MODULÁRIS SZERELŐRENDSZER NAGY TERHEK ESETÉN

Hilti MI és MIQ szerelőrendszerek

Hilti MIQ modular support system for heavy duty applications

Hilti MI rendszer

A Hilti MI rendszereket igazán nagy terhek elviselésére tervezték, melyben az elemek között nincs hegesztett kapcsolat.

A fejlesztés során a gyors és könnyű beépíthetőség, valamint a rugalmas felhasználhatóság volt az elsődleges szempont.

Tűzihorganyzott kivitelben érhető el, és alkalmas ipari valamint kereskedelmi felhasználásra egyaránt. 

Hilti MIQ rendszer

A Hilti MIQ rendszereket nagy terhek elviselésére tervezték, de emellett a rugalmas szerelhetőséget is új szintre emelik.

Az új Hilti MIQ rendszerű, 90x90x2,5 mm-es gerenda a Hilti MI rendszerének szilárdságát és merevségét kombinálja a piacvezető MQ rendszer rugalmasságával.

Az okosan megtervezett, beépítési időt csökkentő csatlakozókkal rendelkező rendszer az ideális választás lehet a komoly igénybevételt igénylő alkalmazások számára. Tűzihorganyzott formában érhető el, mely hosszú életet biztosít korrozív környezetben is. 

ELŐNYÖK

Hilti MI rendszer

  • Az MI rendszernek zárt szelvényű keresztmetszete megfelelő ellenállást biztosít a csavaró igénybevételekkel szemben is. A csöveket a sínprofil mind a négy oldalán lehet rögzíteni.
  • Kisebb csövek szerelésekor kombinálható a Hilti MQ rendszerével.
  • A sínen lévő furatok lehetővé teszik a pontos és gyors szerelést, valamint a precíz beállítást a végső rögzítés előtt. 

Hilti MIQ rendszer

  •  A csatlakozó elemek széles választéka lehetővé teszi, hogy az adott felhasználási területhez leginkább megfelelőt alkalmazzuk.
  • A gerenda két oldalán elhelyezkedő Hilti MQ 41 profilnak köszönhetően az elemek nagyon könnyen összeilleszthetők, beleértve a konzolokat, támaszokat és különböző csatlakozókat.
  • Függetlenül, hogy milyen bilincset használ, nincs szükség plusz elemre a rögzítéshez, közvetlenül lehetséges azt a gerendához csatlakoztatni. Gyors és költséghatékony megoldás. 

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás