Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Akkumulátoros SDS-Max fúrókalapácsok

Ismerje meg a Hilti SDS Max akkumulátoros fúrókalapácsot, amely 6+ kg-os súlytartomány legerősebb eszköze, és amely a legújabb Nuron vagy pedig 36 V-os akkumulátorokkal működik

Ismerje meg a Hilti SDS Max akkumulátoros fúrókalapácsot, amely 6+ kg-os súlytartomány legerősebb eszköze, és amely a legújabb Nuron vagy pedig 36 V-os akkumulátorokkal működik
TE 60-22 akkumulátoros fúrókalapács Akkumulátoros SDS Max (TE-Y) fúrókalapács aktív rezgéscsillapítással és aktív forgatónyomaték vezérléssel a beton nagy teljesítményű fúrásához és véséséhez (Nuron akkumulátorplatform)
TE 60-A36 akkumulátoros fúrókalapács Nagy teljesítményű, akkumulátoros SDS Max kombikalapács aktív rezgéscsillapítással és aktív forgatónyomaték-szabályzással a beton nagy teljesítményű fúrásához és véséséhez
Worker drilling hole into concrete block using TE 60-22 rotary hammer and VC 10-22 vacuum cleaner

Fedezd fel az SDS-Max fúrókalapácsainkat

Kiemelkedő teljesítmény nehéz igénybevételű munkáidhoz - vezeték nélküli kényelemmel

Dűbel-és átmenőfuratokat, dobozfuratokat készítesz betonba és falazatba, vagy éppen bontási műveleteken dolgozol? Ebben az esetben szükséged lehet az SDS-Max kiemelkedő erejére és teljesítményére. A közepes vagy nagy igénybevételű munkák gyakran nehezek, és kimerítőek. Az SDS-Max fúrókalapács kisebb súlyának és vibrációmentes technológiájának köszönhetően, megkönnyítheted munkádat.

A Nuron akkumulátoros platformmal pedig bárhol, bármikor, könnyen elérhető fúrókalapácsod, melyet egy nagy teljesítményű, a piacon kiemelkedő 22V-os akkumulátorral tudsz működtetni.

Használd ki az SDS Max fúrókalapácsok erejét

Rugalmasság

A megfelelő gép, a megfelelő feladathoz. Legyen szó vasbeton vagy falazat fúrásról, az SDS-Max fúrókalapácsok a kényelem és a magas teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálják.

Kiemelkedő termelékenység

Az alacsonyabb szerszámtömeg, a jobb ergonómia és az olyan funkciók, mint az aktív rezgéscsillapító rendszer (AVR) és az aktív forgatónyomaték-szabályozás (ATC) segíthetnek abban, hogy hosszabb ideig, biztonságosan dolgozhass.

Nagyobb kényelem

Optimalizáld gépparkodat a Nuron platformmal, és használd vezeték nélküli gépeidet az új 22V-os akkumulátorainkkal. Nagyobb teljesítmény, kompromisszumok nélkül.

Working digging compacted ground with powerful SDS-Max combihammer and clay spade chisel.

Kiemelkedő teljesítmény a legnehezebb munkákhoz

Sokoldalú rugalmasság fúrási és vésési munkákhoz

SDS-Max gépeinkkel gyorsabban és hatékonyabban fúrhat akár 80 mm-es mély furatot betonba és falazatba. Továbbá olyan munkák is könnyebbé válhatnak, mint a vésés és a bontás. Válassz magfúró száraink közül az 150 mm átmérrőjű furatokhoz.

Tönkrement a vezeték? Csatlakoztasd le a régit, és mihamarabb cseréld ki - ne várj a javításra.

Worker drilling in elevator shaft with powerful SDS-Max combihammer, with drop prevention tethering solution and dust removal DRS-D.

Könnyebb használat, kevesebb állásidő

Kiváló kezelhetőség, kevesebb vibrációval és kisebb visszarúgás kockázattal

Az innovatív biztonsági és kényelmi funkcióknak köszönhetően hosszabb megengedett üzemidőt érhetsz el - még kemény bontási munkák során is. Az AVR (aktív rezgéscsillapító rendszer) segít csökkenteni a vibrációt, míg az ATC (aktív forgatónyomaték-szabályzás) védi csapatodat, gépeidet és eszközeidet a váratlan túlforgástól.

Az opcionális porelszívó rendszerrel (DRS) párosítva pedig tisztább, a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági szabályoknak megfelelő munkaterületet tarthatsz fent.

Worker drilling into concrete with the new TE 60-22 and an attached dust removal system

A fúrókalapácsok következő generációja

TE 60-22: kiemelkedő teljesítmény a Nuronnal

A Nuron 22V-os akkumulátorral a TE 60-22 fúrókalapács több fúrást, magfurást, vésést, bontást tud elvégezni egyetlen töltéssel. Nincs szükséged vezetékre - a kivételes üzemidő magas teljesítménnyel párosul.

A Nuron platform segít még nagyobb termelékenységet elérni csapatod és szerszámaid számára. Tartós akkumulátorai ellenállnak a törésnek, fejlett állapotdiagnosztikával rendelkeznek, és a felhő alapú kommunikációnak köszönhetően nagyobb rálátást biztosítanak gépeid állapotára és üzemi teljesítményükre.

Construction worker sitting with a TE 60-22 Combihammer and a TE-YX hammer drill bit resting on his knee

Megbízható szerszámzatok

Nagyobb termelékenység fúrószárainkkal, magfúróinkkal és vésőinkkel

Kifejezetten SDS-Max szerszámainkhoz készültek, TE-YX kalapácsfúrófejeink optimalizált multi vágóélű karbidfej kialakítással rendelkeznek, a kiemelkedő fúrási teljesítményért és a kevesebb beszorulásért. Tökéletesen alkalmas betonhoz, téglához, betonacéllal erősített falhoz. Gyémánthegyű ütvefúrófejeink pedig továbbfejlesztett geometriával rendelkeznek a hosszabb élettartam érdekében.

A horonyvágás során gyorsabb és egyenletesebb eredményeket érhetsz el kézi furattisztítás nélkül, ha a TE-YD pormentes fúrószárat választod. Bontási feladatokhoz pedig válaszd hosszú élettartamú, önélező vésőinket.

Válaszd a rugalmasságot, válaszd a Nuront

Válaszd ki a számodra szükséges fúrókalapácsot a megfelelő tartozékokkal.

Dönts szabadon

Egészség-és munkavédelem

A pormentes munkaterülettel megóvhatod csapatod egészségét, és gépeid műszaki állapotát. Fedezd fel porelszívó megoldásainkat.

Porszívók és porelszívó megoldások

Kezeld egyszerűen gépköltségeidet

Flottamenedzsment szolgáltatásunkkal fix havi díjért biztosítunk számodra gépeket. Kerüld el a fölösleges, nagy összegű kiadásokat.

Tudj meg többet a Flottamenedzsmentről