Flottamenedzsment - Gyakran Ismételt kérdések

Flottamenedzsment

Flottamenedzsment a Hilti Weboldalon

A Flottamenedzsment szolgáltatást használó ügyfeleink részére létrehoztunk egy gépekkel kapcsolatos információs oldalt a Hilti Weboldal felületén.

A mindig elérhető online lista segít egyszerűsíteni a flottába tartozó gépek kezelését a leltári szám alapján, mellette a szerződések lejárati dátumával.

  • Aktuális géppark lista
  • Egyedi flotta címke megrendelése, pótlása
  • Javítási megrendelés

Gyakori kérdések

Fordulj hozzánk bizalommal a flottával kapcsolatos bármely kérdéseddel!

Kihez forduljak, ha

…flottamenedzsment szerződést szeretnék kötni?

Az optimális géppark kiválasztása és a pontos szerződéses feltételek és az abban foglalt teljes körű szolgáltatások megismerése érdekében érdemes ügyfélszolgálatunkon személyes szaktanácsadást kérni.

…flottamenedzsment rendelésemet szeretném leadni?

Megrendelési igényedet leadhatod az online felületen vagy az ügyfélszolgálaton, az eredeti szerződési dokumentumok Hilti központba (1037, Budapest, Bécsi út 271.) történő eljuttatása útján.

Ha rendelési igényedet a weboldalon keresztül jelzed számunkra, ügyfélszolgálatos kollégánk vagy szaktanácsadód 1 napon belül visszahív!

…bővíteni szeretném  a gépparkom?

Hívd szaktanácsadó kollégánkat vagy az ügyfélszolgálatot, hogy megismerhesd a legújabb Hilti technológiákat, az adott alkalmazáshoz legmegfelelőbb gépeinket, megoldásainkat, és a szerződés bővítésének lehetőségeit.

…hónapokon, napokon belül lejár a Flottamenedzsment szerződésem?

Hívd szaktanácsadó kollégánkat vagy az ügyfélszolgálatot, hogy egyeztessük a lejáró eszközöket. Egyúttal szívesen bemutatjuk a legújabb fejlesztéseinket, amelyekre érdemes a lejáró gépeket lecserélni. A lejárt gépeket minden esetben a futamidő utolsó napjáig vissza kell szolgáltatni a Hilti számára (1037, Budapest, Bojtár utca 58-62). Minden esetben javasoljuk, hogy először vedd át az új eszközeidet és ezt követően intézzük közösen a régi gépek elszállítását, hogy Te zavartalanul végezhesd a munkádat.

…gépemet javíttatni szeretném?

Javítási igényedet jelezd felénk online felületen keresztül vagy hívd az ügyfélszolgálatot és mi elszállítjuk, megjavítjuk, visszaszállítjuk a gépeidet.

…Cseregépet szeretnék igényelni a javítás idejére?

Cseregép igényedet a javítás megrendelésekor is, azonnal leadhatod ügyfélszolgálatunkon vagy a Hilti weboldalon keresztül a szállítási információk megadásával. Ebben az esetben, amikor megyünk a javítandó gépért, már át is tudjuk adni részedre a cseregépet.

…többletbérgépet szeretnék igényelni?

Többletbérgép igényedet jelezheted ügyfélszolgálatunkon vagy szaktanácsadódon keresztül. Többletbérgépet minimum 5 munkanapra lehet igényelni, fix napidíjért. A gépek ki és visszaszállítását a napi díj tartalmazza.

…cseregépemet, többletbérgépemet szeretném visszajuttatni a Hiltihez?

Hívd ügyfélszolgálatunkat és kollégáink regisztrálják a visszaszállítás időpontját és helyszínét.