Munkások pakolják ki az előszerelt szerelőrendszereket egy teherautóról

Előszerelési szolgáltatás a szerelőrendszerekhez

Hogyan tudja megkönnyíteni a helyszíni munkavégzést a kábel/csőtartók előszerelése vagy méretre vágása és összecsomagolása

A szerelőrendszerek helyszíni gyártása, összeszerelése az építési projektek késését, költségtúllépést és anyagtárolási problémákat okozhat, a baleseti kockázatról nem is beszélve. A Hilti előszerelési szolgáltatása ennek a problémának a megoldására jött létre.

Miről szól a Hilti Előszerelési Szolgáltatása?

A Hiltinél egy teljeskörű szolgáltatást kínálunk a BIM-alapú tervezési megoldásoktól kezdve a különféle típustartók megtervezésééig és ledokumentálásáig. Jól ismerjük az építési projekteken felmerülő mindennapi kihívásokat, legyen szó az idő és helyhiány okozta korlátokról, a munkaerőhiányról vagy a balesetveszélyről, vagy akár a vágási veszteség és a szállítási költségek okozta problémákról.

Az épületgépészeti csővezetékek és kábeltálcák akár több száz típustartójának megrendelése, vágása és a munkaterületen történő összeszerelése hatalmas kihívást jelent! Sok felesleges időt töltenek az összes szükséges kis alkatrész szétválogatásával, nem is beszélve a szerelősínek szállításáról és hosszának vágásáról, mielőtt végleges helyükre telepítenék őket.

Az Előszerelési Szolgáltatásra létrehozott egységeink célja, hogy megbirkózzanak ezekkel a kihívásokkal – segítve ügyfeleink hatékonyságának javítását a költségek és a telepítési idő csökkentésével, mindezt a legmagasabb minőségi színvonalon.

Teljesen összeszerelt ügyféligényre szabott majomhinták, konzolok, és közös szerkezetek teljes előszerelése; a megfelelő alkatrészek összecsomagolása; és a szerelősínek, menetesszárak hosszának méretre vágása az, melyekkel az előregyártási szolgáltatásaink segítenek pénzt és időt megtakarítani a projekten.

FŐBB ELŐNYÖK

50 %

-kal
kevesebb szerelési idő

20 %

-kal
kevesebb vágási veszteség

5-10 x

nagyobb
hatékonyságnövekedés

Hogy néz ki a Hilti Előszerelési Szolgáltatása?

Scanning pre-assembled support systems

Előszerelés

Teljes mértékig személyreszabott, félig-szerelt majomhinták, tartószerkezetek. Szükség szerint a munkaterületre történő ütemezett szállítással, szerelésre készen.

Gyorsítsd fel az ütemezést a cső-és kábeltálcák szerelési idejének csökkentésével.Tovább
Worker kiitting and packaging modular support systems

Összekészítés

Egyedi szerkezetek összeválogatva a hozzájuk tartozó szükséges alkatrészekkel, méretre vágott szerelősínekkel és a használati utasításokkal, mindez a munkaterületen történő összeszerelésre készen.

Kerülje el a hiányzó alkatrészekből származó problémát és egyszerűsítse le a cső- és kábeltálca tartók összeszerelésének komplexitását.

Tovább
Worker cutting channels for modular support systems

Vágás

Hilti szerelősínek igény esetén adott méretre történő vágása, sorjázása és a vágási élek cink bevonattal történő kezelése.

Takarítson meg időt és kerülje el a munkaterületen történő vágásból eredő esetleges baleseteket, és bízza azt a Hilti specialistáira.Tovább

előnyök

Worker Icon

Kevesebb szakképzett munkaerőköltség

Az előreszerelet szerkezetek miatt kevesebb szakképzett munakerőre van szükség az építkezéseken

Quality Certificate Icon

Magasabb összeszerelési minőség

Teljeskörű Hilti megoldás: Az előszerelt szerkezeteket saját szakembereink készítik el

Approved Icon

Alacsonyabb baleseti kockázat

Nincs vágás az építkezéseken: A kontrollált körülmények közötti Előszerelésünk csökkenti az esetleges balesetek kockázatát

Competitive Advantage Arrow

Versenyképes előny

Tartsd be a projekt ütemtervét és ajánlj egy értékes kivitelezési szolgáltatást

Szeretnél többet megtudni a Hilti Előszerelési szolgáltatásáról?

kapcsolódó tartalmak

MIQ

Szerelőrendszerek

Fordult a Hiltihez teljeskörű csőrögzítési megoldásokhoz legyen szó az egyszerű szerelősínekről, csőbiilincsekről az egészen egyedi mérnöki tervezést igénylő szeizmikus, földengésbiztos megoldásainkig. Az online típusválasztónk segítségével sokkal hatékonyabban tudod kiválasztani akár te is a szükséges kábel/cső rögzítési megoldásokat.

Tudj meg többet
Building Information Modeling

Building Information Modeling

Még mindig úgy véled a BIM csak a mérnököknek való? Gondold át újra! A Hilti legújabb szolgáltatásaival mindenki részesül a tervezés, kivitelezés és karbantartás egyszerűbb megoldásaiból.

Tudj meg többet

Megosztás