GÉPÉSZETI ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK RÖGZÍTÉSE

Rögzítés a vasbeton alsó síkjában

Hilti HST3 stud anchor
Hilti anchors for mechanical and electrical support

Épületszerkezetek tervezése egyre komplexebb feladattá válik és a feladatot tovább nehezíti, hogy a fő tartószerkezetekhez nagy súlyú csőcsordákat, kábeleket és vezetékeket függesztenek.

Ezért a Hiltinél széleskörű alkalmazásokat fejlesztettünk ki mind előre bebetonozott, mind utólagos rögzítéstechnikai megoldásokra.

Szintén teljeskörű háttértámogatást nyújtunk, hogy segítsünk a tervezésben szofvereinkkel, helyszíni próbaterheléssel, konzultációval, oktatásokkal és műszaki dokumentumokkal.

MELY DŰBELEKET HASZNÁLJAM GÉPÉSZETI ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK RÖGZÍTÉSÉRE

A rögzítéstechnikai rendszereinket szigorú teszteknek vetjük alá, mellyel mérjük a korrózióval, tűzzel, statikus, dinamikus és szeizmikus terhekkel szembeni ellenállását, a megfelelő szabványok szerint.

Széleskörű rögzítéstechnikai megoldást biztosítunk beleértve a betoncsavarokat, feszítő dűbeleket és feszítő hüvelyeket.

A Hilti HST3 feszítődűbelünk és HUS3 betoncsavarunk kifejezetten hasznos megoldás lehet kis helyen történő függesztésekhez.

Gépészeti és elektromos rögzítések

Hilti anchors baseplate selector chart

HOGYAN TERVEZZ GÉPÉSZETI ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK RÖGZÍTÉSÉT

Amennyiben segítségre van szükséged a tervezésben a Hilti mérnök specialistái szívesen segítenek: vedd fel a kapcsolatot a helyi mérnök csapattal.

Vagy használd a Hilti PROFIS Anchor tervezői szoftvert:

  • naprakész a helyi szabványokat figyelembe véve
  • tartalmazza az előre bebetonozott, mevhanikai és vegyi dűbeleket
  • össze van kötve a Hilti BIM/CAD elemtárral

letölthető szoftverek

Kapcsolódó szoftverek

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás