HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ DETEKTÁLÓ RENDSZERT?

Hilti betonszkennerek és vezeték nélküli detektáló rendszerek

A Hiltinek sokféle terméke létezik, mellyel feltérképezhetők a beágyazott betonacélok, csövek, elektromos vezetékek és egyéb elemek betonszerkezetben vagy más alapanyagban.

Az számít, hogy milyen munkán dolgozol – betonacélt vagy elektromos vezetéket keresel, esetleg egy óriási felületet kell felmérnéd.

Vezeték nélküli termékeink roncsolásmentes vizsgálatokkal segítik, hogy elkerüld a fúrás, vésés, vágás okozta károkat.

PS 85

Egyszerűen használható falszkenner és szegkereső a beágyazott tárgyak közelében végzett fúrás és vágás során előforduló ütések megelőzésére

További információ

HILTI PS 250 FERROSCAN DETEKTÁLÓ RENDSZER

Roncsolásmentes vizsgálatra tervezték, hogy megtalálja a betonacélt a betonszerkezetekben, ill. megbecsülje annak átmérőjét, hosszát és a betontakarás vastagságát.

További információ

HILTI PS 1000 X-SCAN DETEKTÁLÓ RENDSZER

Nagy felületek szkennelésére lett tervezve, hogy 30 cm mélységig megtaláljon fém vagy nem fém elemeket, többek között elektromos vezetékeket, melyek több rétegben lehetnek beágyazva az alapanyagban.

További információ

HILTI PX 10 FURATÁTJELÖLŐ RENDSZER

Megmutatja, hogyan és merre fúrj. Segít a furat kilépési pontjának meghatározásában – valamint megméri az alapanyag vastagságát, ill. kiszámolja a furat hosszát és szögét.

További információ

MITŐL KÜLÖNLEGESEK A HILTI DETEKTÁLÓ ESZKÖZEI?

Please enter alternative text here (optional)

A detektáló eszközeink vezeték nélküliek, ütés-, por- és vízállóak, valós idejű képet adnak, így egyből szkennelés után feljelölheted a szerkezetre az eredményt munkaterületen.

Detektáló szoftvert is kínálunk a szkennelések még alaposabb elemzése érdekében, így jegyzőkönyvet nyomtathatsz, arhiválhatod az adatokat, és beintegrálhatod más CAD-es alkalmazásokba is.

KÉRJ INGYENES HELYSZÍNI BEMUTATÓT!

Keresd fel a helyi Hilti csapatot, és kérj ingyenes bemutatót, hogy többet tudhass meg termékeinkről. Örömmel segítünk a helyszínen, online vagy telefonon.

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás