TŰZGÁTLÁS ELEKTROMOS ÉS GÉPÉSZ TERVEZŐK SZÁMÁRA

Hilti firestop for electrical and mechanical planners and engineers

A Hiltinél anyagkiírásokkal és a passzív tűzvédelmi lezárások megtervezésével segítjük munkádat.

Magas minőségű  termékeket, könnyen használható tervező szoftvereket és helyszíni, online vagy telefonos műszaki segítséget ajánlunk. Érdeklődj a helyi Hilti irodánál, ha többet szeretnél megtudni!

TŰZVÉDELMI MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Hilti firestop technical literature

Vess egy pillantást a Hilti tűzvédelmi termékekre, valamint műszaki utasításokat és engedélyezési dokumentumokat összefoglaló Műszaki Könyvtárára.

Ez egy gyors és egyszerű módja a tervezési információk és leírások kiválasztásának. Minden egy helyen. Csak vágd ki és illesszd be a rajzokat és szövegeket a tervedbe:

  • 2D rajzok
  • Anyagkiírások
  • Beépítési útmutatók
  • Engedélyezési dokumentumok

A legszigoúbb nemzetközi előíroknak megfelelően lettek tesztelve a Hilti tűzvédelmi termékeink. Előre tervezhetők, könnyen beépíthetőek és utólagosan ellenőrizhetőek.

Ha segítségre lenne szükséged a nem standard beépítéseknél, ajánlhatunk  Mérnöki szolgáltatást a tervek és a beépítés ellenőrzésére. Ez a szolgáltatás  nemzetközi előírásokon és vizsgálatokon alapul. Küldj egy e-mailt a Mérnöki szolgáltatás kipróbálásához.

HASZNÁLD A TŰZVÉDELMI TERVEZŐ SZOFTVERÜNK

Hilti Button for Firestop Plug-in

Alkalmazd internetes kiválasztási segédletünket, BIM/CAD elemtárunkat a legmagasabb színvonalú tervezéshez.

Az online kiválasztási segédlet végigvezet téged az áttörés módjától kezdve, a csővezeték méretéig minden fontos lépésen, hogy a legjobb megoldást válaszd az átvezetés lezáráshoz.

A megfelelő anyag kiválasztása után, akár azonnal meg is rendelheted, letöltheted a szükséges dokumentumokat és rajzokat.

Egyszerűbbé teszi számodra a passzív tűzgátló anyagok betervezését a projektre, nem szükséges tovább keresned a katalógusunkban, a program automatikusan a legjobb megoldást nyújtja neked.

Kapcsolatba léphetsz mérnökeinkkel és segítséget kérhetsz a tervezésben.

HELYSZÍNI ÉS TELEFONOS MŰSZAKI SEGÍTSÉG VILÁGSZERTE

Cégünk több, mint 120 országban van jelen. Világszerte nyújtunk műszaki tréningeket és segítséget:

 

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás