Tűzvédelem az adatok védelméért

Tűzvédelem magas, közepes és alacsony feszültségű vezetékek esetében

Hilti firestop for data management

A Hilti számos megoldást nyújt régi és új csőátvezetések tűzvédelmére.

  • Gyors és egyszerű beszerelés, ellenőrzés
  • Könnyű csőátvezetés építés után
  • Lehetőség a füst áthatolásának szabályozására
  • Megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, mint az ASTM és az EN

Tűzvédelem meglévő és új áttörések esetében

A Hilti tűzvédelmi termékeit új és felújítani kívánt építményekhez egyaránt használhatjuk.

A Hilti csapat széleskörű tűzvédelmi megoldásokat kínál, hogy a változatos megoldásokhoz legjobban alkalmazhatót választhassuk.

Az új kábel átvezetéseket tűzvédelmi szempontból szigetelhetjük lemezzel, tömítéssel, vagy bilincsel a beépítésük után. Vagy akár ilyen átvezetéseket telepíthetünk a falba vagy a padlóba, mielőtt a kábeleket fektetnénk.

Ha arra van szükséged, hogy egy nagy köteg kábel átvezetését oldd meg tűzvédelmi szempontból, Önnek a legjobb megoldás a Hilti tűzvédelmi téglája vagy a négyzet alakű tömítője.

Ha szabálytalan alaku átvezetést szeretne tömíteni, használhat négyszög alakú kábeltömítőt, tömítőmasszát, vagy tömítőt.

Kapcsolódó Hilti tűzvédelmi termékeink

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Tűzvédelem alacson, közepes és magas feszültségű kábelekhez

Nagyon fontos kérdés a tűzvédelemtémakörében, hogy a csőátvezetések milyen sűrűn lesznek újratelepítve, annak érdekében, hogy a legjobb tűzvédelmi megoldást alkalmazhassuk.

Irodaépületekben, számítógépes adatbázis központokban, lakóépületekben, egészségügyi épüleetekben, laboratóriumokban a telekomunikációs és és elekrtomos vezetékek cserélése gyakorinak mondható.

Az ilyen építményekben, érdemes olyan tűzvédelmi rendszert kialakítani, ami lehetővé teszi ezen kábelek cserélését anélkül, hogy azokat újra kelljen telepíteni. Ilyen megoldások a Tűzvédelmi sleeve vagy tégla.

Olyan helyeken ahol a telepítések ritkán fordulnak elő, általában a dugókat lemezeket (lapokat), ragasztószalagokat, tömítőket, szoktuk ajánlani felhasználásra.

További információ

Megosztás