesítmény más, vezetékes sarokcsiszolóinkkal lett összehasonlítva).

Worker cutting concrete with AG 6D-22 angle grinder connected to a vacuum (DRS)

Továbbfejlesztett biztonság és kényelem

Felhasználóbarát gépek, melyekkel kisebb erőfeszítéssel több munka végezhető el

Könnyebb, keskenyebb kialakításuknak és a csúszásmentes gépburkolati elemeiknek köszönhetően akkumulátoros sarokcsiszolóink precízebb és kevésbé fárasztó munkavégzést biztosítanak - még a nehezebben hozzáférhető, szűk helyeken is. Az aktív forgatónyomaték-szabályozás (ATC) megakadályozza a szerszámtest irányíthatatlan forgását a tárcsa elakadása esetén - ezzel csökkentve a sérülések kockázatát.

A biztonsági kapcsolók megkönnyíthetik életedet, de emellett veszélyt is jelentenek. Termékeink közül kiemelkedő akkumulátoros sarokcsiszolóink ezért rendelkeznek biztonsági kapcsolóval, hogy segítsék csökkenteni a valószínűségét az esetleges baleseteknek.

Working cutting rebar with the cordless angle grinder AG 6D-22

Biztonságosabb és okosabb megoldások

AG 6D-22: innovatív biztonsági funkciók és optimális teljesítmény, a Nuron előnyeivel

A sarokcsiszolók veszélyesek, és váratlan veszélyforrásnak tehetik ki a használójukat, például elakadás esetén. A sérülések elkerülése érdekében AG 6D 22 gépünkben megtalálható az új 3D-ATC funkciónk, mely azonnal megállítja a gép működését, amennyiben érzékeli, hogy az váratlanul elhagyta a munkafelületet. Továbbá, ha a felhasználó elengedi a gépet, a markolatban lévő SensTech érintésvezérlésű funkció azonnal lekapcsolja annak áramellátását. 

A széles körű Nuron platform részeként pedig a beépített akkumulátordiagnosztika figyelmeztet az akkumulátor állapotára, míg az adatvezérelt szolgáltatások segítenek csökkenteni az állásidőt, hogy ezzel optimalizálhasd csapatod munkáját.

Vágótárcsák sarokcsiszolóinkhoz

Bármilyen feladatról is legyen szó, vágótárcsáinkra számíthatsz

A megfelelő szerszámzattal, akkumulátoros sarokcsiszolóidat a munkaterület egyik legsokoldalúbb eszközeként használhatod. Vágj és csiszolj abrazív tárcsákkal, fémeket, csiszolj és polírozz csiszolólapokkal, vagy akár távolítsd el a festéket és a rozsdát drótkeféinkkel.

A különböző méretekben és vastagságokban kapható tárcsáink gyorsabb vágást és hosszabb élettartamot biztosítanak.

Készítsd el saját sarokcsiszoló csomagodat

Válaszd ki a számodra szükséges gépeket és kiegészítőket. Készíts saját akkumulátoros sarokcsiszoló csomagot termékeink széles választékából.

Dönts szabadon

Egészség-és munkavédelem

Biztosítsd a pormentes munkavégzést csapadot számára. Kombináld sarokcsiszolódat porelszívó megoldásainkkal (DRS), vagy válaszd akkumulátoros VC 10 porszívónkat.

Porszívók és porelszívó megoldások

Csökkentsd gépköltségeidet

Flottamenedzsment szolgáltatásunkkal fix havi díjért biztosítunk számodra gépeket. Kerüld el a fölösleges, nagy összegű kiadásokat.

Tudj meg többet a Flottamenedzsmentről
Jelentkezz be a folytatáshoz.