Tegyünk együtt a fenntarthatóságért

A termékeinkkel dolgozva máris részese vagy a globális körforgásnak

Az építőipar döntő szerepet játszik növekvő népességünk igényeinek kielégítésében, az iskolák és kórházak építésétől az otthonokig és utakig. Jelenleg az ipar hatalmas mennyiségű nyersanyagot és természeti erőforrást fogyaszt, és a teljes globális energiával kapcsolatos CO2-kibocsátás közel 40% -áért felelős.

Vannak azonban pozitív jelek arra, hogy az iparág lépéseket tesz a fenntarthatóbbá válás érdekében. Egy nemrégiben készült felmérésben a válaszadók 47%-a szerint a fenntarthatóság ma már komoly aggodalomra ad okot, a mérnöki és építőipari cégek 58%-a pedig azt mondta, hogy csökkentette a teljes energiafogyasztást. A Hiltinél felelősséget vállalunk tevékenységeink környezeti hatásainak aktív kezeléséért és a fenntartható üzleti gyakorlatok bevezetéséért, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked ebben is.

AZ ÉPÍTŐIPAR JELENLEGI ÁLLAPOTA

40 %

üvegházhatású gázok kibocsátása
Az építőipar felelős a globális ÜHG-kibocsátás mintegy 40%-áért.

42 %

piaci növekedés
A globális építőipari piac az előrejelzések szerint 2030-ra 42%-kal fog növekedni

4.5 billió USD

növekedés 2030-ra
Az építési piac 2030-ra várhatóan 4,5 billió dollárral fog növekedni.

69 %

teljes kibocsátás
A meglévő épületek üzemeltetése és használata az építési értéklánc mentén a teljes kibocsátás 69%-áért felelős.

Tegyünk együtt az éghajlatváltozás lassításáért

Segítünk csökkenteni a környezetre gyakorolt hatását, miközben növeli építőipari vállalkozását

Az építőanyagok, például a beton és az acél szénlábnyoma felelős a globális energiával kapcsolatos CO2-kibocsátás akár 16%-áért is. A teljes globális energiával kapcsolatos CO2-kibocsátás 69% -a a meglévő épületek üzemeltetéséből és használatából származik. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket a számokat. A fenntarthatóság nem csak egy divatos szó – kulcsfontosságú lesz jövőbeli üzleti sikereink szempontjából.

Hosszú távú sikert szeretnénk biztosítani magunknak és Önnek, ügyfeleinknek azáltal, hogy együtt dolgozunk olyan energiahatékony megoldásokon, amelyek segítenek vállalkozásunk fenntartható növekedésében. Segíthetünk csökkenteni szénlábnyomát az építési fázisban, és növelni az energiahatékonyságot az üzemeltetési szakaszban, miközben egészségesebb és biztonságosabb környezetet biztosítunk épületei számára. Termékeink és megoldásaink segíthetnek a munkafolyamatok és kialakítások optimalizálásában a pazarlás csökkentése és az energiahatékonyság növelése érdekében.

FENNTARTHATÓ MEGKÖZELÍTÉS

Újrahasznosítás

Körforgásossági megközelítésünk termékeink teljes életciklusára összpontosít, a tervezéstől a gyártáson át a javításig, maximális értéket teremtve a nyersanyagok és erőforrások minimális felhasználásával – többet kevesebből.

Ismerje meg az újrahsznosítási tevékenységünket

Trendek az építőiparban

Az építőipar folyamatosan fejlődik. Tudja meg, hogyan gyorsíthatja fel projektjeit, csökkentheti költségeit és hogyan teheti jövőbiztossá vállalatát olyan megoldásainkkal, mint a BIM szolgáltatások, az intelligens gépek vagy a Jaibot fúrórobot.

Tudjon meg többet a trendekről

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A FENNTARTHATÓ NÖVEKEDÉS IRÁNT

Szénlábnyomunk csökkentése zöld épületekkel

Iparágként döntő szerepet töltünk be az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású építőanyagok kutatásában, fejlesztésében és gyártásában, valamint az anyagok élettartamának növelésében. A Hilti erősen elkötelezte magát az SBTi-vel való együttműködés mellett, hogy segítsen 1,5 °C-ra korlátozni a globális hőmérséklet-emelkedést. Rövid távon azt is tervezzük, hogy 2033-ra jelentősen csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást a teljes értékláncunk mentén, hosszú távon pedig 2050-re elérjük a nettó nullát. Ezzel az elkötelezettséggel támogatni tudjuk Önök – ügyfeleink – fenntarthatósági kezdeményezéseit. Ha hosszú távon sikeresek akarunk lenni, már most el kell kezdenünk megőrizni a természeti erőforrásokat és csökkenteni intézkedéseink környezeti hatását.

Kattintson alább, ha többet szeretne megtudni három fenntarthatósági pillérünkről: kevesebb környezeti terheléssel működünk, nagyobb egészséget és biztonságot biztosítunk az építőiparban, és hozzájárulunk egy igazságosabb társadalomhoz.

FENNTARTHATÓSÁGI FEJLŐDÉSÜNK EDDIG

18 %

Csökkent a vízfogyasztás üzemeinkben
A talaj- és felszíni vízforrásokból nyert víz felhasználásával 18%-kal tudtuk csökkenteni üzemeink vízfogyasztását az előző évhez képest.

100 %

Zöld villamos energia felhasználása minden tevékenységünkben világszerte
Működésünk világszerte 100% -ban zöld villamos energiával működik, akár vásárlás, akár saját fotovoltaikus rendszereink révén.

100,000 rész

10-szeresére nőtt a felújított alkatrészek felhasználása javításaink során bővítettük
újrafelhasználási programunkat, és két év alatt 10 000-ről 100 000-re növeltük a felújított alkatrészek számát.

300 projektek

6000 Hilti csapattag
támogatásával Szeretnénk fenntartható pozitív hatást gyakorolni ott, ahol munkatársaink élnek és dolgoznak. Társadalmi szerepvállalásunk két programon alapul: a Hilti Alapítványon és az "Elkötelezett az üzleten túl" önkéntes programunkon.

Növelje a termelékenységet

A termelékenység tekintetében az építőipar gyakran más ágazatok mögött van. Segítünk a folyamatok digitalizálásában és a munkafolyamatok javításában a fejlett felméréshez, padlólapokhoz, csőfüggesztéshez, burkolatokhoz, gipszkartonhoz, beágyazás utáni megerősítéshez és egyebekhez kínált teljes körű megoldásainkkal.

További információk a termelékenységről

Géppark kezelés a Hilti megoldásaival

Átláthatóbb eszköz és költségkezelés. Használja a Hilti megoldásait az üzletmenet folytonosságához is. Egyetlen gombnyomással intézheti gépeinek karbantartását, biztosíthatja gépparkját vagy kezelheti kiadásait. 

Tudjon meg többet megoldásunkról

Megosztás