Tűzgátlás beruházóknak és szakértő tanácsadóknak

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

A Hiltinél anyagkiírásokkal és a passzív tűzvédelmi lezárások megtervezésével segítjük munkádat.

Magas minőségű  termékeket, könnyen használható tervező szoftvereket és helyszíni, online vagy telefonos műszaki segítséget ajánlunk. Érdeklődj a helyi Hilti irodánál, ha többet szeretnél megtudni!

SZÉLESKÖRŰ KÖNNYEN ALKALMAZHAZÓ TŰZVÉDELMI MEGOLDÁSOK

Hilti firestop collars

Különböző alkalmazásokhoz és megoldásokhoz kínálunk nagy választékú termékeket, melyek a legszigorúbb nemzetközi szabványok által lettek bevizsgálva.

Javíthatják a teljesítményt az előre megtervezett tűzvédelmi termékeink. A tűzvédelmi termékeket már beéípthető állapotban szállítjuk, így könnyű és gyors az útólagos beépítés.

Például a tűzvédelmi téglákat habarcs alkalmazása nélkül is lehet használni, könnyel eltávolítható majd újra felhasználható máshol. A tűzvédelmi tapaszt csak tekerd körbe a kábeleken, a vágható karmantyút bármilyen hosszra vághatod, így bármilyen bonyolult cső nyomvonalat vagy ferde csővet le lehet zárni.

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK TŰZVÉDELMI TERVEZŐKNEK

Hilti firestop technical literature

A Hilti online műszaki kézikönyveivel, engedélyeivel és anyagkiírásaival gyorsan és könnyedén elvégezhető a tervezés. Egyszerűen vágd ki és illesszd be a saját tervedbe a rajzokat és az anyagkiírásokat a Műszaki Könyvtárunkból:

Elérhetőek:

 • 2D rajzok
 • Anyagkiírások
 • Beépítési útmutatók
 • Engedélyezési dokumentumok

Ezek mellett szoftvert és telefonos alkalmazásokat is kínálunk a tervezett tűzvédelmi rendszerhez való megfelelő termék kiválasztására. Hilti termékeket tartalmazó kiterjedt BIM/CAD elemkönyvtárat és az online segédletet az átvezetések kiválasztásához.

Elérhetőek:

 • Hilti termékeket tartalmazó BIM/CAD elemkönyvtár – elérhető Reviten és Autocaden keresztül és letölthető a Hilti honlapjáról.
 • Termék választás - használja a Hilti PROFIS szoftvert a termék kiválasztására 
 • Használja a Hilti mobil alkalmazását, ahol megtekintheti a termékkatalógusunkat, az elérhető termékeket és kezelheti a gépflottáját és számláit.

AZ ÉPÜLET TELJESÍTMÉNYÉNEK JAVÍTÁSA TŰZGÁTLÁSSAL

A Hilti tűzvédelmi termékek nem csak a tűz ellen védik az épületet, de a teljesítményét is javítják.  Minden tűzvédelmi termékünk ETA bevizsgálással rendelkezik:

 • Épület akusztika – a hang terjedését segítő hézagok tömítése
 • Épület mozgások – a földrengés okozta utóhatások, csőrendszerek hőmozgásának, szerkezetek alakváltozásának vagy az ipari létesítményekben keletkező rezgések minimalizálása.
 • Megvédi az épületet a gombák és penész kialakulásától – ezek ellen is kínálunk termékeket, melyek különösen hasznosak lehetnek kórházakban.
 • LEED és BREEAM minősítések  zöld épületek esetén.

Kérdezd mérnök kollégáinkat

Megosztás