GÉPÉSZETI ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK RÖGZÍTÉSE

Rögzítés a vasbeton alsó síkjában

Hilti HST3 stud anchor

Épületszerkezetek tervezése egyre komplexebb feladattá válik és a feladatot tovább nehezíti, hogy a fő tartószerkezetekhez nagy súlyú csőcsordákat, kábeleket és vezetékeket függesztenek.

Ezért a Hiltinél széleskörű alkalmazásokat fejlesztettünk ki mind előre bebetonozott, mind utólagos rögzítéstechnikai megoldásokra.

Szintén teljeskörű háttértámogatást nyújtunk, hogy segítsünk a tervezésben szofvereinkkel, helyszíni próbaterheléssel, konzultációval, oktatásokkal és műszaki dokumentumokkal.

MELY DŰBELEKET HASZNÁLJAM GÉPÉSZETI ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK RÖGZÍTÉSÉRE

A rögzítéstechnikai rendszereinket szigorú teszteknek vetjük alá, mellyel mérjük a korrózióval, tűzzel, statikus, dinamikus és szeizmikus terhekkel szembeni ellenállását, a megfelelő szabványok szerint.

Széleskörű rögzítéstechnikai megoldást biztosítunk beleértve a betoncsavarokat, feszítő dűbeleket és feszítő hüvelyeket.

A Hilti HST3 feszítődűbelünk és HUS3 betoncsavarunk kifejezetten hasznos megoldás lehet kis helyen történő függesztésekhez.

Gépészeti és elektromos rögzítések

HOGYAN TERVEZZ GÉPÉSZETI ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK RÖGZÍTÉSÉT

Amennyiben segítségre van szükséged a tervezésben a Hilti mérnök specialistái szívesen segítenek: vedd fel a kapcsolatot a helyi mérnök csapattal.

Vagy használd a Hilti PROFIS Anchor tervezői szoftvert:

  • naprakész a helyi szabványokat figyelembe véve
  • tartalmazza az előre bebetonozott, mevhanikai és vegyi dűbeleket
  • össze van kötve a Hilti BIM/CAD elemtárral

letölthető szoftverek

Kapcsolódó szoftverek

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás