Tudj meg többet a Nuronról!További részletekBővebben

Akkumulátoros SDS-Plus fúrókalapácsok

Tekintsd meg az összes Nuron, 22 V-os és 36 V-os akkumulátoros, fúráshpz/könnyű véséshez való szerszámot a 2–4 kg-os (4–9 fontos) súlytartományban, mindennapos építési munkához

Tekintsd meg az összes Nuron, 22 V-os és 36 V-os akkumulátoros, fúráshpz/könnyű véséshez való szerszámot a 2–4 kg-os (4–9 fontos) súlytartományban, mindennapos építési munkához
TE 2-22 akkumulátoros fúrókalapács Kompakt és könnyű SDS Plus akkumulátoros fúrókalapács pisztolymarkolattal a legjobb manőverezhetőségért fej feletti fúrási munkálatoknál (Nuron akkumulátorplatform)
TE 6-22 akkumulátoros fúrókalapács Sokoldalú SDS Plus akkumulátoros fúrókalapács széles fúrási tartományban, vésőfunkcióval és gyorsbefogó tokmánnyal (Nuron akkumulátorplatform)
TE 30-22 akkumulátoros fúrókalapács Erőteljes akkumulátoros SDS plus (TE-C) fúrókalapács aktív rezgéscsillapítással és aktív forgatónyomaték vezérléssel a beton fúrásához és korrekciós véséséhez (Nuron akkumulátorplatform)
Worker using TE 30-22 for formwork application

Fedezd fel SDS Plus fúrókalapácsainkat

Kényelmes, akkumulátoros fúrás és vésés egész napra

Tapasztald meg a nagyobb sebességet, hosszabb üzemidőt és a kevesebb állásidőt a kiemelkedő népszerűségnek örvendő SDS Plusz fúrókalapácsainkkal.

A Nuron akkumulátoros platformunkon futó gépekkel pedig még nagyobb teljesítményre és üzemidőre számíthatsz, mint valaha.

Hozd ki a legtöbbet SDS-Plus fúrókalapácsainkból

Rugalmasság

Akár fúrnod kell falazatba vagy betonba, akár vésned kell nehezen hozzáférhető helyeken, nálunk megtalálod a számodra ideális fúrókalapácsot, amely segít munkád könnyebb elvégzésében.

Jobb termelékenység

Az alacsonyabb szerszámtömeg, a jobb ergonómia és az olyan funkciók, mint az aktív rezgéscsillapító rendszer (AVR) és az aktív forgatónyomaték-szabályozás (ATC) segíthetnek abban, hogy hosszabb ideig és biztonságosan dolgozhass.

Nagyobb kényelem

Optimalizáld gépparkodat a Nuron platformmal, és használd vezeték nélküli gépeidet az új 22V-os akkumulátorainkkal. Nagyobb teljesítmény, kompromisszumok nélkül.

Construction worker drilling overhead with a TE 4-22 for pipe fastening using Installation Systems, with an SL 2-22 lamp in the background

Munkádhoz szükséges kiemelkedő teljesítmény

Minden alkalmazásra - fej fölötti fúrástól egészen a bonyolult vésésig

Könnyen alkalmazható fúrókalapácsaink magas teljesítményt nyújtanak számodra bárhol és bármikor. Fúrókalapácsaink rendelkezésedre állnak könnyebb és nehezebb igénybevételű munkáidhoz is egyaránt.

Ha még nagyobb teljesítményt szeretnél elérni, válaszd a 22V-os Nuron akkumulátoros fúrókalapácsainkat.

Worker drilling into concrete with safe and high performing rotary hammer TE 6-22 and TE DRS-4/6

Kevesebb fáradtság, nagyobb biztonság

Jobb kezelhetőség, kisebb rezgés és kisebb visszarúgás veszély

Védd meg csapatodat a sérülésektől a munkaterületen az SPS-Plus fúrókalapács beépített aktív rezgéscsillapító rendszer (AVR) és aktív forgatónyomaték-szabályozó (ATC) technológiájának köszönhetően. Az AVR segítségével akár kétharmadával is csökkentheted a gépek rezgését, az aktív forgatónyomaték-szabályozó (ATC) pedig segít megakadályozni gépeid túlforgását váratlan elakadás esetén.

Az opcionális porelszívó rendszerrel (DRS) párosítva pedig tisztább, a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági szabályoknak megfelelő munkaterületet tarthatsz fent.

 

a rotary hammer drills through concrete

Továbbfejlesztett fúrókalapács

Lépj szintet TE 30-22 fúrókalapáccsal

Fél évszázaddal ezelőtt a modern fúrókalapácsok úttörői voltunk, és ez a történet a TE 30-22-vel folytatódik, amely megváltoztatja a jövőt.

A minden eddiginél jobb kezelhetőségű Nuron akkumulátoros TE 30-22 fúrókalapács megérkezett. A Nuron 22V-os akkumulátorainkkal a vezetékes szerszámgépek maximális teljesítményét élvezheted, kivételes üzemidővel és rugalmassággal.

Tile removal with versatile SDS plus rotary hammer TE 6-22

Szerszámzatok, neked tervezve

Gyorsabb és hosszabb munkavégzés a speciális fúrószárainkkal és vésőinkkel

Még nagyobb teljesítményt érhetsz el SDS fúrókalapácsainkkal, ha a hozzájuk kifejlesztett szerszámzattal használod gépeidet.

Gyorsabb fúráshoz - acélerősítésű betonhoz, betonhoz, téglához, falazathoz - válaszd TE-CX fúrókalapács szárunkat, mely segít munkád könnyebb elvégzésében többszörös vágóélének és fejlett geometriájának köszönhetően. Pormentes fúráshoz válaszd TE-CD fúrószárunkat, vésési munkáidhoz pedig tekintsd meg vésőszárainkat.

Készítsd el saját akkumulátoros csomagodat

Válaszd ki a számodra megfelelő fúrókalapácsot a szükséges tartozékokkal.

Rakd össze saját akkumulátoros csomagod

Egészség-és munkavédelem

Biztosíts pormentes munkavégzést csapadot számára az SDS-Plusz fúrókalapáccsal, és kombináld HEPA szűrős porelszívó megoldásainkkal (DRS 4-A, DRS-6-A), vagy a DRS 6-A-val, vagy válaszd akkumulátoros VC 10 porszívónkat. 

Porszívók és porelszívó megoldások

Csökkentsd gépköltségeidet

Flottamenedzsment szolgáltatásunkkal fix havi díjért biztosítunk számodra gépeket. Kerüld el a fölösleges, nagy összegű kiadásokat.

Tudj meg többet a Flottamenedzsmentről