Ugrás a tartalomra

További részletek Bővebben

Hilti

Highlights

Utólagosan beszerelt és beöntött dübelekkel rendelkező alaplemezek; utólagosan beépített betonacélok; betonbetétek, korlátok és más szerelvények tervezésének leggyorsabb módja a Hiltivel

A PROFIS Engineering Suite felhőalapú, így azonnal használatba vehető. Még a legújabb előírások és termékadatok is automatikusan frissülnek. Mindez az előre megadott információ több órát takaríthat meg, amelyben a legújabb jóváhagyásokat, előírásokat és dübeleket kutattad volna. Más lassú, számos hibalehetőséget rejtő tevékenységek – például a kézi teherátadási számítások – elkerülése a más szerkezetelemzési szoftverek – például Etabs, Robot, SAP2000, StaadPro, Dlubal RFEM és RSTAB – adatainak közvetlen importálási lehetőségével.

Csökkentsd minimálisra a pazarlást és takaríts meg időt az előírásoknak való megfelelés veszélyeztetése nélkül

A PROFIS Engineering Suite fizetős változata által kínált pontosság, különösen a Component-based Finite Element Method (CBFEM) elemzés, segít csökkenteni a túlzott toleranciákat kapcsolatok tervezésekor. Az eredmény egy olyan terv, amely segít anyag- és bérköltségeket megtakarítani, miközben mégis tükrözi a releváns előírásokat és a teljes alaplemez-csatlakozás valós viselkedését.

Ingyenes szerkezetikapcsolat-tervező szoftver is elérhető

Miután a prémium verzió ingyenes próbaidőszaka véget ér, továbbra is támaszkodhatsz a PROFIS Engineering Suite szoftverre szinte minden gyakori szerkezeti kapcsolat esetén. Standard ingyenes szoftverünk ideális mindennapi esetekhez, ahol elég a merev tervezés vagy az alaplemez merevségének ellenőrzése. Az ingyenes szoftverrel tervezhetsz beöntött dübeleket.

Könnyedén dokumentálhatod a terveidet és exportálhatod őket a fő BIM és CAD szoftverekbe

Igény szerint előállíthatók részletes, lépésenkénti dübeltervezési dokumentumok, melyek minden lépésnél rajz- és formulákat jelenítenek meg. A terveid exportálhatók is 2D-ben és 3D-ben a standard BIM és CAD programjaidba való integrációhoz.

A helyi vagy nemzetközi szabványoknak megfelelő szerkezeti tervezőszoftver

Különféle Eurocode előírások, ACI, AISC, Indiai Szabványok, Ausztrál Szabványok és Orosz Előírások támogatottak. A PROFIS Engineering Suite automatikusan frissül, hogy a számodra szükséges előírások és jóváhagyások legújabb változatait használja.

Tervezőszoftver, de nem csak mérnököknek

A PROFIS Engineering Suite szoftverrel végzett tervezés a munkaterületen is javíthatja a hatékonyságot. Az építésvezetők okostelefonos alkalmazásunkkal megkereshetik a dübelek cikkszámát, míg az alvállalkozók könnyedén előállíthatják az EN 1090 szabványnak és a munkavédelmi szabványoknak megfelelő dokumentációkat a korlátokhoz.

Műszaki információk

Dokumentumok

Szaktanácsadás

Jelentkezz be a folytatáshoz.
Hozzáadva a kosárhoz
Hozzáadva a kosárhoz
Tovább a kosárhoz