Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Akkumulátoros szegbeverő készülékek

Tekintsd meg a Hilti leggyorsabb és legtisztább szerszámait mechanikus, elektromos és vízvezeték- (MEP-) elemek és gipszkartonsín felszereléséhez, valamint, hogy a Nuron akkumulátorok hogyan teszik még hatékonyabbá a teljesen elektromos rögzítőeszközöket

Tekintsd meg a Hilti leggyorsabb és legtisztább szerszámait mechanikus, elektromos és vízvezeték- (MEP-) elemek és gipszkartonsín felszereléséhez, valamint, hogy a Nuron akkumulátorok hogyan teszik még hatékonyabbá a teljesen elektromos rögzítőeszközöket
Felfogó X-PT B3 Hosszabbító eszköz a BX 3 akkumulátoros szegbeverővel való használatra
Worker installing drywall / drylining track on the floor using a BX 3-22.

Fedezd fel az akkumulátoros direktrögzítést

Válts akkumulátoros technológiára, a csendesebb és hatékonyabb munkavégzéshez

Alternatívát keresel a gázpatronnal működtetett szegbeverő készülékekre? Az akkumulátoros technológia lehetővé teszi a károsanyag kibocsátás mentes működést és a könnyebb, gyorsabb és halkabb munkavégzést. Végül, ami a legfontosabb, azt a teljesítményt nyújta, amit a csapatod elvár, gazdaságosabb kivitelben.

A legújabb NURON akkumulátoros platform révén nagyobb kényelmet, felhasználói élményt és több funkciót kaphatsz, mellyel a hatékonységot is növelheted.

Válts akkumulátoros direktrögzítésre

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésre tervezve - szegek betonba, acélba és bizonyos típusú szilárd falazatokba történő beveréséhes. Nincs fúrás, dűbelek vagy bármilyen korlátozás az építkezésen.

Károsanyag kibocsátás mentes működés

Nincs szükség patronok vagy gáztartályok tárolására, megsemmisítésére. A BX 3 akkumulátoros szerszámgépek csendesebbek és kevesebb tisztítást, karbantartást igényelnek.

Teljesen kompatibilis platform

Meglévő gépeidet könnyen használhatod az új Nuron 22V-os akkumulátoraiddal és töltőiddel. A hosszabb üzemidőért és az öndiagnosztikával ellátott akkumultárokért fedezd fel új NURON platformunkat.

Worker fastening wooden track placopan on floor with BX 3

Több lehetőség, számtalan alkalmazás

Akkumulátoros rögzítés a legtöbb gépészeti és belsőépítészeti munkálathoz

Akár vezetékeket, kábeleket, csatlakozódobozokat, vagy fej feletti lámpatesteket, gipszkarton síneket rögzítesz, a BX3 segít a hatékonyabb és könnyebb munkavégzésben. Ezek a gépek gyorsabbak, halkabbak, mint a gázpatronnal működtetett társaik, miközben a direkrögzítésnek köszönhetően kevesebb port termelnek, kisebb vibráció mellett. Emellett menetes szegeket is rögzíthetsz kötés és földelési/földcsatlakozási alkalmazásoknál. menetes szeges rögzítéshez ismerd meg a BX 3-BT akkumulátoros szegbeverőnket.

A lőpatronnal vagy gázpatronnal működtetett gépekkel ellentétben az akkumulátoros szegbeverők nem igényelnek speciális képzést vagy engedélyt, így azonnal munkához is láthatsz velük.

a worker checks a battery-powered direct fastener with a smart phone

Gyors, zökkenőmentes rögzítés

Az új funkciók révén hosszabban és hatékonyabban dolgozhatsz

Nincs gázpatron, nincs probléma. Az akkumulátoros szegbeverők sokoldalú rögzítést tesznek lehetővé különféle mechanikai alkalmazásokra, gyorsabb és minsőségibb munkát biztosítva. Ezek mellett kevesebb elakadást és nagyobb biztonságot fogsz tapasztalni, így csönnetve az állásidőt.

Használd ki a könnyen betölthető tárat és az új utántöltésjelzőt. Küldd el géped műszaki állapotát, frissítéseket, használati adatokat és javítási információkat közvetlen az okostelefonodra, Bluetoothon keresztül, hogy elsőként értesülj róla, ha a gép javításra szorul, mielőtt még a munkaterületre kerülne.

Vezeték nélküli rögzítés, akár egész nap

BX 3-22: Ha készen állsz a gázpatront akkumulátorra cserélni

A BX 3-22 szegbeverő még nagyobb sebességet és üzemidőt tesz lehetővé az akkumulátoros direktrögzítés terén. Betonba vagy acélba való rögzítéskor a BX 3-22-vel akár 850 szeget rögzíthetsz egyetlen akkutöltéssel.

A széleskörű 22V-os NURON platform új, kompakt, nagy teljesítményű akkumulátorával egyszerűbb a fej feletti munkavégzés. A fejlett öndiagnosztika és az új felhő-alapú, csatlakoztatott funkciók révén kevesebb megszakítással és optimálisabb gépparkkal dolgozhatsz.

Kompromisszumok nélküli rögzítés

Ugyanazon technológiák, melyeket ideáig is használtál

A teljesítmény növelése érdekében a BX 3 szegbeverő készülékekkel együtt kifejlesztett horganyzott szegeink megoldást kínálnak a gipszkarton nyomvonalak, a kábelrögzítők, csőrögzítők és mennyezeti függesztők rögzítésére betonba, falazatba, zsalukőbe és acélba.

Az X-BT alkalmazásoknál menetes szegeink égés nélkül tudnak rácsrögzítést, földelési pontokat és ideiglenes tartókat rögzíteni.

Állítsd össze saját direktrögzítési csomagodat

Dönts szabadon és állítsd össze saját akkumulátoros csomagod, bármelyik szegbeverőt párosíthatod a neked tetsző kiegészítővel. Válassz a sztenderd vagy az új Nuron 22V-os platformjából.

Dönts szabadon

Inkább lőpatronnal működtetett gépet keresel?

Lőpatronnal működtetett gépeink is kiválóan teljesítenek a direktrögzítés során, bármilyen tömör betonról vagy feladatról legyen szó.

Lőpatronnal működtetett szegbeverő készülékek