REFERENCIÁK

Hilti dűbelek világszerte

A Hiltinél mi támogatjuk a mérnöki szakma legfantasztikusabb teljesítményeit világszerte.

Alább felsorolunk néhány példát, amikor a Hilti rögzítéstechnikai megoldása segített.

FONÓDÓ VILLAMOS – HÉV ALAGÚT MEGERŐSÍTÉS

A fonódó villamos projekt kapcsán a HÉV alagút fal-födém kapcsolat megerősítésének megoldására kereste meg cégünket a kivitelezést végző Swietelsky Vasúttechnika Kft. A fenti képen látható módon egy segédtartó szerkezet rögzítését kellett megoldanunk.

További információ
Dinamikus terheknek és nagy nyíróigénybevételeknek ellenálló megoldás

Raktárcsarnok sínrendszerének felújítása

A Mercedes kecskeméti gyárának raktárcsarnokában lévő sínrendszer rögzítésének felülvizsgálatára és megoldási javaslattételre kaptunk megbízást a kivitelezőtől.

További információ

POLCRENDSZER LÁBAK RÖGZÍTÉSE

A Procter&Gamble gyöngyösi raktárcsarnokának építésekor a Dexion cég számára nyújtottunk rögzítéstechnikai tanácsadást a polcrendszer lábainak rögzítéséhez.

További információ

Martfűi növényolajgyár

A Martfűi növényolajgyár 3 szintes daragranuláló üzemében, szintenként egy 7 tonnás rázóasztal került elhelyezésre. A kihívás abban állt, hogy a granuláló gép működésekor az öszvér födémben fellépő vízszintes csúsztatóerők felvételére megoldást kellett találnunk.

További információ
Hilti referencia battersea erőmű London UK

BATTERSEA ERŐMŰ, LONDON Egyesült királyság

A Battersea Erőmű az egyik legikonikusabb épület Londonban. A Hilti dűbelei lettek kiválasztva az épület megrősítésére, 40 000 tőcsavar beépítésével értük el, hogy a Temze-parti épület újra régi fényében csillogjon.

További információ
Hilti referencia ruhaszárító állvány Hong Kong

RUHASZÁRÍTÓ ÁLLVÁNYOK CSERÉJE, HONG KONG

A Hilti Safe Set technológia let kiválasztva a magasan lévő épületekre történő ruhaszárító állványok rögzítésére Hong Kongban – a kézi furattisztítás kiváltása céljából.

További információ
Hilti referencia bund garden híd Pune India

BUND-Garden HÍD, PUNE INDIA

A szűk határidő tartása mellett villanyoszlopok és korlátok rögzítése kis elhelyezési mélységben – a helyi Hilti mérnökök rögzítéstechnikai megoldása egy új híd kapcsán Pune városában.

További információ