HOGYAN TERVEZZ, KIVITELEZZ ÉS ELLENŐRIZZ RÖGZÍTÉSTECHNIKAI RENDSZEREKET

Hilti rögzítéstechnikai megoldások, termékek, szoftver és szolgáltatások

Hilti HIT-HY 70 chemical anchor on glass

Akár korlátról, akár homlokzati rögzítésről van szó a világ legmagasabb felhőkarcolójában a Hiltinél széleskörű rögzítéstechnikai megoldásokat biztosítunk.

Az egész világon mindent átfogó háttértámogatást adunk, hogy segítsünk a tervezésben: oktatásokat, helyszíni próbaterheléseket és szaktanácsadást biztosítunk.

Több, mint 60 év tapasztalattal rendelkezünk dűbelek és rögzítéstechnikai termékek fejlesztésében.

Hilti HIT-HY 200 injectable mortar

Terveztünk már kifejezetten robusztus és speciális termékeket ás alkalmazásokat, úgy mint:

  •  a Hilti SafeSet Technoógiája a rögzítéstechnikai rendszerekkel alkalmazva: a furat készítésével egyidőben a furattisztítás is megtörténik így további tisztítás nem szükséges.
  •  a Hilti bebetonozott sínek (HAC) – az előre elhelyezett rögzítéstechnikai rendszerek új generációja: a bebetonozott sínek innovatív V alakja megelőzi az üregek és légzsákok kialakulását a betonban.
  • a Hilti PROFIS tervezői szoftverek, úgy mint a PROFIS Anchor vagy Anchor Channel (bebetonozott sínek: a helyi szabványokkal kompatibilis szoftverek, hogy megkönnyítse és gyorsabbá tegye a tervezést.

További információkért vedd fel a kapcsolatot a helyi Hilti csapatával. Örömmel segítünk a munkaterületen, online vagy akár telefonon. 

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás