Kosárhoz adva
Kosárhoz adva
Tovább a Kosárhoz

Tűzvédelem az adatok védelméért

Tűzvédelem magas, közepes és alacsony feszültségű vezetékek esetében

Hilti firestop for data management

A Hilti számos megoldást nyújt régi és új csőátvezetések tűzvédelmére.

  • Gyors és egyszerű beszerelés, ellenőrzés
  • Könnyű csőátvezetés építés után
  • Lehetőség a füst áthatolásának szabályozására
  • Megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, mint az ASTM és az EN

Tűzvédelem meglévő és új áttörések esetében

A Hilti tűzvédelmi termékeit új és felújítani kívánt építményekhez egyaránt használhatjuk.

A Hilti csapat széleskörű tűzvédelmi megoldásokat kínál, hogy a változatos megoldásokhoz legjobban alkalmazhatót választhassuk.

Az új kábel átvezetéseket tűzvédelmi szempontból szigetelhetjük lemezzel, tömítéssel, vagy bilincsel a beépítésük után. Vagy akár ilyen átvezetéseket telepíthetünk a falba vagy a padlóba, mielőtt a kábeleket fektetnénk.

Ha arra van szükséged, hogy egy nagy köteg kábel átvezetését oldd meg tűzvédelmi szempontból, Önnek a legjobb megoldás a Hilti tűzvédelmi téglája vagy a négyzet alakű tömítője.

Ha szabálytalan alaku átvezetést szeretne tömíteni, használhat négyszög alakú kábeltömítőt, tömítőmasszát, vagy tömítőt.

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Tűzvédelem alacson, közepes és magas feszültségű kábelekhez

Nagyon fontos kérdés a tűzvédelemtémakörében, hogy a csőátvezetések milyen sűrűn lesznek újratelepítve, annak érdekében, hogy a legjobb tűzvédelmi megoldást alkalmazhassuk.

Irodaépületekben, számítógépes adatbázis központokban, lakóépületekben, egészségügyi épüleetekben, laboratóriumokban a telekomunikációs és és elekrtomos vezetékek cserélése gyakorinak mondható.

Az ilyen építményekben, érdemes olyan tűzvédelmi rendszert kialakítani, ami lehetővé teszi ezen kábelek cserélését anélkül, hogy azokat újra kelljen telepíteni. Ilyen megoldások a Tűzvédelmi sleeve vagy tégla.

Olyan helyeken ahol a telepítések ritkán fordulnak elő, általában a dugókat lemezeket (lapokat), ragasztószalagokat, tömítőket, szoktuk ajánlani felhasználásra.

További információ

Megosztás

A Hilti csapata továbbra is rendelkezésedre áll néhány új változtatással Rendelkezéseink

Lépj velünk kapcsolatba!
Lépj velünk kapcsolatba!